Bir erkegin iki kadini birden sevmesi nasil mümkün olabilir

Sizi seviyor ise gözü kimseyi görmez ,aksine kaybetme korkusu yaşar,
Birden çok seçenek ile karşı karşıyasanız sanırım ağabEy ŞIPSEVDİ

Beni sadece arkadas olarak görüyormus yani ona göre yanlislik yok ama bana öyle gelmiyor o yuzden cektim kendimi yani meraba meraba. Ama ben mi yanlis anliyorum acaba bi erkek hic hosuna gitmeyen bi kizla ilgilenir mi samimi olur mu bu kadar

İki kisi aynı anda sevilmez. İkisini de cepte tutuyordur. Birini severken digerinden hoslanılmaz. Sevdigini soyluyorken aynı anda da digerine yakınlık gosteriyorsa, yakınlık gosterdigi kadına sevgi beslemedigi gibi, digerini de gercekten sevmiyor demektir.

Son düzenleme:
Gözlerini kaciriyorsa mesela sizi görünce bakamiyorsa ?

Gözlerini kaciriyorsa mesela sizi görünce bakamiyorsa ?

hah işte
acaba ba-ka-mı-yor mu? bak-mı-yor mu?

bence sen daha fazla umutlanma diye bakmıyor olabilir

burada çok genç kızımızı gördük, bakıyor, göz süzüyor deyip deyip aslı boş çıkan
bence objektif bakamıyor olma ihtimalin çok yüksek

sever tabii, siz razı olduktan sonra gözünüzün içine baka baka sizi de sever, sonra gider öbürünü sever, sonra sizden habersiz bi başkasını sever de siz buna nasıl katlanırsınız onu bilemedim birde diğer kız sizden güzel değil miş ya sevilmeyi hak eden de sizsiniz galiba, o yüzden bi sizi sever bi diğerini ama sen inan en çok seni sever. (Ya sabır ya selamet)
böyle negatif yorumlar yapmayı sevmiyorum ama valla bu konu hak etti yaniii

Bu işler güzellikle olmaz öncelikle...
Klasik erkek işte...Seni de yedekte tutuyor, öbürüyle ilişkisi biterse belki senle sevgili olur...

Ben ona ilgi göstermiyorum yani baskasi oldugunu ögrendikten sonra o bana fazla ilgili geliyor ben konusmasan bi süre o yaziyor o konusuyor.Peki ne yapmaliyim arkadas kalmak dogru mu ? Ben yanlis bisey yapmak istemiyorum ve kimsenin üzülmesinide istemiyorum.

İlgi hosuna giderse olur. Bazi erkekler kizlarla muhabbeti seviyor iliskiye tasimadan adini koymadan.

Kiz benden güzel demedim ben o kizdan güzelim dedim yani oyle soylememin nedeni beni sadece guzel buldugu icin mi seviyor acaba ? Ve ben ona yakin davranmiyorum kesinlikle yani öyle benden bi beklentisi olsa sevgilisini saklardi
güzellik göreceli kavram kime göre neye göre güzelsin bu herkes için geçerli erkeler ilgilenir onlar hep bi yedek olsun isterler taviz verme konusma niyeti belli sonuçta arkadaşın olsa tamam konuşta

İki kişi arasında kalmak yoktur, ikisini de sevmemek vardır. Yoklukta giderleri vardır.

hemen hemen herkes ilgiden hoşlanır..ee sende yeterince ilgi gösteriyorsun öbür kızda..kaybetmek istemiyor ikinizide..ki bu durum mide bulandırıcı..sende hala kendini o kızla kıyaslamaya çalışıyorsun..yarın öbürgün bu kız ona tekmeyi basınca sana sığıncak söylemedi deme..ama kabulde etme..başka erkek mi yok canım..

Son düzenleme:

Peki arkadas olmakta sakinca var mi sizce böyle bi durumda yoksa yanlis mi arkadas olmak

Ben ilgi gösteriyorum demedim tam tersi soguk davraniyorum

Sürekli karşılaşacağınız bir ortamda mısınız.
Değilse direk görüşmeyi kesin, mecbur karşılaşacaksanız araya ciddi mesafe koyun.
Çünkü sizin sevginizden dolayı zaafınız var, kafanız kolay karışır.
Sizi oyalar durur, giden zamanınıza yazık kafanızı yorduğunuza yazık.
Sevdiğini söyleyen kadına arkadaşız dediği an bitti. Bunu uzatmak sizi üzüp yorar.
Yol verin gitsin önünüze bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…