- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Peki arkadas olmakta sakinca var mi sizce böyle bi durumda yoksa yanlis mi arkadas olmak
Maksat muhabbet olsun vakit gecsin filan yani ondan mi konusuyor benimle.yoksa gercekten benim ona olan sevgime saygi duydugu icin mi bi anlayabilsem bi de benim yasim ondan kücük biraz o yüzden mi ilgili davraniyor beni üzmek istemiyor belkiİlgi hosuna giderse olur. Bazi erkekler kizlarla muhabbeti seviyor iliskiye tasimadan adini koymadan.
Bana karsi cok soguk davraniyorsun diyor.kisa cevaplar veriyosun diyobence kesinlikle yanlış
herşeyden önce kendi yolunuza bakamazsınız, yani onu gördükçe hep birşeylerden anlam çıkarmaya çalışır, hoşlanmaya devam eder, kendi yolunuzu çizemez, önünüzü açamazsınız
öte taraftan kız arkadaşını ilginizi farkederse boşu boşuna sorun oluşturmuş olursunuz
demiyorum ki bir anda tüm samimiyetinizi bıçak gibi kesin, bu da yanlış olur
ama işi sadece merhaba-merhaba ya indirgemek hem sizi, hem onu rahatlatır
olur da o gelip size neden böyle derse, o zaman tüm şüphelerinizde haklı çıkmış olursunuz tabi
Bana karsi cok soguk davraniyorsun diyor.kisa cevaplar veriyosun diyo
Bana karsi cok soguk davraniyorsun diyor.kisa cevaplar veriyosun diyo
Karnini doyuracagi bisey yokki ben onla tokalasmam bile :))hem Karnım doysun.
hemde pastam dursun.
diyor başka bi aciklamasi yok benim gözumde
bunlar mecaz...Karnini doyuracagi bisey yokki ben onla tokalasmam bile :))
Diyelim ki bi erkek sizden hoslaniyordu ve buna emindiniz ama aranizda hicbisey olmadi e öyle oluncada o da baska birine gitti.Ama siz bi gün onu sevdiginizi söylediniz ama baska birisi oldugunu ögrendiniz ama bu erkek bunu saklamadi.Ama size karsi hala biseyler hissettihini fark ediyorsunuz yani ilgileniyor sizinlede yakin davraniyor ama arkadasiz diyor.O kizi da sevdigini görüyorsunuz sizce böyle bisey mümkün mü yoksa ikisini de mi yeterince sevmiyor.birini sahip oldugu icin ve ya aliskanlik oldugu icin mi seviyor ya da bilmiyorum size nedir ya da yeterince sevse onu gözü baskasini görür mü.ve bu kiz sizin kadar güzel degil diyelim :))
Peki sevginin tanimi ney ?Sevgi bunun neresinde ??
Biz duygusal bakiyoruz onlar cinsel bakiyor.her sarilip koklasip öpüstüklerini seviyoruz saniyolar sonra baskasi cikinca ay ne biliyim devamini getirmek istemiyorumIkisinede asik degil...asik olaydi gozu baskasini gormezdi...birini seviuor digerinden hoslaniyor ,ikisinide kaybetmek.istemiyor...yada biri yakin digerine hasret...ne oluyor ya cok kafa karistirici bu millet...nasil yapiyorlar ya anlamiyorum arkadas biz sevince baskasi bizle ilgilense aldatmis hissediyoruz elalem bir degil iki...
sen güzelsin, o güzel değil öyle mi ?Diyelim ki bi erkek sizden hoslaniyordu ve buna emindiniz ama aranizda hicbisey olmadi e öyle oluncada o da baska birine gitti.Ama siz bi gün onu sevdiginizi söylediniz ama baska birisi oldugunu ögrendiniz ama bu erkek bunu saklamadi.Ama size karsi hala biseyler hissettihini fark ediyorsunuz yani ilgileniyor sizinlede yakin davraniyor ama arkadasiz diyor.O kizi da sevdigini görüyorsunuz sizce böyle bisey mümkün mü yoksa ikisini de mi yeterince sevmiyor.birini sahip oldugu icin ve ya aliskanlik oldugu icin mi seviyor ya da bilmiyorum size nedir ya da yeterince sevse onu gözü baskasini görür mü.ve bu kiz sizin kadar güzel degil diyelim :))
Okudun okudun ve bunu mu anladin tebrikler..sen güzelsin, o güzel değil öyle mi ?
ve sırf sana göre (GÜYA) senden güzel değil diye sevilmeyi hak etmiyor öyle mi ?
ama onun senden haberi yok ve adamın sevgilisi konumundaki o, bunu napıcaz ?
başka birilerine yönelt o ilgini. zira adamın bir sevgilisi var zaten.
Sevdigini söyleyen benim ilgili davranan o. Acaba gercekten benim ona olan sevgime saygi duydugu icin mi yoksa baska sebepten mi ?Siz çok ilgili davranıyosanız nefsini tatmin ediyor bence. Çokta sizi sevdiği için değil.
Böyle hissettiğinz insanlarla arkadaş bile olmayın adam evliliğinde bile aldatmaya meyilli bir adam belli yolu çoook açık maaşallah
O erkek çokça Eşkıya dünyaya bıdıbıdı olmaz izlemiş bence.. Koşarak uzaklaşDiyelim ki bi erkek sizden hoslaniyordu ve buna emindiniz ama aranizda hicbisey olmadi e öyle oluncada o da baska birine gitti.Ama siz bi gün onu sevdiginizi söylediniz ama baska birisi oldugunu ögrendiniz ama bu erkek bunu saklamadi.Ama size karsi hala biseyler hissettihini fark ediyorsunuz yani ilgileniyor sizinlede yakin davraniyor ama arkadasiz diyor.O kizi da sevdigini görüyorsunuz sizce böyle bisey mümkün mü yoksa ikisini de mi yeterince sevmiyor.birini sahip oldugu icin ve ya aliskanlik oldugu icin mi seviyor ya da bilmiyorum size nedir ya da yeterince sevse onu gözü baskasini görür mü.ve bu kiz sizin kadar güzel degil diyelim :))
Peki sevginin tanimi ney ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?