- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.321
Bak şimdi,yarım yamalak kalmayacak zaten adamla bir muhabbetin varsa işin şakasıydı,ciddisiydi muhabbet derken adamla bir ilişkin olmasa bile bir arkadaşlığın olacak.
Aşk olarak yanlış bir insan olduğu açılmadığından belli zaten ona şüphe yok.
Ama en azından onunla sohbet etmek,gülüşmek,derdini paylaşmak gibi eylemler içinde kalmamış olacak!
Offf çok karışık anlattım di mi?
şimdi şöylece kısa bir özet geçeyim..tamamı uzun baya sayfalar dolusu
beni yollarda bekleyip telle konuşuyor numaraları yaparak bana baktığını görünce ve arkamdan hemen markete falan girince hoşlandığını düşündüm, ben de ona bir adım atmak istedim feysten ekledim, 2 hafta bekledim tık yok, sonra mesaj attım selam sabah kalmadı mı artık gibisine, hemen güzel bir cvp verdi göz kırptı sen nasılsın dedi ,muhabbeti devam ettirmek için birşeyi bahane ederek soru sordum ama beni cevapsız bıraktı..bu arada ara ara kapılarda beklemeye falan devam ediyor..yani sözüm ona; hoşlanıyormuş gibi kasıcı hareketler yapmaya üşenmiyor ama ben onunla mesaj yoluyla feysten iletişim kurmaya çalıştığımda sohbeti devam ettirmiyor..ne yapıyor olabilir anlayamadım ?
sizi öyle iyi anlıyorum ki :) şu sıralar benzer bişi yaşıyorum. ben de öyle düşünürdüm hep, en azından adamakıllı bi muhabbetim olsa tanısaydım falan.
yok ya pişman oldum ama. yani bu benimle ilgili bişi. herkeste farklıdır belki de. keşke sandığım gibi kalsaydı ne bileyim.
ben ona bi kere farklı gözle bakmışım ya, sonradan muhabbet etmek falan kendimi kandırmak gibi geldi. zaten erkeklerle arkadaş olmayan biriyim, bundan ötürü olsa gerek, adamla ettiğim iki arkadaş muhabbeti bile saçma geldi bana. ama karşımdaki halinden fazlasıyla memnun, o da ayrı bir sinir bozucu durum.
bi daha böyle bişi yaşarsam adamla katiyyen muhabbet kurmamaya karar verdim. muhabbetimi de aşkım olacak erkeğe saklıcam.
bu kişiliksiz elemanlar onu bile haketmiyor bence. evet yaza yaza asıl sebebe ulaştım kendim de. muhabbetimi haketmediğini düşünüyorum onun. ve kestim olayı da netekim.
Muhabbet bahanelerini karşılıksız bıraktıysa üzgünüm sen de bırak!
Ya adamın hayatında biri var seninle bakışmak,senin onun beğenmen hoşuna gidiyor ya da bir ilişkiye hazır değil.
Her iki durumda da seninle sohbete bile yanaşmayan adamdan sana ekmek çıkmaz. Bence boşver ciddi söylüyorum.
Adam sadece egosunu şişirip şişirip ortada balon gibi dolanır sen ardından bakmaya devam edersin.
kızcaksınız ama karakteri oturmuş, ne istediğini bilen ve sizi tanımak isteyen erkek beklemez, utanmaz, bir saniye bile. bahanesi ooolmaz. beklemeyin boşuna bu ne istediğini bilmeyenleri. ben de bekledim zamanında, yok vallahi zaman israfı. kendimizi yiyip bitiriyoruz inanın boşa. ve bu dediğim her koşulda geçerlidir. erkeğin utangaçlığı bilmemneliği hepsi bizim uydurduğumuz bahaneler.
konu erkeklerse böle kesin ifadeler çok yanlış bnce
aksine, konu kadınlarsa kesin ifadeler yanlıştır. çünkü kadınların aklında bin tilki vardır kuyruğu birbirine değmeyen.ama erkekler basit varlıklardır. gerçekten.
aksine, konu kadınlarsa kesin ifadeler yanlıştır. çünkü kadınların aklında bin tilki vardır kuyruğu birbirine değmeyen.ama erkekler basit varlıklardır. gerçekten.
bn hepsine rastladım cnm. deli gibi severken utangıçlığından yıllarca söyleyemeyenini de gördüm, gayet rahat gelip teklif edenini de gördüm. o yüzden ne erkekler ne de kadınlar hakkında böle genelleme yapılamaz. bu kişilikle alakalı bi durum. herkesin kişiliği farklıdır sonuçta dimi
bn hepsine rastladım cnm. deli gibi severken utangıçlığından yıllarca söyleyemeyenini de gördüm, gayet rahat gelip teklif edenini de gördüm. o yüzden ne erkekler ne de kadınlar hakkında böle genelleme yapılamaz. bu kişilikle alakalı bi durum. herkesin kişiliği farklıdır sonuçta dimi
bu bahane. ben de herkesin olağanüstü utangaç olarak tanımladıkları adamların aşık olunca ne kadar atak olduğuna şahidim. gerçekten seven insan neden beklesin ya, mantığı var mı, ne utangaçlığı neyin utangaçlığı. mantığınız alıyomu bunu. paşa babamızın köşkünden sandal sefasına giderken korularda ağaçların arasında bir anlığına göz göze gelip aşık olmuyoruz biz bu beyfendilere. ulaşılmaz değiliz, isteseler ulaşırlar. neyin utangaçlığı. ama inan bikaç sene önce ben de aynı sizin gibi düşünüyodum. değil ama vallahi hepsi bahaneleri. ne istediklerini bilmediklerinden.
peki o utangaçlığından yıllarca söyleyemeyene umut vermiş miydin ? ben mesaj attım daha napimo kadar da utangaç olamaz heralde..yollarıma düşüp peşimden geliyorsa utangaç mıdır ki, sürekli bana bakarken ben utanıyorum o hiç utanmıyor..
bir erkek arkadaşıma bu davranışların nedenini sordum bakın ne dedi : 'Hedefi ele geçirdikten sonra karşı tarafın cazibesi yarı yarıya azalıyor da ondan.'
kızlar bir de şunu da sordum acaba yedekte mi tutmak istiyordur diye gelen cevap :
''Olamaz. Yedek de olsa erkekler böyle bir durumda avını kaçırmaz biran önce oyuna sokmak ister. ''
bir de şunu diyor ( hani ben mesaj atmıştım ya ona karşılık diyor ): ''Bunu yapmayacaktın bence.Bunu yaptığın için o da kendinde ilişkinin rotasını belirleyecek özgüveni bulmuş.Bu yüzden fazla üzerine gitmiyor ve senden de adımlar bekliyor.. ''
söledikleri mantıklı geliyor. dediği gibi olabilir evet.
erkekleri anlayamıyorum
arkadaşlarının sölediği cvplar ilginç gerçekten:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?