bir erkeğe nasıl çiçek aldırırsınız ?

Canım en etkili yolu senin ona alman tabii biraz kizaracak hatta bozulacaktir ama etkili yanii. Birde verirken şey dersin 'e sen almadın ben sana alim dedim'
Ben benimkine yapmıştım bayağı güldü ve sevindi de :)))

zorla aldırılmış çiçek seni mutlu edecek mi

bence de imalarda bulunup zorla aldırma. Bugüne kadar almamış zaten. Ya sesini çıkarma ya da dediğimi yap direkt ol.

gelirse yazarım . sevgilisi çiçek alan var almayan var. zorla olmazsa hiç göremicez

Son düzenleme:
akrep bende deildim aslında ama sanrm sevdikçe olmaya başladm . bu yüzden bu kdr istiyorum artk önceden umrumda deildi. geçen arkadşlarla çktk beraber lavaboya gittik bn çktm onu bekliyorum 15 dk bekledm sıra vardr die meğerse çıkmş gitmş masaya otrmş bni aramaya geldi 15 dk sonraa !!!!! ve bizden önce arkadşı kız arkadşyla gtmşti beraber gelmşlerdi kızla da takıldgnı söylemştii. bnmki ciddi ama yapmıo o kdr bozuldumkii

Ay ay ay dur yavaş anlat bu ne komik adammış yahuu!
Canım farkında bile değildir inan ki me yaptığının yaa...
Aklınca alışmasın şımarmasın filan diye de düşünüyor olabilir.

bilinçsz yapmştr o beklememe olayını da düşünsn istiyorum beni zor durumda bırakıo arkadşlarm da sürekli o almadysa şmdide almaz böyle gitmez ilerde hiç bekleme diolar ayrıl diolar :S bıktım walla bakalm okuldan dönmesini bekliyorum farklı olcak dedi sonucu yazarm burda olsa arkadşlarn dedkleri gibi ben alıp utandrcaktm bşy söylemeyip ama geçen facemde bi kız foto koymş tanıştığı çocuk almş ilk günden sinrden duramadm yazdm ndn hç almıosn değer vermiomusn die. denk gelmedi farkında deilim bundan snra dikkt edicem dedi sonucu bekliyorumm ay sonu gelicek

Canım çiçek almıyor diye ayrılmak olur mu nasıl bi arkadaş çevren var anlamıyorum!
Bak diyorum sana benim sevgilim olsun ben ona çiçek alcam vallahi de billahi!

ewt ztn ben abartmıodm önceden sürekli bana şunun sevglisi şöyle yapıo bunun böyle romantk die die delirttiler beni bnm ndn olmuo die düşünmeye başladımm inş olurr gönlüne göre birisi :122:

Yapiyla da alakali sanirim, benim erkek kardesim var sevgilisiyle her bulusmada kiz papatya seviyo diye papatya aliyo, kizin ailesi kardesimi bilmedigi icin cicegi eve giderken cope atiyomus :) sok olmustum duyunca kardesimde ona ragmen hala aliyo, cicegi ilk verdigimdeki mutlulugu bile yeter atarsa atsin diyo :) benimde sevgilim 3 bucuk yildir hiic cicek almadi, simdi askerde gecen hafta mektubun icine kurumus gul koymus, bence acele etme eminim hic beklemedigin bi anda cok ince bi davranisini gorup yeniden asik olucaksin, yada beklemedigin bi an alicaktir cicek..

herkes zorla alsa mutlu mu olucaksın dio cnm işte. ben söyliym bi kerede bakalm. beklenmedk bi anda alsn istiyorum aslnda düşündğümü dile getirdin. söylediğim an alsn istemiyorum ztn kırıldgmı anlasın yoksa ben zorlasam bi kere alır bni sustrmak içn arkası gelmez bunu bende bliyorum

kardeşine söyle baymıştır artık. çok ciddiyim, bu kadarı hiçbir kızın hoşuna gitmez. iyiliği için söylüyorum ve sen de ona iletmelisin :) her şey kararında güzel. her zaman romantik olmamalı :) hatta çoğu zaman olmamalı. nadiren olmalı ki kıymeti olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…