• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin bunu sorması normal mi ????

üyelik tarihiyle ne alakası var, önyargılı konuşmuyorum hanımefendi, soruyorum, dün gece namus iki bacak arsında değildir benım için ruhu bakire olsun diyen bır adama, bu sabah gunaydın mesajı attıgında tekrardan neden adamın söylediklerini tekrarladınız, sonrada bakireyim dediniz, bunlar birbiriyle çelişen şeyler.

Hanımefendi ; üyelik tarihim eski ha şimdi yeni üyelik açsam bu konuyu yazsam derim tamam neyse, bana günaydın mesajı attı defalarca msj attıp durdu en sonunda yazdı sırf bu tripleri bakiremisin diye sordum diye mi yapıyorsun arkasından devam etti yaşamış gibi tepki veriyorsun diye kusura bakma o an aklıma gelmedi farklı cümleler kurmak . Madem inanmıyorsunuz sizden çok rica edicem yorum yapmayın

iyi tamam konu sahibi bi tek ben değilim ters giden bişeylerin oldugunu anlayan , konu inandırıcı gelmedi, arkadaşta yazmış zaten , bakireliğe önem vermeyen adam size nıye sorsun bakireyim diye, ayrıca güzel oldugunuz için önceden ilişki yaşadıgınız sanması , çok mantıksız, bunun gibi şeyler bana inandırıcı gelmedi, başka fikri olan arkadaşlar varsa söylesin yani bi benmiyim bu fikre kapılan... neyse saygılar...

Bence senin konunda adamın niyeti ciddi degil.ciddi olsa bekareti kotulemezdi.brkareti kotuleyen erkegin niyeti ciddi degildir net.simdi diyecekler butun evlenenler bakirryle mi evleniyor tabiki hayir neden cunku herkes bulamiyor bi devirde bulmak zor.artik evlilik yasi ilerledi.çoğu kadin yasiyor bunu.tam olarak bile yasamasa cinsellik yasaniyor artik.ama cogu erkegin istegi budur.adam sevdigi kizin ilki olmak ister bunda garip karsilsnicak birsey yok..
Kimi erkekler gercekten önemsemiyor zerrin. Bulamadıklarından değil. Bazen bu tip mesajları okuyunca benim arkadaş çevremde mi bir sorun var diyorum.

açıkçası ben olsam hiç sormam ne bilim zamanla insan anlar kimin ne olduğunu sorması yinede hoş değil ya
Nasil anlasin bacim bu devirde.bakureler bile bakire degil artik.zaten bekaret artik erkek icin inandirici gelmiyor bile.bakireyim diyince bu kesin birsryler yasamistir diye yargiliyorlar.cunku artik cogu kisi bunu daha lise yillarinda yasiyor.

Üstüme geldi demeniz vs tuhaf yalnız yaşıyor olmanız telefonu kapatmanızı veya bilgisayarı kapatmanızı engellemiyor, sorusu kadar meydan okumanız da enteresan.
Bir şekilde devam ederseniz devam etmenizin ona göre sebebinin verdiğiniz evet cevabı olacağına bahse girerim, karakterini de ilk günden gösterdiğine göre.

neresi tuaf acaba biri size defalarca msj attıp dursa ve siz napardınız , adam daha çok üstünüze düşer ben noktayım zaten koydum. o da msj atmaktan vazgeçti hem bir adam için niye tlf veya pc kapatma gereği duyayım !!!! ayırca devam etme gibi br derdim olsa ne diye burada yazma gereği duyayım

açıkçası ben olsam hiç sormam ne bilim zamanla insan anlar kimin ne olduğunu sorması yinede hoş değil ya
Nasil anlasin bacim bu devirde.bakureler bile bakire degil artik.zaten bekaret artik erkek icin inandirici gelmiyor bile.bakireyim diyince bu kesin birsryler yasamistir diye yargiliyorlar.cunku artik cogu kisi bunu daha lise yillarinda yasiyor.

neresi tuaf acaba biri size defalarca msj attıp dursa ve siz napardınız , adam daha çok üstünüze düşer ben noktayım zaten koydum. o da msj atmaktan vazgeçti hem bir adam için niye tlf veya pc kapatma gereği duyayım !!!! ayırca devam etme gibi br derdim olsa ne diye burada yazma gereği duyayım

Ilk soruda boyle eski asklari desmenin yeri degil diyecegim icin bana tuhaf geldi.

Uste dusen insanlari da engeller veya telefonu kapatirim.

Bana tuhaf gelmesinin nedeni bunlar.

Bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım dün akşam faceden sohbet ediyorduk biraz konu ilerledi bana kaç kişi hayatına girdi falan sordu bende iki kişi dedim ne kadar sürdü diye sordu bende 1, 3 ay diğeri 5 ay dedim neyse dedi kısa sürmüş çok ileriye gitmemiş dedi , sonra bir şeyi merak ettim ama sen anlamadın dedi bende tekrar sor dedim sordu bakire misin diye şok oldum :KK57::KK57::KK57: bismilah daha yeni tanıdın beni kendisi bir de komser şoklardayım :KK57::KK57::KK57:bende konuşmayı kestim mesaj üstüne mesaj dedi işte senin gibi güzel bir kız bir şey yaşamamış olmaması beni meraka koydu vs. vs. sonra bende ona dedim çok mu merak ettin evet bakireyim ama sen bana hesap sorar gibi bunu sormamazsın valla kimse bu yaşıma kadar bakiremisin diye sormadı şok oldum:KK57::KK57::KK57:sonra bana dedi sanki yaşamış gibi davranıyorsun bu ne çeliş ki siz olsanız ne düşünürdünüz çok sinirlendim ya hiç hoş değil ya :KK11:
Hiç ama hiç hoş değil. Ya insanları bakire olanlar ve bakire olmayanlar olarak kategorize edecek kadar kişisel seçimlere karşı saygısız, yada bakire değilsen senden yararlanmaya çalışacaktı. Ona neymiş, konuşma bence.

Ilk soruda boyle eski asklari desmenin yeri degil diyecegim icin bana tuhaf geldi.

Uste dusen insanlari da engeller veya telefonu kapatirim.

Bana tuhaf gelmesinin nedeni bunlar.

açıkçası eski sevgileri sorması bana tuaf gelmez ben bile sorarım merak ederim ama ilişki boyutuna çok inmem. telefon pc vs. gibi şeyleri kapatmak bana gereksiz gelir kapatmak falan. Zaten adama dedim hayatta başarılar o da yazdı ben bir şey demiyorum sana ondan sonra bir daha yazmadı. Sadece ilk defa böyle bir şey yaşadım hiç bu yaşıma kadar soran olmamıştı açıkçası bende sormam ne bilim biran ben mi abarttım diye düşündüm ondan buradaki kızların fikirlerini almak istedim.

bu kadar özel sorular soran birinden rahatsız olmuşsunuz belliki
peki neden cevap verdiniz ki....
bu sizin özeliniz kimseyi ilgilendirmez

Bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım dün akşam faceden sohbet ediyorduk biraz konu ilerledi bana kaç kişi hayatına girdi falan sordu bende iki kişi dedim ne kadar sürdü diye sordu bende 1, 3 ay diğeri 5 ay dedim neyse dedi kısa sürmüş çok ileriye gitmemiş dedi , sonra bir şeyi merak ettim ama sen anlamadın dedi bende tekrar sor dedim sordu bakire misin diye şok oldum :KK57::KK57::KK57: bismilah daha yeni tanıdın beni kendisi bir de komser şoklardayım :KK57::KK57::KK57:bende konuşmayı kestim mesaj üstüne mesaj dedi işte senin gibi güzel bir kız bir şey yaşamamış olmaması beni meraka koydu vs. vs. sonra bende ona dedim çok mu merak ettin evet bakireyim ama sen bana hesap sorar gibi bunu sormamazsın valla kimse bu yaşıma kadar bakiremisin diye sormadı şok oldum:KK57::KK57::KK57:sonra bana dedi sanki yaşamış gibi davranıyorsun bu ne çeliş ki siz olsanız ne düşünürdünüz çok sinirlendim ya hiç hoş değil ya :KK11:

Bu komser kac yasinda?

bu kadar özel sorular soran birinden rahatsız olmuşsunuz belliki
peki neden cevap verdiniz ki....
bu sizin özeliniz kimseyi ilgilendirmez

Ne bilim arkadaşın dediği gibi galiba kendimi kanıtlama peşine düştüm keşke yazsaydım değilim sonra engelleseydim daha yerinde bir karar olurdu , o an aklım durdu offf:KK35:

açıkçası eski sevgileri sorması bana tuaf gelmez ben bile sorarım merak ederim ama ilişki boyutuna çok inmem. telefon pc vs. gibi şeyleri kapatmak bana gereksiz gelir kapatmak falan. Zaten adama dedim hayatta başarılar o da yazdı ben bir şey demiyorum sana ondan sonra bir daha yazmadı. Sadece ilk defa böyle bir şey yaşadım hiç bu yaşıma kadar soran olmamıştı açıkçası bende sormam ne bilim biran ben mi abarttım diye düşündüm ondan buradaki kızların fikirlerini almak istedim.

Haklısınız, şimdi mesleğe falan bağlamak da abes zaten adam hadsizmiş, umarım susar ve rahatsız etmeye çalışmaz. İlla yapar diye düşünmeyin tabi ama herkesi kendimiz gibi biliyoruz bazen :KK69:manyağı bilmek için böyle denk gelmek de lazım.

Kimi erkekler gercekten önemsemiyor zerrin. Bulamadıklarından değil. Bazen bu tip mesajları okuyunca benim arkadaş çevremde mi bir sorun var diyorum.
cogu onemser dedim.bazilari onemsemiyor olabilir.turkiyede cogu erkek onemser.bu gercek.cok dogal.erkek sevdigi kizin ilki olmak ister onu gecmisinden bile kiskanir sahiplenir.bu içgüdüsel birsey.ama artik bulmak cok zor.bakireyim desende kimse inanmiyor artik.cunku bakire kalanlarda farkli yollara giriyor.herkes degil tabi ama boyle yapanida cok var.insanlar istedigi gibi yasar .buna kimse karisamaz.tercihlere saygi duyarim.bekaret konularina yazmicam diyorum ama yine yaziyorum.herkes kendi dusuncesini karsisindakine dayatiyor bu konularda.

Ne bilim arkadaşın dediği gibi galiba kendimi kanıtlama peşine düştüm keşke yazsaydım değilim sonra engelleseydim daha yerinde bir karar olurdu , o an aklım durdu offf:KK35:

Bence densiz biri...çok ileri gitmiş...
Bazen insan gaflete dalar öyle bir anınıza geldi demekki...
neyse yaşam tecrübesi olmuş....

Back
X