Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

şu an 3 haftadır görüştüğüm biri var.. sevgilimden ayrıldığm zamanda çıktı karşıma tanıdığım kadarıyla çok iyi birisi bi erkekte arayacağım tüm özellikler var.. deger vermesi ilgilenmesi beni koruması kıskanması sürekli konuşmak istemesi ama sadece arkadaşız... ben biraz zorladım sanırım onu ve o tanıyalım önce birbirimizi ben ilk gün senle sevgili de olabilirdim ama olmadım.. çünkü ben sevgili degil eş istiyorm ve seni çok iyi tanımam lazm diyor... duygularımız karşılıklı hissediyorum fakat zaman işte.. bende kendimi zamana bıraktım o da.. hayırlısı olur inş. ama sonum o olsun istiyorum..

aldatma gibi olayı yok biliyorum ama ilgisi beni endişelendiriyor fotoğrafına yorum yaptığındada kızmıştım onunla nsl konuştuğumuzu bilmediğin için haklısın demişti hacı fln diyerek konuşuyorlarmış birbirlerinee ona göre normal yani kızdan yana hiç şüphem yok ztn ayrılmış yeni sevgilisinden sadece arkadaşlar ..sizce takip etmesi normalmi bu kdr ona göre artk kapatçam bu konuyu çünnkü değişim yok.

kızlar peki eski sevgili hala sevıyor yada sevmıyorsa bu nasıl anlasılır ? ben burda daha yenıyım konu flnda acamıyorum :) yardımcı olursanız cok sevinirim.. eski sevgilime formspringden bir soru sordum mutluluk ıcın ask gereklımıdır diye oda su cevabı vermiş : aşık değilken mutlu olabilirsin. Ara sıra neden ben aşık değilim diye soruyor insan ve aşksız yaşayabildiğin o mutluluk kendini boşlukta hissettirebiliyor bazen . Sonra aşık olan insanların olmayan insanlardan daha çok multu olduğu gibi daha da çok üzüldüğü günlere sahip oldugunu anlıyorsun ve yoluna devam ediyorsun olay bu. ben hala sevmiyorum onu yani eğer bu cevaptan benı sevmediği anlasılıyorsa üzülmem. ama anlamadım burda bana nası bi mesaj vermek istediğini :/

formspring nedir?
bence seni sevmediği anlamı çıkmıyor burdan..seni seviyor anlamı da çıkmıyor..sadece soruna mantıklı bir cevap vermiş, verdiği cevap bence de doğru..
insan aşıkken daha da çok mutlu olabilir ama üzüldüklerinde de diğer duruma göre çok daha fazla üzülürler o yüzden de haline şükrediyor insan, aşık olmadığın gibi birşey demiş..bence bireysel bir cvp vermemiş sana yönelik değil..

sanırım benimki de aynen böyle düşünüyor...böyle düşünen erkeklerin olduğunu,onu tanıyana kadar bilmezdim...neyse yalnız değilmişim
bu arad ben senden tecrübeliyim canım bu konuda,sen 3 hafta diyosun.biz aylardır bu durumdayız Allah sabır versin bize...bi de sen konuyu açabilmişsin ne güzel...

tourmaline bizim ortak arkadaşımız yok canım.yani onun yakın arkadaşları vr benimle tanıştırdığı...ama tanıştırmadan önce yani beni daha hiç görmeden hakkımda biçok şeyi biliyolardı.tanıştığımız gün şaşırmıştım,hoşuma da gitmişti hatta.ama beni ne olarak anlattı bilmiyorum tabi.ama biz birikteyken aradıklarında,şurdayız falan dediğinde,benimle olduğunu tahmin ederek soruyolar...bilmiyorum yani.

walla canım benim aklıma şu geliyor, ya çocuk seni beğeniyor ve kendini deniyor acaba seni sevebilir mi, sana aşık olabilir mi diye..tamamen kendinden emin olduğunda sana açılacak..ya da çok ciddi düşünüyor ve yakınlaşmadan önce seni iyice tanımak istiyor..ya da sadece arkadaş olarak görüyor diyicem ama bence bu düşük bir olasılık, bir sürü arkadaşı varken seni niye arasın..bir de arkadaşımın başımdan geçen bir olay var ; birisiyle çıkıyordu ama çocuk meğer gaymiş ve etrafına sırf kız arkadaşım var diye görünmek için arkadaşımla çıkıyormuş..artık bu da beni paranoyak yaptı herkese şüpheyle yaklaşıyorum..

yok artık canım.bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum...yok yok ihtimali bile olmasın böyle bişeyin...
ben yine ilk iki olasılık üzerinde düşüneyim en iyisi.zaten emin olduğunda söylesin,ne söyleyecekse artık

kızcaksınız ama karakteri oturmuş, ne istediğini bilen ve sizi tanımak isteyen erkek beklemez, utanmaz, bir saniye bile. bahanesi ooolmaz. beklemeyin boşuna bu ne istediğini bilmeyenleri. ben de bekledim zamanında, yok vallahi zaman israfı. kendimizi yiyip bitiriyoruz inanın boşa. ve bu dediğim her koşulda geçerlidir. erkeğin utangaçlığı bilmemneliği hepsi bizim uydurduğumuz bahaneler.

canım erkekler de insan, onların da duyguları var, duygusalları var, duygusuzları var,ağlayanları var , ağlamayanları var, sevenleri var, numara yapanları var ..ama sana da hak vermiyor da değilim acaba bizim yaşadığımız bu durumları yaşayıp da sonunda mutlu olanlar , sonuca ulaşanlar var mı, onlar topiğe gelse de bize akıl verse..

Son düzenleme:

karşılıklı açtık aslında bende duygularından emin olduktan sonra söyledim bişeyler.. ama tabi bi yere kadar beklenilebilir daha hiç yüzyüze görüşmedik birbirimiz gördükten ve iyice tanıdıktan sonra karar vermek istiyorum..

canım yüzyüze görüşmeden nasıl emin oldun duygularından...yanlış karar vermektense tanıyıp doğru kararı vermek çok daha iyi bence...
bazen beklemek sıkıyo,ama onunla mutlu olduğum zamanları düşününce,her şeye rağmen beklemeye değer diyorum

yok öle bişi tourmaline. onu demeye çalışıyorum. bulamazsın yok, bu kadar iddialı konuşuyorum tek kendimden değil, çevremden biliyorum.
hatta erkeklere bile sordum. hayat görüşü olarak alakasız adamlara. hepsinin dedikleri ve fikirleri aynıydı. "hoşlanıyosam niye tanımak için vakit kaybedeyim?"
erkeğin öylesi böylesi var diyosun da, aklın yolu birdir. sırf geç kalıp başkasına kaptırmaktan korkuya gelir sana anlatırdı eğer bişey olsa.

ne diyor şarkıda? "bir derdim var artık, tutamam içimde." derdi olan tutamaz içinde. bu kadar basit.
biz bu adamların derdi olamamışız. olmayacağız da, olsak olurduk şimdiye dek. boşuna üzüyoruz kendimizi.
sonunda siz de benim dediğimin doğru olduğunu anlayacaksınız ama o zamana kadar üzülmeye devam edeceksiniz boşu boşuna.

Geldim!!!
Çok alakasız olacak ama dünden beri kafamda kurduklarım var şu aşk meşk hakkında!
En güzeli platonik takılmak galiba...
Aman yanlış anlaşılma olmasın,platonik aşk karşılıksız aşk değilir,birbirinden hoşlanan yahut birbirini seven kişilerin fiziksel bir teması olmadan aşklarına devam etmesidir.
Ama bunun için de kendinizi üzmemeye hazırlamalısınız. Kolay değildir dokunmadan,sevişmeden aşk yaşayabilmek. Konunun tamamını okuyamadım,eğer tanışmadıysan bir şekilde tanış,merhaban olsun,muhabbetin olsun,ama yok ben daha fazlasını isterim dersen zaten üzgünüm ama olacağı varsa zaten şimdiye kadar zaten olurdu. Yolunu ve yönünü değiştir derim.

bimiyorum canm belki ondan duydugum seyler etkiledi beni... ama bi karar aldım artk zaman ne gösteririse o olacak hayrlısı olsn diyorm artık..

yazınıza katıldım ama sadece son cümlelere.
platonik denen şey bence aşk değildir. sadece yanlış insandır :) aşk bir yerlerde hala var. ve bizi yormadan gelip bizim olacak. belki de hiç yoktur. olmasa da olmasın napalım yani. böyle yarım yamalak olacağına hiç olmasın. ben unutmam ki o başta çektiklerimi. niye çektirir ki insan seveceğine? saçma.

Bak şimdi,yarım yamalak kalmayacak zaten adamla bir muhabbetin varsa işin şakasıydı,ciddisiydi muhabbet derken adamla bir ilişkin olmasa bile bir arkadaşlığın olacak.
Aşk olarak yanlış bir insan olduğu açılmadığından belli zaten ona şüphe yok.
Ama en azından onunla sohbet etmek,gülüşmek,derdini paylaşmak gibi eylemler içinde kalmamış olacak!
Offf çok karışık anlattım di mi?

şimdi şöylece kısa bir özet geçeyim..tamamı uzun baya sayfalar dolusu
beni yollarda bekleyip telle konuşuyor numaraları yaparak bana baktığını görünce ve arkamdan hemen markete falan girince hoşlandığını düşündüm, ben de ona bir adım atmak istedim feysten ekledim, 2 hafta bekledim tık yok, sonra mesaj attım selam sabah kalmadı mı artık gibisine, hemen güzel bir cvp verdi göz kırptı sen nasılsın dedi ,muhabbeti devam ettirmek için birşeyi bahane ederek soru sordum ama beni cevapsız bıraktı..bu arada ara ara kapılarda beklemeye falan devam ediyor..yani sözüm ona; hoşlanıyormuş gibi kasıcı hareketler yapmaya üşenmiyor ama ben onunla mesaj yoluyla feysten iletişim kurmaya çalıştığımda sohbeti devam ettirmiyor..ne yapıyor olabilir anlayamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…