Bir Erkek karısını hiç özlemezmi çok üzülüyorum hiç sarılmak istemiyor sevdiğini hiç söylemiyor aldatıyormu bilmiyorum

İş stresi dönemlik olur adam hep böyleymiş.

Olabilir ben karşılaşmadım henüz
Aslında bir adım atın o zaman mutlu olacaksınız. İnanın aşk sevgi bunlar dizilerin filmlerin yada dinlediğimiz müziklerin uydurmaları. Birde kadınlar neden bir erkeğin sevgisine ihtiyaç duysun ki. Kadın istediği zaman kendi kendini sever ve mutlu olur.

Yani hiçbir işin erkeğin cinsel isteğini azaltacağını sanmıyorum

O ilaclar tek başına kilo aldırmaz, bende kullandım 10 sene ve iskelet gibiydim :) troid taraması yaptırmanız da şart bi endokrin uzmaniyla. Yaşınız genç nu kadar umutsuz ve kendinizden vaz geçmiş olmamalısınız dediğim gibi farkındalığınız çok güzel :)

Zayıflamayı tam kafaya koymamışsınız siz bence .özgüvensizsiniz ve böyle hissetmeniz kilolu olduğunuz için. şikayetlerinizden öyle anladım.kendinize bakım yapın her yönden terapiye gidin eminim farklı düşümeceksiniz.

Anladığım kadarıyla elalem bana iyi namuslu evli kocası var desin diye böyle iğrenç bir adamı yanınızda zorla tutmaya çalışıyorsunuz, adamın size saygısı sevgisi bitmiş aldatılmışsınız gala sevgi dileniyorsunuz millet laf edecek diye böyle adamı yanınızda tutuyorsanız sizde normal değilsiniz eziklik psikolojisine girmişsiniz , ven geçen yıl boşandım çok şükür elime erkek eli değmedi kimse de benim namusuna göz dikmedi etrafımda saygı duyulan birisiyim boşandıktan sonra 14 ülke gezdim çok mutluyum kimseden sevgi kırıntısı beklemiyorum kendimi sevmem yeterli oluyor

Konu nerdeeeeen nereye geldi kafama çok koydum hastanelerden özel diyetisyenlerden ilaçlardan aklına gelebilecek heeeeer yolu denedim bunun için sana yemin edebilirim veriyorum verdiğim kiloyu hııııızla alıyorum keşke keşke hiç diyet yapmasaydım kilo almazdım çünkü 1 kilo verdim 5 kilo aldım yani yemin ederim öyle bir döngü yani ne yaptıysam olmadı evet kilom yüzünden de özgüvenim yok bunu bende biliyorum ama kurtulamıyorum tek çarem amaliyat olmak bi o kaldı denemediğim

Pardonda tanımıyorum sizi ben size bir laf mı söyledim neden bu kadar acımasız konuşuyorsunuz herkes sizin gibi maddi manevi güçlü değil iyi yapmışsınız tebrik ederim benim bulunduğum çevrede dedikodu yapan çok ayrılmış olan yakınlarıma nasıl baktıklarını gördüm ayrıca ayrıca fakir olarak evlendik ve belirli bir yere geldik beraber neden birikimimi bir oros....ya yedireyimki diğer bütün arkadaşların sözlerine katılıyorum ayrıl diyende oldu güçlen diyende oldu hepsine teşekkür ederim kadınların doğasında var kızların doğasında var sevmek sevilmek istemek erkek çocuğumda var ama kızım daha çok sevildiğini duymak istiyor ilgi istiyor hani bazı psikoloklar söylüyorya erkek miğdesinden kadında kulağından beslenir diye hangi kadın olursa olsun kulağına gerçek söylenmiş bir çift güzel söz uğruna neler yaparlar neler bütün kadınlar duymak ister sevildiğini

Çocuk yaşta evlendiğiniz için çok üzüldüm. Eşinize bu kadar bağımlı olmanızın sebebi de bence bu. Gözünüzü onunla açmışsınız resmen. Şimdi onsuz nabarım diye düşünüyorsunuz ama inanın böyle ömür geçmez. Artık o kız çocuğu değilsiniz, güçlüsünüz. İsteyerek mi evlendiniz bilmiyorum ama o yaşta çocuğun isteğine bakılmaz normalde. Eşiniz zorla mı yaptı bu evliliği öyle değilse maalesef eşiniz iyi bir insan değil Bir çocukla evlenmek hangi insana yakışır.

fakir olarak evlendik ve belirli bir yere geldik beraber neden birikimimi bir oros....ya yedireyimki
E gururundan önemliyse çek o zaman madem ne yapalım? kafaya bak yaa !

kim yerse yesin kendini kurtar da sen onu mu düşünüyorsun?
Adam alışmış affetmişsin sürekli çünkü sevgisi yokmuş zaten saygısı da kalmamış. neden kalsın ki hem ?

özlü bir sözle bitireyim:
Seni mutlu etmiyorsa mutlu ettiği başka biri vardır!

Evet haklısın çocuk yaşta evlendiğim için olabilir gözümü onla açtım ama eskiden çoktu gerçekten böyle evlilikler çok şükür ki şimdi yok zorla evlenmedik ama evliliğin sorumluluğunu da bilmiyorduk eş ailesi hepsini o yaşta idare etmek çok zordu nitekim çok zorlu süreçlerden geçtim ne badireler atlattım bu da ayrı bir imtihan zaman ne gösterecek bakalım belki ayrılırım kendi ayaklarımın üstünde dururum güçlü olurum inşallah

Öyle bile olsa çok kötüsünüz kadın kadının düşmanıdır diye boşuna demiyorlar uslup bu değil bu uslup la sizler seviliyorsunuz ya ne diyeyim insan merhametiyle vicdanıyla konuşur düşünerek konuşur karşımdaki insanı kırarmıyım düşüncesi sizde hiç olmamış belliiki sizin gibi olmak istemezdim

birikimimi bir o....ya mı yedireyim diyen birine bence fazla bile vicdanlı yazdım.

kocanız olacak adamın hiç suçu yok sizi aldattığı kadın mı o....u?
haklısın kadın kadının gerçekten düşmanı.

Kocam su
Kocam suçsuz demedim bu birincisi evli olarak evli bir erkeği ayartmaya çalışan kadına bizim burda or... pu derler bi kere asla kendimi o kadınla bir tutamam sen öyle bir kadına acıdıysan beni de helalim den sevgi istiyorum diye hor görüp aşşağıladıysan ne diyelim Allah sana da nasip etsin öyle bir kadında gör nasıl oluyormuş neler söyleniyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…