Bir Erkek karısını hiç özlemezmi çok üzülüyorum hiç sarılmak istemiyor sevdiğini hiç söylemiyor aldatıyormu bilmiyorum

Sevmekzormu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
25
2
6
39
Eşim beni sevmiyor hiç özlemiyor sarılmıyor öpmüyor hiç birlikte olmak istemiyor ben çok yoruldum tek taraflı istemekten o da istesin bir kere de o teklif etsin çok mu zor eskiden bir kadınla konuşmalarını yakaladım defalarca affettim konuşma diye acaba yine o kadınmı ne yapmalıyım 23 yıllık evliyiz 2 çocuğumuz var maddi ihtiyaçlarımı gücünün yettiğince yapar hiç ikiletmez ama iş sevgiye gelince asla yok artık bende soğuk yapıyorum bende onunla ilgilenmiyorum ama hiç umrunda değil neden soğuk yapıyorsun demiyor aklına bile gelmiyor çok çaresizim kendime odaklanamıyorum ilgi sevgi istiyorum eşimden helalimden çok mu şey istiyorum hiç kimsem yok derdimi diyecek anlatacak çare bulacak ayrılsam napacağım bilmiyorum kimsenin yanına sığamıyorum sevgiye ihtiyacım var sevilmek istiyorum ama o artık beni sevmiyor

Eskiden de böyle miydi yoksa acaba erkeklerin cinsellilteki sorunlarından mı oldu ki ondan kendine mi güvenemiyor acaba

defalarca aldatmış affetmişsiniz size sevgisi yokmuş zaten ama saygısı da kalmamış, gayet belli değil mi? bir insan nasıl defalarca affedilir?

Eskiden de böyle miydi yoksa acaba erkeklerin cinsellilteki sorunlarından mı oldu ki ondan kendine mi güvenemiyor acaba
Hep isteyen taraf bendim çok nadirdir onun istediği artık bende bıktım o canı isyene kadar istemiyecem diyorum ama o da hiç istemiyor ticaret le uğraşıyoruz iş kolik borç çok onu da çok düşünüyor ondan mı isteksiz bilmiyorum ama iş başka o iş başka sitresi azalır sevince gülünce mutlu olunca hep iş ömür geçmezki

Siz ona muhtaç görünüyorsunuz burada çizdiğiniz manzarada. (Maalesef)
Böyle durumlarda erkekler bir zaman sonra, ihanetini bile sineye çekmiş kadını evdeki eşyalardan farklı görmüyor ki.
Evin ihtiyaçlarını karşılamak bir adamı koca yapmaz.
Siz olmasanız da o ihtiyaç karşılanacak zaten.
Keşke baştan hayata başlama gücünüz olsa.
Üzüldüm.

defalarca aldatmış affetmişsiniz size sevgisi yokmuş zaten ama saygısı da kalmamış, gayet belli değil mi? bir insan nasıl defalarca affedilir?
Evet haklısınız ama temas olmadığına eminim ondan affettim konuşmasını yakaladım çok defa hep affettim bilmiyorum belkide sevgimden gözüm kör olmuştu ilk duyduğumda ölümün eşiydi ama zamanla alıştım artık koymuyor sevgim benimde bitti gibi herhalde evliliğimiz mecburiyet olarak devam edecek sadece yatak ilişkisi yok onun dışında mükemmel bir insan çok yeminler etti harama uçkur çözmedim diye öyle de bir insan gerçekten herkes güvenir asla ihtimal vermez kimse ama bilmiyorum işte yaptı yakaladım kadının resimleri ni telefonda neden sende bunlar dediğimde hiç bir mantıklı cevap yok laf değiştirme öylede bir şey oldu kadının numarası hep var çıkıyor ama net bir mesaj yakalayamadım hep silmiş resim gördüm telefon numarasını değiştirdi ama yine ulaştılar birbirlerine o da evli 1 çocuğu var ama net bir yazışma bulsam bırakacağım ne olursa olsun bulamıyorum çok iyi siliyor bende yoruldum aramaktan gittiği yere kadar gitsin diye duruyorum kendimle küsüm hiç sevmiyorum kendimi hiç bir yerimi beğenmiyorum aklım sürekli onda hiç bir işime kendime odaklanamıyorum ibadetime bile odaklanamıyorum kiloluyum çirkinim ben çok mutsuzum özür dilerim çok yazdım

Off gerçekten kendinize gelin artık.
Hiçmi öz saygın yok.
Adam seni eş yerine koymuyor sende hala kabullenip ağlıyosun sevgi dileniyosun.
Az gururlu olun, seni istemeyeni hiç isteme.
Kim o, onda olanlar başkasında yokmu.
Bas tekmeyi, al neyi varsa. Gir bi işe, bak keyfine.
Yok napıcam yok onsuz olmuyor.
Adam böyle görüyosa zaten istemez ezik ezik.
Silkelen kendine gel artık.

Evet çok haklısınız sevgiye sevilmeye ihtiyacım var onun bir iki yüzüme gülmesi beni mutlu ediyor sözlerinizin her kelimesine katılıyorum ama nasıl baş edeceğimi bilmiyorum yeniden hayata başlamak ben şuan ki hayatımda kendimi sevmiyorum hiç bir işin sonunu getiremiyorum boşanınca kendimi güçlü hissedebilirmiyim bilmiyorum 15 yaşında evlendim kaç sene ailesi ile uğraştım yokluk ve sıkıntı ile şuan maddi olarak iyi durumdayız tam rahat edecekken yeni biri gelip hayatını alt üst ediyor kusura bakmayın çok doluyum konudan konuya mı geçiyorum

Şuan senin bu söylediğin sözler beni kendime getiriyor tokat gibi cevap ama ben güçsüzüm bide şundan dolayı çevremde boşanıpta mutlu olan kimseyi görmedim kadınlar bu konuda bence çok mağdur namusunla dursan bile peşine kırk kişiyi takarlar adını çıkarırlar bekar olupta namuslu denen bir kadın duydunmu ama evli idare etmiş nelere sabretmiş kadından söz edilir hep helal olsun denir vallahi çevremde çok boşanan var biri mutlu olsa onu örnek alacam da yok sizin çevrenizde var mı

Ben boşanma avukatıyım. 60 yaşında boşanıp tekrar mutlu olanlar var.
Ama herşeyden önce kendi değerinin farkında olmalısın.
Sen millete göre yaşamayı bırak. Kendin nasıl mutluysan öyle yaşa. İnan bana sen güçlü olsan kararlı olsan herşey zamanla daha iyi olur.

Kilo verilir dert etme
Kendini sevmekle başla önce
Kendini sevip, kendine vakit ayırıp bakarsan zamanla kendine değer vermenin hazzını alırsan başkasının değer vermesine ihtiyaç duymaman gerektiğini göreceksin.
Mesajları fotoları siliyor olması gerçeği değiştirmiyor yani sen gözünle mesajlaşma görsen bu sefer de tensel temas olmadı dedi diye affediyorsun. Bir kere bunun aldatma olduğunu kabullen neyse sadece mesajlaşma olmuş affedeyimlik bir durum değil bu.
Senin kendini sevmeyi öğrenmen lazım o zaman seni bir gülüşüne muhtaç eden adama ihtiyacın olmadığını anlayacaksın. Biraz kendine vakit ayır, kendini geliştirecek şeylerle ilgilen, sosyalleş, şöyle ayakların yere sağlam bassın sonra da karar ver nasıl bir hayat istediğine. Bu esnada eşin sendeki değişimi fark eder zaten ve yanında yürümek isterse ne ala istemezse de zaten sen yeni bir yola girmiş olursun onsuz şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…