Hatırlatmayla olacak iş değil,içinden gelecek yürekten isteyecek ki öyle alacak...Eğer sen hatırlatırsan öylelikle getirirse bi anlamı kalmaz kiŞahsen benim fikrim bu...
inşallah canım walla bazı erkekler nden böyle bazıları da ben istemesemde alıo diolaryaa şaşıyorum
yaa arkadaşlar neden taktınız bu kadar bu çiçeğe anlayamadım ben :44: tamam hani düşünüp alınsa hoş bir durum olur, kimin hoşuna gitmez ki?
ama almıyorlarsa da almasınlar bana göre hiiiiiiçç ama hiiiççç önemli bir şey değil, sizi seviyorsa, değer veriyorsa, kıymet biliyorsa, sevdiğini davranışlarıyla gösteriyorsa varsın çiçek almasınçok ufak bir şey bu düşünememiş olabilirler erkekler bizler gibi duygusal değil hepimiz biliyoruz bunu
siz şimdi neden bana çiçek almıyor,neden bana değer vermiyor diye düşünüyorsunuz belki ama muhtemelen erkek arkadaşınız da ''niye bu çiçek meselesine bu kadar taktı? onu ne kadar çok sevdiğimi görmüyor mu?'' diye düşünüyordur...
hele ki ayrılmaktan fln bahsetmişsiniz yazık olur ilişkinize valla seven, değer veren insan kolay bulunmuyor, kıymetini bilmelisiniz bence
biraz konuyu cicege getir dicektim de sana sen direk soylemissin canm
isin zor allah yardimcin olsun :)
bende bi ara cicege taktim daha dogrusu ilk zamanlarimizda sık sık cicek alirdi
daha dogrusu kapima sirf cicegi getirmek icin gelirdi
bi ara durakladi bende tabi bos durumuyum hemen agzinin payini verdim
bir zamanlar kapimdan ellerinde cicekler ayrilmiyodun simdi cicegi goren cennetlik diye soylendim
bi hafta sonra kirmizi guller almisti canm benim
Tatlım arkadaşlarını umursama sen,herkesin içini bilemezsin ki kimiside moral bozmak için yapar..Acaba kendi sevgilileri her allahın günü çiçekmi alıyor onlara?? Tek sorun çiçek almamasımı sevgilinin? Sana göstermiş olduğu ilgi ve alakası iyiyse bir an olsun desteğini ve sevgisini senden esirgemiyorsa canını sıkma derim çevrendeki arkadaşlarınında laflarına kulak asma...Ama illaki istiyorsan bir çiçek almasını şakayla karışık birazda üzgün bir ifadeyle bunu ona belirtebilirsin
vallahı bende sasırıyorum ama uzulme cnm sonucta sevgısı degeri ayrı.cıcek almıyo dıye sevmıyo deger vermıyo anlamına gelmıyo..cok cıcek alan daha mı cok deger verıyo yanıöyle dusunmeyelım tamamen huy meselesi bence kafana takma cnm gercekten taktıkca ustune gıdersın sonra cıddı bı konu halını alır almasın bence.mesela derler ki (kımse ustune alınmasın arkadaslar ornek sdce ) :) cok cıcek alan erkek bı halt karıstıyordur vıcdan yaptıgı ıcın cıcege hedıyeye ılgıye boğuyodur fılan derler.doğru oldugunuda gordum.olmadıgınıda gordum.allah korusun cok alıpta oylemı olsnlar bosver ıclerınden gelırse gelır gelmezse de napalm olmlu yerlerını dusun bigün alırlar bence bi günnn bıraz tutumluda olabılır bak ordanda bakmak lazm cnm
hehe bak gördün mü zaten kıskanmışlar ister istemez senisen ona çiçek almayı denedin mi hiç en azından utandır onu belki hatasını anlar
geçenki tartşmamızdan önce ben bu konuyu hç takmıodum canım aklma bile gelmedi çiçek almak fln. forumdaki arkadşlar yazmşlar aklma geldi. hatta biyerden koparp sen bunu ble yapamadn dicektmde tartşmasaydm yapabilrdm bunu. benm aldgm gün o da alırmş
yakında okldan gelicek 10 gnlğüneya mesela 6 kere fln görüşürz anca ve bana çiçek alıp almadgnı kestiremem canım hngi gün alır alırsa die fln. o aldgı gn bnde alırsam çok kötü olur yaa bi kere söylemeden yetmiomu bunu yaptnda noldu der :S hiç konusnu açmasam yaaprdm ama :44:
ıımmm,sen biraz daha bekle en iyisi belki kendiliğinden alır birgün,en azından sevdiğini yakından görebileceksin...kıymetini bil..benim sevdiğim çok uzaklarda onu çok özledim
Allah tez zamanda kavuştursun canımm inşallah. bnmkide yılın yarısı uzaklardaa
AMİNN,ben yıllardır hasretlik çektiğim için böyle şeyleri takıntı bile etmiyorum,sağlığının iyi olması ve hayatımda olması bana mutluluk veriyor.başkalarının dediklerine pek aldırış etmiyorum anlayacağın.Sende hiç takma keyfine bak
bir deil bikaç kişi söylemeye başlaynca taktm ister istemez sinirdenşuan hç takmıyorum sürekli ztn nerden buldn nsl bu kdr uzun sürdü die soran tiplerdi oyunlarna geldim ztn en ufak kavgamzda ayrıl artk fln diolardı :S inşallah tamamen kavuşursunz kısa süredee :)
dimple0 Allah mutluluğunuzu bozmasın maaşallah ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?