herkes zorla alsa mutlu mu olucaksın dio cnm işte. ben söyliym bi kerede bakalm. beklenmedk bi anda alsn istiyorum aslnda düşündğümü dile getirdin.söylediğim an alsn istemiyorum ztn kırıldgmı anlasın yoksa ben zorlasam bi kere alır bni sustrmak içn arkası gelmez bunu bende bliyorum
kardeşine söyle baymıştır artık. çok ciddiyim, bu kadarı hiçbir kızın hoşuna gitmez. iyiliği için söylüyorum ve sen de ona iletmelisin :) her şey kararında güzel. her zaman romantik olmamalı :) hatta çoğu zaman olmamalı. nadiren olmalı ki kıymeti olsun :)
Bence hiic almasinn :)) soyluyorum arada bir al diye, ama inatla hala aliyo, bide kardesim izmirde okuyo kiz ankarada gorusmeleride ayda bi ancak oluyo..
ewt ztn ben abartmıodm önceden sürekli bana şunun sevglisi şöyle yapıo bunun böyle romantk die die delirttiler beni bnm ndn olmuo die düşünmeye başladımminş olurr gönlüne göre birisi :122:
konu sahıbı arkadaşım vallahı kaderımız benzıyoo...bızımde 2 yılımız bıtıyor tamam baska hedıyeler aldı ama cıcek konusunda ınadı ınat bende bı ara takmıştım kafayı sureklı dıyodum herşeyde laf sokuyodum vay be ne romantıkler var çıçekler nekadaann güzeell aşkım ? off çıçeekk bu moda gırmıştım yani sonra bıraktım artık sallamıyorum napıyım yaa almıyo arkadaş çıçek dalında guzelmışte bılmemlede gereksız buluyomuş kuruyup gıtcekmış odun ışte napalım bi gün alcaklar bence ınanıyorummmm
Bence sürekli Bana Çiçek al dediğinde ve ya sürekli ima ettiğinde almıyorlar:) Birkere söylemek yada ima etmek yeterli ya da hiç söylememek..çünkü o söyledi aldım sancak diye düşünüyorlar alacakları varsada almıyorlar..ta kii itedikten baya bir zaman geçmiş artık o içinden geldiği için aldı densin diye..O yüzden, bekliyceksin :) Alıcağı varsa alır zaten..sürekli ima edersen hiiiiç almaaazzzz, geciktirirr heppp sen bi unutta alayım diye
sanırım bende ters tepiyor.çiçek sevmem diyorum erkek arkadaşım alır hep.inatlaşma söz konusu oldugundan ne dersem tersi gidiyor bizde :)
konuyu okuduktan sonra direk sevgilime nankörlük yapıomuşum ben sana aşkım diye mesaj attım. benimkine odun falan derdimde yok kızlar benimki gerçekten değil ya süprizler yapar 1.5 senede odam çiçek doldu bide onun evinde bıraktıklarım var. ama benmkinin sebebi hiçbizaman tatmin oldugumu bellli etmemem heraldeben mutlu olim o kendını bişeyleri başarmış hissetsin diye sürekli çabalıo zavallım bence sende öyle yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?