- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi tabularasaa
Söyle direkt 50lik ablaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O arkadaşınız olan ablaya gördüğünüz adamı sorun ne olacak ki.. Hoş adamdı acaba sevgilisi falan var mı sen bilirsinBugün üniversitede çalışan bir arkadaşımı ziyarete gittim. Biz orda oturururken odaya bir bey geldi. Oda da oturdu sohbete dahil oldu. Laf arasında annesiyle yaşadığını ve başka laf arasında bekar olduğundan bahsetti. Ve ben bu adamı beğendimi farkettim. Oturuşu konuşması... Bana ne iş yaptığımı falan sordu. Arkadaşıma beni sorar mı içim içime sığmıyor. Yoksa arkadaşıma ağzını yoklaması için birşeyler mi desem. İlk defa böyle bir şey yapmaya yelteniyorum. Arkadaşım dediğim 55 yaşlarında bir abla. Söylemeye de utanıyorum. O beni sorar mı ki. Sorduğumu söylemeden benim hakkımda ağzını yoklasa. Sanırım benden biraz büyük. Ben de baya minyonum. Beni çok küçük söylemeyedebilir. Ne yapsam
Söyle direkt 50lik ablaya
Adam sizden hoslandiysa aynı kişiye o da gelir bekleyin benceBugün üniversitede çalışan bir arkadaşımı ziyarete gittim. Biz orda oturururken odaya bir bey geldi. Oda da oturdu sohbete dahil oldu. Laf arasında annesiyle yaşadığını ve başka laf arasında bekar olduğundan bahsetti. Ve ben bu adamı beğendimi farkettim. Oturuşu konuşması... Bana ne iş yaptığımı falan sordu. Arkadaşıma beni sorar mı içim içime sığmıyor. Yoksa arkadaşıma ağzını yoklaması için birşeyler mi desem. İlk defa böyle bir şey yapmaya yelteniyorum. Arkadaşım dediğim 55 yaşlarında bir abla. Söylemeye de utanıyorum. O beni sorar mı ki. Sorduğumu söylemeden benim hakkımda ağzını yoklasa. Sanırım benden biraz büyük. Ben de baya minyonum. Beni çok küçük söylemeyedebilir. Ne yapsam
annesiyle yaşayanlar evlenmiyorBekar olduğundan annesiyle yaşadığından bahsetti. Sadece tanımak istiyorum. Belki de beğenmeyeceğim
Neden kiannesiyle yaşayanlar evlenmiyor
Ben minyon olduğum için yaşım baya küçük gözüküyor, demeyebilir istemem diyeAdam hoslandiysa zaten o ablaya söyler senin soylemene gerek yok bence![]()
annelerini bırakamıyorlar, çevremde çok var. düğünleri hep erteler iş ciddiye binince bahane bulur ayrılır. olan kıza olur 3-4 sene heba olurNeden ki
Yaşınızı sorar o zaman illa bir şeyleri merak eder bir şekilde harekete geçmeye çabalar bence hoslanıp da "Aman neyse boşvereyim zaten küçük gösteriyor kız beni istemez." diyip bir şey yapmayacağını sanmıyorum hiçbir erkeğin (Aşırı utangaç değilse)Ben minyon olduğum için yaşım baya küçük gözüküyor, demeyebilir istemem diye
Anneleriyle yaşayan erkekler biraz da sorunlu oluyor benim bildiğimde. Anneci ve bağımsız hareket edemeyen...annelerini bırakamıyorlar, çevremde çok var. düğünleri hep erteler iş ciddiye binince bahane bulur ayrılır. olan kıza olur 3-4 sene heba olur
Ablayla evlilktan falan bahsettik biri yok mu falan dedi. Yok dedim. Şimdi adamı sorsam evlilik meraklısı gibi algılayacak falan diye çekiniyorum. Bir defa gördüm. Ama başka görecek imkanım ancak aylar sonra olacak diye biraz düşünüyorum. Sanki birilerine bakınıyor imajı çizeceğim gibi olacakArkadaşınıza sorup adam neciymiş, kimmiş öğrenmeniz en doğrusu. Zaten işin olacak bir yanı varsa arkadaşınız anlar durumu. Adamın kendisiyle direkt iletişime geçmek yerine böyle bir adım atmak daha mantıklı.
Hoşlandıysanız tabiki adım atabilirsiniz. Erkeklerin alnında yazılı değil bu. Sorun ablaya, bize de anlatın. :)
50 lik abla adımı benim atmamı tuhaf karşılayabilir. Kız bir geldi bak birini beğenip gitmiş gibi. Aklım çok karışıkSöyle direkt 50lik ablaya
Bir süre bekleyeceğim elbette de. Bir adım gelmezse bir şey yapıp yapmamak konusunda kararsızıBen katılıyorum ablalar bu işi biliyor
Eee sen de kızçeyi beğendin sanki diye başlıyorlar![]()
Ablaya çıtlatmaya da çekiniyorum. Ayda yılda bir gelip birini beğenip gitmiş bir kız gibi olacağım gözünde. Abla bir de eskilerden kızın böyle bir şey demesi ona da tuhaf gelebilir. Biraz bekşeyeceğim elbette ama sonrasında ne yapsam kararsızım. Adamın ismini soyismini bulup sosyal medyadan baktım. Bir kaç sonra eklesem mi ablaya mı desem bilemedimAdam bence göz kırpmış aile erkeğiyim annemle yaşıyorum, işim var sen daha ne istiyorsun demiş yani
Bence şöyle bir çarşambaya kadar bekleyin sonra ablaya çıtlatın
Bol şans dilerim!
Utangaç değil konuşkan biri. Zaten beklerim bir süre sonrasında ablaya çıtlatmak mı vazgeçmek miYaşınızı sorar o zaman illa bir şeyleri merak eder bir şekilde harekete geçmeye çabalar bence hoslanıp da "Aman neyse boşvereyim zaten küçük gösteriyor kız beni istemez." diyip bir şey yapmayacağını sanmıyorum hiçbir erkeğin (Aşırı utangaç değilse)