bir erkeğe nasıl çiçek aldırırsınız ?

beraber film izlerken mutlaka birisi çiçek vercektir ya da yollıcaktır, ne romantik erkekler var yaa ne kadar güzel :) de, mesajı alsın. almıyosa da mayasında yoktur, yapcak bi şey yok

Bence hiic almasinn :)) soyluyorum arada bir al diye, ama inatla hala aliyo, bide kardesim izmirde okuyo kiz ankarada gorusmeleride ayda bi ancak oluyo..

Bence hiic almasinn :)) soyluyorum arada bir al diye, ama inatla hala aliyo, bide kardesim izmirde okuyo kiz ankarada gorusmeleride ayda bi ancak oluyo..

pişman olur sonra :/ kız arkadaşını mutlu etmek istemesi takdire şayan ama iyi etmiyor :) neyse yaşı biraz küçük herhalde, gün gelip anlayacaktır kızların bu kadar üstüne düşülmemesi gerektiğini :) ama inşallah mutlu olurlar :}

Yapacak bir şey yok canım malesef, tipik odun vakası
Aynısından bi tane de bende var. Açık açık söylüyorum
istiyorum istiyorum diye ama ne fayda
3 senede 1 buket, 1 çingene gülü, 1 tane kendi kopardığı
gülü verdi O da döktüğüm diller sayesindedir kesin

3 senede 3 tane bnm 1.5 senede yarm bile deil koparıp versem daha ii olr hatasını anlaması yaa herkes kendn al ver dio koparp bunu bile yapamadn dicem

yazılarınızı okurken guldum baya ya bazı erkeklere sacma gelıyor gercekten benım erkek arkadasım da balık burcu ama oyle cok romantkte degıldır yalan balık burclarınn romantık oldugu bır senede 3 kere aldı cıcek ama 2.senemızde tık yok oyle aldrtmaya calısmıyorm kendı ıcınden gelıp dusunup alması gerek ılk bır sene ıcınde bulusmaya gelırken oyle cıcekle geldıgı olurdu ama bu sene nolduysa acık acık da soyledım ama dusunemıyor sanırım artık onlara bunu takıntı halıne getırmemız sacma gelıyor bence ya

biz ilk tanıstıgımızda benim yanıma her gelişinde gül alırdı..30 40 tane olmustu sonra yeter dedim hergün alma yazık cocuga :) zar zor ikna ettim alma hergün arada al alıyosan diye..tamam dedi bir bıraktı tam bıraktı gecen güne kadar almadı gecen günde baska bişey anlatrken lafın içine soktum bu olayı :) dedimki mesela sen bana eskiden gül alırdınya hep farklı sekillerde verirdin ceketinin cebinden cıkarırdın falan artık benim için hiç bişey düşünmüyosun dedim..istediğim gül değil yanlıs anlama dedim eskiden böyle küçük beni mutlu edecek sürprizler yapardın smdi hiç böyle seyleri düşünmüyosun dedim..ben dedimki beni düşün oda gitmiş gül almıs gelmiş neyse tam anlamasada beni harekete gecti işte oda yeter :) seni cok iyi anlıyorum 1 sene boyunca hiç gül almadı cok basit bişey ama insan kötü oluyo :)

Bence sürekli Bana Çiçek al dediğinde ve ya sürekli ima ettiğinde almıyorlar:) Birkere söylemek yada ima etmek yeterli ya da hiç söylememek..çünkü o söyledi aldım sancak diye düşünüyorlar alacakları varsada almıyorlar..ta kii itedikten baya bir zaman geçmiş artık o içinden geldiği için aldı densin diye..O yüzden, bekliyceksin :) Alıcağı varsa alır zaten..sürekli ima edersen hiiiiç almaaazzzz, geciktirirr heppp sen bi unutta alayım diye

konu sahıbı arkadaşım vallahı kaderımız benzıyoo... bızımde 2 yılımız bıtıyor tamam baska hedıyeler aldı ama cıcek konusunda ınadı ınat bende bı ara takmıştım kafayı sureklı dıyodum herşeyde laf sokuyodum vay be ne romantıkler var çıçekler nekadaann güzeell aşkım ? off çıçeekk bu moda gırmıştım yani sonra bıraktım artık sallamıyorum napıyım yaa almıyo arkadaş çıçek dalında guzelmışte bılmemlede gereksız buluyomuş kuruyup gıtcekmış odun ışte napalım bi gün alcaklar bence ınanıyorummmm

inşallah canım walla bazı erkekler nden böyle bazıları da ben istemesemde alıo diolaryaa şaşıyorum

bende bi kere açtım konuyu ama bikaç gün uzattm :) şuan okulda geldiğinde alır heralde bidaha açmayı düşnmüyorum

sanırım bende ters tepiyor.çiçek sevmem diyorum erkek arkadaşım alır hep.inatlaşma söz konusu oldugundan ne dersem tersi gidiyor bizde :)

konuyu okuduktan sonra direk sevgilime nankörlük yapıomuşum ben sana aşkım diye mesaj attım. benimkine odun falan derdimde yok kızlar benimki gerçekten değil ya süprizler yapar 1.5 senede odam çiçek doldu bide onun evinde bıraktıklarım var. ama benmkinin sebebi hiçbizaman tatmin oldugumu bellli etmemem heralde ben mutlu olim o kendını bişeyleri başarmış hissetsin diye sürekli çabalıo zavallım bence sende öyle yap canım

bi kere alsa napıcagmı düşünürm canm ama :) alırsa yazarm devamı gelsn die napiym die fikr verirsiniz ozaman :)

Çicek sevdiğini ara ara vurgula eger vurguladın halada tık yoksa valla yapcak bişe yok cnm çiçeklere karşı zıt bi duyarlılığı var anlaşılan

Benimki bak Allah var kendiliğinden alır ama almadığı zaman da benim canım çiçek çekerse:)) hep söylerim bana hiç çiçek almıyorsun bu aralar diye baktım gene almıyor çiçekçi gösteririm:)) sonra hiç beklemediğim bi anda bana çiçek alır sürpriz yapar:))) tabi ne kadar sürpriz olursa:))

Hatırlatmayla olacak iş değil,içinden gelecek yürekten isteyecek ki öyle alacak...Eğer sen hatırlatırsan öylelikle getirirse bi anlamı kalmaz ki Şahsen benim fikrim bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…