- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
Ben de yaptım aynı yorumu.Burda herkes ne kadar anlayışlı. Siz birini öğlen doğumgününe davet etseniz o size müsait olup olmadığınızı sorma nazekatinde dahi bulunmadan ben akşam geleceğim dese gıcık olmaz misiniz? Kaldı ki müsait olup olmadığını sormak bile yersiz. Bu tür organizasyonlar yorucu olur insan akşam dinlenmek ister. Müsait değilsen gelemiyorum kusura bakma başka zaman dersin. Akşam geleceğiz nedir yahu. Bence cok haklisiniz. Ama ne yapılır bilemedim. Yani gelme demek gerginlik yaratabilir bilir sanki. Kendisinin düşünmesi gerekir akşam gelmemesi gerektiğini. Belki planım var diyebilirsiniz. Ya da gelsede bir hazirlik yapmazsınız kalanları yerler. Ben ikinciyi yapardım sanırım
Doğum günü davetiyesi mi?
Ay ben çok sıradan bi insanmışım onu anladım.
Yanlış anlamayın , davetiye bastırmanızdan sizin gösteriş seven biri oldugunuz hissine kapıldım.
Tavrınız böyleyse eltiniz hoşlanmıyor olabilir.
Herkesin içinde size cevap veremeyeceği için ,ayrı yalnız gelmeyi tercih etmiş olabilir.
İstemiyorsanız söylersiniz zaten gelmezler.
Yanılıyor olabilirim tabiki hislerimde , davetiyede basılabilir bu herkesin kendi tercihi.sadece abarttığınızı düşünüyorum konuyu.
Ben hak verdim size, zaten çalışan insansınız yoruluyorsunuz 30 kere mi misafir ağırlayacaksınız, öğlen herkesle beraber aradan çıksınlar işte bende sinir olurdum.Ben de hep kuzenleriyle iyi olsunlar istiyorum ama evet haklısınız buna bozulmamaliydim belki ama bozuldum işte.
Kayınvalidem aramış kaynimi. Demiş gündüz gelmiyorsaniz akşam da bir hediye vermeye gelmeyin. Başka zaman gelir hediyenizi de verirsiniz demiş ama kaynım oğlumu çok sever yegenimi gorcem demiş.
Bilemiyorum ne olacak. Benim annem isteyen istediği zaman gelsin de diyor. Kayinvalideme de öyle dedim karismayalim diye. Neyse artık. Akşam gelsinler gündüzden ayırırim birşeyler.
Biz aksama yokuz..deNe diyeyim o zaman akşam da ayrı hazırlık mi yapayim onun gönlüne göre. Sinir oluyorum ya. Gelmezse gelmesin. Ama desin ki gelemeyeceğim baska planim var. "Biz akşam geleceğiz" diyor. Ben onu akşam için çağırmadim ki. Akşam ne alaka yani.
Haklısın bence kendi planını kendi çizmiş ve size emirvaki yapıyor. 'aksam geleceğiz " ne demek. Belki ben seni akşam istemiyorum ? Bişey uydurun gelmesin.Ne diyeyim o zaman akşam da ayrı hazırlık mi yapayim onun gönlüne göre. Sinir oluyorum ya. Gelmezse gelmesin. Ama desin ki gelemeyeceğim baska planim var. "Biz akşam geleceğiz" diyor. Ben onu akşam için çağırmadim ki. Akşam ne alaka yani.
Kadınlar evlenince bu elti ,görümce,kayınvalide sorunları otomatik yukleniyor bence
Ben bu tip plân program hususunda çok hassasımdır. Eger gündüz davet ettim ve müsait değilse akşam geleceğim diyorsa, akşam müsait olmadığımı söyleyip başka bir gün buyurmasını söylerdim. Sizde öyle yapın. Hem sabah hem akşam misafir ağırlamak zorunda değilsiniz.Yok aslında alıngan biri değilimdir. Yine gelmesin uymuyorsa uymuyor desin. İnsanı adam yerine koyup düzgün cevap verilmez mi
Seni cokkkk iyi anlıyorum,böyleleri öyle canım .Benim eltiden kizimin mevlüdünde kaldida kaldı gitmedi.Maksat akşam yemekte hazırlatmak.Kendi kızının mevlüdünde ise daha biz oradayken odaları süpürmeye başladı.Ha saat daha dörttü,düşünün artık.Accik estirikli benimkideNe diyeyim o zaman akşam da ayrı hazırlık mi yapayim onun gönlüne göre. Sinir oluyorum ya. Gelmezse gelmesin. Ama desin ki gelemeyeceğim baska planim var. "Biz akşam geleceğiz" diyor. Ben onu akşam için çağırmadim ki. Akşam ne alaka yani.
Canım oradaki maksati ne biliyor musun yapmayı beceremiyorsun veya iş bilmiyorsun anlamında.Bir nevi kendince eleştiri yapmak.Ahhh ahhhh küçüklüğümden beri babannemden kinaye sanatını çok iyi öğrendim.Kendisi bu konuda master yapmişliği vardirakşam gelme ısrarı saçma geldi. müsait değiliz deyin bence kendisine. ama onun dışında bana taktığınız şeyler saçma geldi. süt taşar demesinde vs bişey yok.
Çok haklısınız bence eltiniz yabancı olmaz aileden olur eşleriniz kardeş sonuçta yani benim için o derece yakındır.benim eltim yakınımda olsa doğumgünü yapsa ben işlerimi ona göre planlardım kadın gelmek istememiş ama boşverin takmayınNe diyeyim o zaman akşam da ayrı hazırlık mi yapayim onun gönlüne göre. Sinir oluyorum ya. Gelmezse gelmesin. Ama desin ki gelemeyeceğim baska planim var. "Biz akşam geleceğiz" diyor. Ben onu akşam için çağırmadim ki. Akşam ne alaka yani.
ozaman akşam müsait değilim demek bukadar mı zor.... abartmayın konuyu lütfenNe diyeyim o zaman akşam da ayrı hazırlık mi yapayim onun gönlüne göre. Sinir oluyorum ya. Gelmezse gelmesin. Ama desin ki gelemeyeceğim baska planim var. "Biz akşam geleceğiz" diyor. Ben onu akşam için çağırmadim ki. Akşam ne alaka yani.
cocuk doğum günümü günmü yapcan belli değil yok teyze yok elti...Dedim parti iki de diye ama ona rağmen akşam geleceğiz biz dedi. Ben de anlamlandıramadim. Oysa çocuklar birlikte eglenecekti.
Eltimden ziyade ablasını çok severim. Onu da çağırmıştım. Eltim gelmiyor diye o da gelmez muhtemelen. Eltimin annesi de eşimin teyzesi oluyor onu da davet edecektim. Eltim gelmeyeceğim deyince onu da aramadım artık
Valla online davetiyede beni aşıyo.Yok ya online davetiye bu. O kadar da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?