Hoslandiginiz bir insanla arkadas olmak yanlis mi diyorsunuz yani.Ben yanlis bi sey yapmak istemiyorum uzak durmaliyim öyleyse.tam tersi olarak düsündügümde ben böyle bisey istemezdim benim sevgilim olsaydi.Biraz empati yap arkadaşım o kızın yerine koy kendini arkadaş filan kalma arkadaşın mı yok ondan başka o adam her halükarda o kızı aldatıcak ama o günaha giren sen olma bırak ne hali varsa görsün
Anladimİkinizide sevmiyor.İlgi görmekten mutluluk duyan bir erkek türüyle karşı karşıdasınız. Etrafında ona ilgisi olan insanların olduğunu bilmek onun egosunu tatmin ediyor.Bu yüzden gerçekten birine aşık olana kadar ona ilgisi olan herkesi etrafında tutmak adına görüşmeye devam ediceği aşikar.Aslında bakarsanız sizi kırmak istemem ama bu noktada ben bu olanları göre göre bile bile o kişiyle hala görüşmeye devam eden kıza acırım.Hiç fikir sahibi dahi olamasanız hayatında biri olduğu halde kendisine ilgisinin olduğunu bildiği bi kızlada arkadaşız ayağına cebinde tutma çabası yarın aynı şeyi size yapıcağı anlamınada gelir.Zaten aynısını size yapmicak kadar sizinle ilgileniyo olsaydı bugün o kızla görüşmesini kesip sizinle yoluna devam ederdi.Yani kendinizi küçük düşürmeyin derim ben.
Hoslandiginiz bir insanla arkadas olmak yanlis mi diyorsunuz yani.Ben yanlis bi sey yapmak istemiyorum uzak durmaliyim öyleyse.tam tersi olarak düsündügümde ben böyle bisey istemezdim benim sevgilim olsaydi.
Ben uzak duruyorum zaten artik ama görüyoruz birbirimizi yani selamda mi vermiyeyim yolda görünce düsman gibi.zaten birini seviyorsa akli karismaz karisiyorsada sevmiyordur onu.ona da ben bisey yapamam ya.Ben ayartmadim bisey yapmadim
Eger bana karsi hic bisey hissetmiyosa yani buna emin olursam ancak o zaman arkadasi olabilirim yoksa icim rahat olmaz yapamam yani.o yuzden.ben onu seviyorum illa sevgili olarak degil yaninda olmak bazen gormek yetiyor zaten insan sevdiginde sadece gormek bile yetiyor meraba demesi bile yetiyor.eger sevmiyorsa sıkıntı yok cunku cok fazla kiz ve erkek arkadasi var sosyal biri zatenİkinizi de sevmiyor.
Hoş anlattıklarınıza göre sizden hoşlandığı da kesin değil belki o kızı seviyordur,ama sizi sevdiğini sanmıyorum.
Ayrıca sevgilisi olan bir insandan bahsediyoruz niçin bu konuyu merak ettiniz ki bu kadar ?
Ben sevmiyor demiyorum yani seviyor evet ozaman kafasi karismaz benden dolayi diyorumSen zaten şuan kendini haklı görüyorsan bizim söyleyeceğimiz hiç birşey sana faydalı olmaz adamın aklı karışık değil zaten :) senin aklın karışmış sevmese niye kızla birlikte olsun silah mı dayıyorlar kafasına hala olayı anlamadın değil mi ?:))))
Ben sevmiyor demiyorum yani seviyor evet ozaman kafasi karismaz benden dolayi diyorum
Eger bana karsi hic bisey hissetmiyosa yani buna emin olursam ancak o zaman arkadasi olabilirim yoksa icim rahat olmaz yapamam yani.o yuzden.ben onu seviyorum illa sevgili olarak degil yaninda olmak bazen gormek yetiyor zaten insan sevdiginde sadece gormek bile yetiyor meraba demesi bile yetiyor.eger sevmiyorsa sıkıntı yok cunku cok fazla kiz ve erkek arkadasi var sosyal biri zaten
Yani onu sevdigimi söylemeseydim problem olacak miydi ozaman.zaten bi kere soyledim sonra konu kapandi zaten o da hic acmiyor ve biz normal bi arkadas kadar bile samimi degiliz yani ben istemedim o da kabul etti nasil istiyorsan oyle olsun diye.Onunla konusmak da istemiyorum beni ikna edecek ne var bunda ne olacak diyecek biliyorum.Tamam seviyorsa yanında olmak bile yeter de adamın sevgilisi var.Ve siz ben onu seviyorum diyorsunuz.Yanlış bir şey olursa bir insanı üzeceğinizin farkına varın.Ayrıca sizi seviyor olsa bile basit bir hoşlantıdır sadece o yüzden çok da heves etmeyin derim.Görmek diyorsunuz da uzaktan görmek bile yeter bazen fazlasına gerek yok eğer birisi üzülecekse.
Keske hic soylemeseydim.Ama sen seviyorsun :) o ne olacak :)
Diyelim ki bi erkek sizden hoslaniyordu ve buna emindiniz ama aranizda hicbisey olmadi e öyle oluncada o da baska birine gitti.Ama siz bi gün onu sevdiginizi söylediniz ama baska birisi oldugunu ögrendiniz ama bu erkek bunu saklamadi.Ama size karsi hala biseyler hissettihini fark ediyorsunuz yani ilgileniyor sizinlede yakin davraniyor ama arkadasiz diyor.O kizi da sevdigini görüyorsunuz sizce böyle bisey mümkün mü yoksa ikisini de mi yeterince sevmiyor.birini sahip oldugu icin ve ya aliskanlik oldugu icin mi seviyor ya da bilmiyorum size nedir ya da yeterince sevse onu gözü baskasini görür mü.ve bu kiz sizin kadar güzel degil diyelim :))
Diyelim ki bi erkek sizden hoslaniyordu ve buna emindiniz ama aranizda hicbisey olmadi e öyle oluncada o da baska birine gitti.Ama siz bi gün onu sevdiginizi söylediniz ama baska birisi oldugunu ögrendiniz ama bu erkek bunu saklamadi.Ama size karsi hala biseyler hissettihini fark ediyorsunuz yani ilgileniyor sizinlede yakin davraniyor ama arkadasiz diyor.O kizi da sevdigini görüyorsunuz sizce böyle bisey mümkün mü yoksa ikisini de mi yeterince sevmiyor.birini sahip oldugu icin ve ya aliskanlik oldugu icin mi seviyor ya da bilmiyorum size nedir ya da yeterince sevse onu gözü baskasini görür mü.ve bu kiz sizin kadar güzel degil diyelim :))
Kızlar buna razı olduktan sonra, 3 de 5 de seviyorum, hepinizin yeri ayrı der adamcıklar.
Yani onu sevdigimi söylemeseydim problem olacak miydi ozaman.zaten bi kere soyledim sonra konu kapandi zaten o da hic acmiyor ve biz normal bi arkadas kadar bile samimi degiliz yani ben istemedim o da kabul etti nasil istiyorsan oyle olsun diye.Onunla konusmak da istemiyorum beni ikna edecek ne var bunda ne olacak diyecek biliyorum.
Keske hic soylemeseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?