bir erkeği nasıl fethedebilirz ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Evet kızlar o erkek sevgiliniz ise onu nasıl hem kalbini hem aklını fethedebiliriz aşırı derecede çok sevmesini nasıl sağlayabilirz ?
Eğer o erkek sizin onu ailesinden soğuttuğunuzu düşünüyorsa ve artık bahsetmeyeceğim soğutmayacağım diye söz verdiyseniz bundan sonra neler yaparak tekrar onu geri kazabilirsiniz ?
Sizi çoğu kişiden hatta herkesten çok bağlanması sevmesi için ne yapardınız size çok bağlanması için ne yapardınız ?

Umursamayacaksın !

Kaçan kovalanırr .. Yapamasakta durum buu .. Başka çaresi yok

Ve onu sıkan ailelevi mevzusunu hiç açmaa lafını bile etmee ..

Hiç bir erkek için bu kadar kendimizi paralamaya değmez diye düşüyorum. Ben niye onu fethetmek için bir tarafımı yırtıyım ki bakalım o beni fethedebiliyor mu?

Bunun senden cok karsindakiyle alakasi var. O eger sevgilisini onemseyen, ve onem sirasinda bir numaraya koyan biriyse, o zaman cok zorlanmadan sadece "sevgilisi" olarak bunu yapabilirsiniz. Karsinizdaki kalbini size ne kadar acmaya niyetliyse o kadar acar. Zorla guzellik olmaz. Sevgiye ac, niyeti ciddi, kadina deger veren biriyle sevgili olsaniz, aninda onun en onemli insani haline gelirsiniz zaten. Ama diger taraftan kendine yogunlasmis, aklinda binbir turlu sey olan - is, okul, kariyer, eglence vs vs- iliskiye cok vakti olmayan bir adamla beraberseniz ve bu kisi kesinlikle ne evlilige ne de ciddi bi iliskiye kendini hazir goruyorsa, onun vereceginden daha fazlasini istemeye basladiginiz anda bu iliski icin enerjisinin olmadigini dusunup gidecektir.

onun disinda genel kurallar belli
Agir olacaksin ama sevgisiz degil, guler yuzlu, pozitif olacaksin, adam senin yaninda dunyanin en mutlu kisisi olacak.. gunlerce dirdir yapmayacaksin vs vs..

en güzel yöntem umursamamak sanırım eğer seni seviyorsa bu rahat tavırlarınla seni kaybetme korkusu yaşayabilir ve üzerien daha çok düşebilir ailesi ilgilide konuşma

Değer vermiyeceksin bi kere ya da ona fgazla belli etmeyeceksin sonra kendini bişey sanıyorlar ağır olucaksın olursa olur olmazsa olmaz tavrını takınacaksın

Bunlar birtakım numaralara başvurmakla olan şeyler değil.
Geri kazanmak gibi bir durum olabileceğine asla inanmıyorum.
Bir erkek ya sever, ya da sevmez. Anlık şeyler bunlar.

Son düzenleme:

şükür ki benim sevgilim 1.anlattıklarından beni çok fazla sevdiiğini iiyi biliyorum geri kazanmam hiç zor olmayacak gibi hatta yine eskisi gibi bence dün buluştuk çok iyiydi bana karşı hala çok iyiyiz . Cddi evliliğide düüşünüyoruz baya şanslıyım sanırım Allah bozmasın ve herkesin darısı başına böylesi :) yorum için teşekkür ederim

Değer vermiyeceksin bi kere ya da ona fgazla belli etmeyeceksin sonra kendini bişey sanıyorlar ağır olucaksın olursa olur olmazsa olmaz tavrını takınacaksın

değer vermezsem o da vermez bence tam tersi değer verdiğini belli etmek sevdiğini belli etmek gerek benimki hiç öyle belli ettiiğimde havalara uçan böle biyerleri kalkan biri değildir genel olarak kendini beğenmişlik yapar ama böyle değil .
Ama ağır olma konusunda bence de size katılıyorum . yorum için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…