1buçk sene sonunda açtm demiştmm ama :))))
zorla aldırılmış çiçek seni mutlu edecek mi
gelirse yazarım. sevgilisi çiçek alan var almayan var. zorla olmazsa hiç göremicez
balık. romantk olmayan balık
akrep bende deildim aslında ama sanrm sevdikçe olmaya başladm. bu yüzden bu kdr istiyorum artk önceden umrumda deildi. geçen arkadşlarla çktk beraber lavaboya gittik bn çktm onu bekliyorum 15 dk bekledm sıra vardr die meğerse çıkmş gitmş masaya otrmş bni aramaya geldi 15 dk sonraa !!!!! ve bizden önce arkadşı kız arkadşyla gtmşti beraber gelmşlerdi kızla da takıldgnı söylemştii. bnmki ciddi ama yapmıo o kdr bozuldumkii
Yapiyla da alakali sanirim, benim erkek kardesim var sevgilisiyle her bulusmada kiz papatya seviyo diye papatya aliyo, kizin ailesi kardesimi bilmedigi icin cicegi eve giderken cope atiyomus :) sok olmustum duyunca kardesimde ona ragmen hala aliyo, cicegi ilk verdigimdeki mutlulugu bile yeter atarsa atsin diyo :) benimde sevgilim 3 bucuk yildir hiic cicek almadi, simdi askerde gecen hafta mektubun icine kurumus gul koymus, bence acele etme eminim hic beklemedigin bi anda cok ince bi davranisini gorup yeniden asik olucaksin, yada beklemedigin bi an alicaktir cicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?