çok teşekkür ederim sizin varsa sizinde
Aldı mı aldı mı???
Nerden anladın?
tek derdin çiçek olsun boşverşimdi o senin unutmanı bekliyo sakın çiçek falan alıp gitme ters tepki yapar şahsen ben yapsam benimki kızar haklı olarak.. sende bekle bi süre sonra alıcaktır zaten.. Belki elinde çiçekle dolaşmayı istemiyodur ailen bilmiyo diye evede yollamıyodur takma bu kadar :44:
ben 2 yılda 3 çiçek yüzü gördüm meselaarada bi alıyo daha kıymetli oluyo hergün almasını ben istemezdim şahsen alanda degerli olmuyo zaten mesela ben konuyu görünce msj attım 'hani bigün kutuyla gelmiştin vs..... ' çiçek istemedim çiçekten bahsetmedim o günü hatırlattım ne kadar mutlu olduğumu söyledim ..Bu tarz hatırlatmalar açıkça söylemenden daha yararlı olucaktır..
o bana bugüne kdr hiçbşy almadı maalesf hatrlatcak bşym bile yok
Ama bu bahsettiğin başka bir sorun. Sadece çiçek değil hiçbir şey almıyorsa cimri olabilir
canim biz ciktik nisanlandik evlendik yillardir tek cicek aldiramadim, elime gecen tek cicek dugun cicegimdi onu da annesi yaptirmisti. ama normalde o kadar odun degildir hele cikarken asiri romantikti ama adama cicek aldiramadim yani yok, ne yaptiysam ise yaramadi. cicek sevmiyor ve gereksiz buluyor dugun cicegim ve onlarin yaka ciceklerini secerken katalogtan ona fenalik gelmisti hadi gidelim diye tutturmus burnumuzdan getirmisti. bir ara soyluyordum cicek almiyorsun vs simdi onu da biraktim aman bosver diyorum ne diyeyim. ne zaman hatirlatsam hayatim sana cikolata aliyorum dondurma aliyorum onlar daha kiymetli degil mi deyip beni hassas yerimden vuruyor
6 yıldır birlikteyiz. sevgiliyken çok sık olmasa da alırdı. evlendikten sonra iyice unuttu
toplamda yaklaşık 10 tane aldıysa bu 10 tanenin 7si benim al diye ısrar etmemin ertesi günü alınan çiçekler
bir de yani çiçekçi çalıştığı yerin hemen yanında. adam çiçekçiyle kanka oldu. hala çiçek gelmiyor gelmiyorr işte odun :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?