Bir erkegin iki kadini birden sevmesi nasil mümkün olabilir

Peki arkadas olmakta sakinca var mi sizce böyle bi durumda yoksa yanlis mi arkadas olmak

bence kesinlikle yanlış
herşeyden önce kendi yolunuza bakamazsınız, yani onu gördükçe hep birşeylerden anlam çıkarmaya çalışır, hoşlanmaya devam eder, kendi yolunuzu çizemez, önünüzü açamazsınız
öte taraftan kız arkadaşını ilginizi farkederse boşu boşuna sorun oluşturmuş olursunuz

demiyorum ki bir anda tüm samimiyetinizi bıçak gibi kesin, bu da yanlış olur
ama işi sadece merhaba-merhaba ya indirgemek hem sizi, hem onu rahatlatır

olur da o gelip size neden böyle derse, o zaman tüm şüphelerinizde haklı çıkmış olursunuz tabi

İlgi hosuna giderse olur. Bazi erkekler kizlarla muhabbeti seviyor iliskiye tasimadan adini koymadan.
Maksat muhabbet olsun vakit gecsin filan yani ondan mi konusuyor benimle.yoksa gercekten benim ona olan sevgime saygi duydugu icin mi bi anlayabilsem bi de benim yasim ondan kücük biraz o yüzden mi ilgili davraniyor beni üzmek istemiyor belki

Bana karsi cok soguk davraniyorsun diyor.kisa cevaplar veriyosun diyo

Bana karsi cok soguk davraniyorsun diyor.kisa cevaplar veriyosun diyo

bırak ne derse desin
tut ki senden hoşlanıyor
sevgilisi olan bir erkekle sözlü flörte dahi girmek doğru birşey değil
sen kendi yoluna bak, kimsenin ahını alma
bir kez daha yazayım
bırak ne derse desin

çooooooook istiyorsa
önce ayrılır, sonra sana gelir
ancak o zaman düşünürsün

Sevgi bunun neresinde ??

adam haremci..
kendinden baska kimseyi de sevdigi yok soyleyim sana.

Biz duygusal bakiyoruz onlar cinsel bakiyor.her sarilip koklasip öpüstüklerini seviyoruz saniyolar sonra baskasi cikinca ay ne biliyim devamini getirmek istemiyorum ((

sen güzelsin, o güzel değil öyle mi ?
ve sırf sana göre (GÜYA) senden güzel değil diye sevilmeyi hak etmiyor öyle mi ?
ama onun senden haberi yok ve adamın sevgilisi konumundaki o, bunu napıcaz ?
başka birilerine yönelt o ilgini. zira adamın bir sevgilisi var zaten.

Siz çok ilgili davranıyosanız nefsini tatmin ediyor bence. Çokta sizi sevdiği için değil.
Böyle hissettiğinz insanlarla arkadaş bile olmayın adam evliliğinde bile aldatmaya meyilli bir adam belli yolu çoook açık maaşallah

Okudun okudun ve bunu mu anladin tebrikler..

Sevdigini söyleyen benim ilgili davranan o. Acaba gercekten benim ona olan sevgime saygi duydugu icin mi yoksa baska sebepten mi ?

O erkek çokça Eşkıya dünyaya bıdıbıdı olmaz izlemiş bence.. Koşarak uzaklaş

Sen iyi misin ya
Bunu duyup hala adamla konuşmaya devam ediyosun bi de gelip bize mi soruyosun
Evet bi adamın gönlü metrobüs gibi olabilir, öteki gönlüne oturmuş sen ayakta kalan kısımdansın senden sonrakide itiş tepiş binen yolcular gibi gönlünün kapı kısmında olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…