Gözlerini kaciriyorsa mesela sizi görünce bakamiyorsa ?
Bunu söyledim zaten samimi olmak istemiyorum fazla dedim.nasil istersen oyle olacak dedi.uzulmeni istemiyorum dedi.Yerinizde olsam fazla samimiyet kurmazdım yine de.İkna etmeye çalışırsa da ''arkadaşız işte'' deyip geçersiniz.Ben size konuşmayın demiyorum merhaba merhaba yeter bence.Hal hatır sorun bitsin.Size ilgisinin olduğunu fark edecek kadar bir konuşma geçmesine gerek yok yani.Sonuçta evet belki onu seviyorsunuz ama öteki tarafta başka bir kız daha var.Bir kere size ilgisi varsa bile bu mide bulandırıcı olur.Sizin açınızdan da öyle üstelik.Düşünsenize sevdiğiniz insan sevgilisine bile sadık kalamıyor.
Kendimi sizin yerinize koyup söylüyorum madem arkadaş olmak istiyor o zaman sınırları belli bir arkadaşlık yeter.Sonuçta benim de ona karşı bir zaafım var ikimiz için de uzak kalmak daha iyi.
Rahatsiz oldugum icin burdayim zaten ne yapmam gerekiyor onu soruyorum fikir aliyorum insanlardan beni vicdansiz yaptiniz iyice ben hic samimi olmadim dikkat ettim hep gulmedim isve yapmadim cilve yapmadim allah allahÖncelikle kızın güzelliğinden yada çirkinliğinden bahsetmek hiç hoş değil.Kime göre neye göre.Kendinizi haklı çıkarmak için karşı tarafa saldırmayın öncelikle.
Diğer mevzuya gelince sen hala bu kişiden bi beklenti içerisindeysen eğer pes diyorum çünkü bir erkek gerçekten aşıksa iki tercih arasında yani iki kadın arasında kalmaz kalsa da buna kadınların müsaade etmemesi gerekir.Sana gelse kabul edecekmisin yani anlamadım ben şimdi.
Nasıl bir mantıkla büyüyüyor bu gençlik anlamıyorum
cilve yapsaydın :) sevdiğini söylediğin adamla muhabetin devam ediyor . belki kızın yüzüne filanda bakacaksın cilve yapmadım diye içini rahatlatma bence:)Rahatsiz oldugum icin burdayim zaten ne yapmam gerekiyor onu soruyorum fikir aliyorum insanlardan beni vicdansiz yaptiniz iyice ben hic samimi olmadim dikkat ettim hep gulmedim isve yapmadim cilve yapmadim allah allah
Rahatsiz oldugum icin burdayim zaten ne yapmam gerekiyor onu soruyorum fikir aliyorum insanlardan beni vicdansiz yaptiniz iyice ben hic samimi olmadim dikkat ettim hep gulmedim isve yapmadim cilve yapmadim allah allah
Diyelim ki bi erkek sizden hoslaniyordu ve buna emindiniz ama aranizda hicbisey olmadi e öyle oluncada o da baska birine gitti.Ama siz bi gün onu sevdiginizi söylediniz ama baska birisi oldugunu ögrendiniz ama bu erkek bunu saklamadi.Ama size karsi hala biseyler hissettihini fark ediyorsunuz yani ilgileniyor sizinlede yakin davraniyor ama arkadasiz diyor.O kizi da sevdigini görüyorsunuz sizce böyle bisey mümkün mü yoksa ikisini de mi yeterince sevmiyor.birini sahip oldugu icin ve ya aliskanlik oldugu icin mi seviyor ya da bilmiyorum size nedir ya da yeterince sevse onu gözü baskasini görür mü.ve bu kiz sizin kadar güzel degil diyelim :))
Ekmegimde hem yağ hem bal olsun istiyor beyefendi.. kimsenin ekmegine yag bal olup kendinizi yedirmeyin..Diyelim ki bi erkek sizden hoslaniyordu ve buna emindiniz ama aranizda hicbisey olmadi e öyle oluncada o da baska birine gitti.Ama siz bi gün onu sevdiginizi söylediniz ama baska birisi oldugunu ögrendiniz ama bu erkek bunu saklamadi.Ama size karsi hala biseyler hissettihini fark ediyorsunuz yani ilgileniyor sizinlede yakin davraniyor ama arkadasiz diyor.O kizi da sevdigini görüyorsunuz sizce böyle bisey mümkün mü yoksa ikisini de mi yeterince sevmiyor.birini sahip oldugu icin ve ya aliskanlik oldugu icin mi seviyor ya da bilmiyorum size nedir ya da yeterince sevse onu gözü baskasini görür mü.ve bu kiz sizin kadar güzel degil diyelim :))
Ben gercekten bisey yapmiyorum gulmuyorm bile gorunce donuk bakiyorum..Bi erkek eger baska bir kiza bakabiliyosa yanindaki kiza her turlu acinir zaten ama bakmayan var mi ben gormedim acikcasi yani erkekler kizlari degil vucutlarini seviyor oyleyse bunun baska izahi yokerkeklerin duygusal dünyalarını yöneten duygu sevgi değil maalesef; şehvet. E ondan da herkese yetecek kadar var maşaallah hepsinde. Kendini kontrol etme noktasında sadece yüksek ahlak anlayışı ve değerleri girebilir devreye(bakın dini her ne kadar ahlaktan bağımsız düşünemesek de din bile değildir adamı tutan)
Kimse gercekci yorum yapmiyor ki zaten hemen asip kesiyor herkesBirkaç yorum okudum evet bu yedeklemek ama bide şu geldi aklıma bazı evli erkekler eşlerini sevdiği halde başka bir kadınada aşık olabiliyo temsili örnek bi dizi eşkiya dünyaya hükümdar olmazdaki deniz çakırla diğer kadın mesela erkekler bu konuda nefsi düşük olduğundanmı yoksa bi kalbe iki kişi gerçekten sığarmı? Bende bilemedim.
Haşa!!!!! nefsi düşüklük ne demek? Kalbi geniş onun.Birkaç yorum okudum evet bu yedeklemek ama bide şu geldi aklıma bazı evli erkekler eşlerini sevdiği halde başka bir kadınada aşık olabiliyo temsili örnek bi dizi eşkiya dünyaya hükümdar olmazdaki deniz çakırla diğer kadın mesela erkekler bu konuda nefsi düşük olduğundanmı yoksa bi kalbe iki kişi gerçekten sığarmı? Bende bilemedim.
Beraber olduğu kadın cepte,diğerinide ne olur ne olmaz diye cepte tutuyor bu kadar basit. Ne yardan ne serden misali idare ediyor ortamı.Diyelim ki bi erkek sizden hoslaniyordu ve buna emindiniz ama aranizda hicbisey olmadi e öyle oluncada o da baska birine gitti.Ama siz bi gün onu sevdiginizi söylediniz ama baska birisi oldugunu ögrendiniz ama bu erkek bunu saklamadi.Ama size karsi hala biseyler hissettihini fark ediyorsunuz yani ilgileniyor sizinlede yakin davraniyor ama arkadasiz diyor.O kizi da sevdigini görüyorsunuz sizce böyle bisey mümkün mü yoksa ikisini de mi yeterince sevmiyor.birini sahip oldugu icin ve ya aliskanlik oldugu icin mi seviyor ya da bilmiyorum size nedir ya da yeterince sevse onu gözü baskasini görür mü.ve bu kiz sizin kadar güzel degil diyelim :))
Yanlışmı anlaşıldım yanlışmı anladım bu bana normal gelmiyo tabiki sadece bi diziden örnek verdim gerçek hayattada bildiğim iki aile var bu şekilde bunun olabildiğini ima ettim sadeceHaşa!!!!! nefsi düşüklük ne demek? Kalbi geniş onun.
O dizilerdeki kanı bozukları öyle allayıp pullayıp yücelterek sokuyorlar ki milletin gözüne bak işte toplumun geneli böyle senin gibi geniş gönüllülük olarak algılıyor durumu. Bir toplumun algısı nasıl değiştirilir buyur gör işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?