- 1 Aralık 2021
- 14.699
- 53.229
- 548
- 35
- Konu Sahibi Sevmekzormu
-
Nerelisin , başla bir yerden biz kadınlar çok güçlüyüz ve kimse ye ihtiyacımız yok çocukların da var onlardan destek alEvet 15 yaşında evlendim
İş stresi dönemlik olur adam hep böyleymiş.Hep isteyen taraf bendim çok nadirdir onun istediği artık bende bıktım o canı isyene kadar istemiyecem diyorum ama o da hiç istemiyor ticaret le uğraşıyoruz iş kolik borç çok onu da çok düşünüyor ondan mı isteksiz bilmiyorum ama iş başka o iş başka sitresi azalır sevince gülünce mutlu olunca hep iş ömür geçmezki
Aslında bir adım atın o zaman mutlu olacaksınız. İnanın aşk sevgi bunlar dizilerin filmlerin yada dinlediğimiz müziklerin uydurmaları. Birde kadınlar neden bir erkeğin sevgisine ihtiyaç duysun ki. Kadın istediği zaman kendi kendini sever ve mutlu olur.Olabilir ben karşılaşmadım henüz
Yani hiçbir işin erkeğin cinsel isteğini azaltacağını sanmıyorumHep isteyen taraf bendim çok nadirdir onun istediği artık bende bıktım o canı isyene kadar istemiyecem diyorum ama o da hiç istemiyor ticaret le uğraşıyoruz iş kolik borç çok onu da çok düşünüyor ondan mı isteksiz bilmiyorum ama iş başka o iş başka sitresi azalır sevince gülünce mutlu olunca hep iş ömür geçmezki
Öylemi diyorsun gerçektenYani hiçbir işin erkeğin cinsel isteğini azaltacağını sanmıyorum
O ilaclar tek başına kilo aldırmaz, bende kullandım 10 sene ve iskelet gibiydim :) troid taraması yaptırmanız da şart bi endokrin uzmaniyla. Yaşınız genç nu kadar umutsuz ve kendinizden vaz geçmiş olmamalısınız dediğim gibi farkındalığınız çok güzel :)Evet haklısınız ama temas olmadığına eminim ondan affettim konuşmasını yakaladım çok defa hep affettim bilmiyorum belkide sevgimden gözüm kör olmuştu ilk duyduğumda ölümün eşiydi ama zamanla alıştım artık koymuyor sevgim benimde bitti gibi herhalde evliliğimiz mecburiyet olarak devam edecek sadece yatak ilişkisi yok onun dışında mükemmel bir insan çok yeminler etti harama uçkur çözmedim diye öyle de bir insan gerçekten herkes güvenir asla ihtimal vermez kimse ama bilmiyorum işte yaptı yakaladım kadının resimleri ni telefonda neden sende bunlar dediğimde hiç bir mantıklı cevap yok laf değiştio ilacrme öylede bir şey oldu kadının numarası hep var çıkıyor ama net bir mesaj yakalayamadım hep silmiş resim gördüm telefon numarasını değiştirdi ama yine ulaştılar birbirlerine o da evli 1 çocuğu var ama net bir yazışma bulsam bırakacağım ne olursa olsun bulamıyorum çok iyi siliyor bende yoruldum aramaktan gittiği yere kadar gitsin diye duruyorum kendimle küsüm hiç sevmiyorum kendimi hiç bir yerimi beğenmiyorum aklım sürekli onda hiç bir işime kendime odaklanamıyorum ibadetime bile odaklanamıyorum kiloluyum çirkinim ben çok mutsuzum özür dilerim çok yazdım
Öyle bir de bir azaltır ki burda isteksiz koca konuları çok açılıyorYani hiçbir işin erkeğin cinsel isteğini azaltacağını sanmıyorum
Anladığım kadarıyla elalem bana iyi namuslu evli kocası var desin diye böyle iğrenç bir adamı yanınızda zorla tutmaya çalışıyorsunuz, adamın size saygısı sevgisi bitmiş aldatılmışsınız gala sevgi dileniyorsunuz millet laf edecek diye böyle adamı yanınızda tutuyorsanız sizde normal değilsiniz eziklik psikolojisine girmişsiniz , ven geçen yıl boşandım çok şükür elime erkek eli değmedi kimse de benim namusuna göz dikmedi etrafımda saygı duyulan birisiyim boşandıktan sonra 14 ülke gezdim çok mutluyum kimseden sevgi kırıntısı beklemiyorum kendimi sevmem yeterli oluyorŞuan senin bu söylediğin sözler beni kendime getiriyor tokat gibi cevap ama ben güçsüzüm bide şundan dolayı çevremde boşanıpta mutlu olan kimseyi görmedim kadınlar bu konuda bence çok mağdur namusunla dursan bile peşine kırk kişiyi takarlar adını çıkarırlar bekar olupta namuslu denen bir kadın duydunmu ama evli idare etmiş nelere sabretmiş kadından söz edilir hep helal olsun denir vallahi çevremde çok boşanan var biri mutlu olsa onu örnek alacam da yok sizin çevrenizde var mı
Konu nerdeeeeen nereye geldiZayıflamayı tam kafaya koymamışsınız siz bence .özgüvensizsiniz ve böyle hissetmeniz kilolu olduğunuz için. şikayetlerinizden öyle anladım.kendinize bakım yapın her yönden terapiye gidin eminim farklı düşümeceksiniz.
Nerede yaşadığımın ne önemi var eşimde 22 yaşındaydı evlendiğimizde 2000 yılında evlendim o zaman o kadar çoktu ki küçük yaşta evlilikNerede yaşıyorsunuz? Nasıl 15 yaşında evlendiniz anlamadım? Eşiniz evlenirken kaç yaşındaydı
Pardonda tanımıyorum sizi ben size bir laf mı söyledim neden bu kadar acımasız konuşuyorsunuz herkes sizin gibi maddi manevi güçlü değil iyi yapmışsınız tebrik ederim benim bulunduğum çevrede dedikodu yapan çok ayrılmış olan yakınlarıma nasıl baktıklarını gördüm ayrıca ayrıca fakir olarak evlendik ve belirli bir yere geldik beraber neden birikimimi bir oros....ya yedireyimki diğer bütün arkadaşların sözlerine katılıyorum ayrıl diyende oldu güçlen diyende oldu hepsine teşekkür ederim kadınların doğasında var kızların doğasında var sevmek sevilmek istemek erkek çocuğumda var ama kızım daha çok sevildiğini duymak istiyor ilgi istiyor hani bazı psikoloklar söylüyorya erkek miğdesinden kadında kulağından beslenir diye hangi kadın olursa olsun kulağına gerçek söylenmiş bir çift güzel söz uğruna neler yaparlar neler bütün kadınlar duymak ister sevildiğiniAnladığım kadarıyla elalem bana iyi namuslu evli kocası var desin diye böyle iğrenç bir adamı yanınızda zorla tutmaya çalışıyorsunuz, adamın size saygısı sevgisi bitmiş aldatılmışsınız gala sevgi dileniyorsunuz millet laf edecek diye böyle adamı yanınızda tutuyorsanız sizde normal değilsiniz eziklik psikolojisine girmişsiniz , ven geçen yıl boşandım çok şükür elime erkek eli değmedi kimse de benim namusuna göz dikmedi etrafımda saygı duyulan birisiyim boşandıktan sonra 14 ülke gezdim çok mutluyum kimseden sevgi kırıntısı beklemiyorum kendimi sevmem yeterli oluyor
E gururundan önemliyse çek o zaman madem ne yapalım? kafaya bak yaa !fakir olarak evlendik ve belirli bir yere geldik beraber neden birikimimi bir oros....ya yedireyimki
Evet haklısın çocuk yaşta evlendiğim için olabilir gözümü onla açtım ama eskiden çoktu gerçekten böyle evlilikler çok şükür ki şimdi yok zorla evlenmedik ama evliliğin sorumluluğunu da bilmiyorduk eş ailesi hepsini o yaşta idare etmek çok zordu nitekim çok zorlu süreçlerden geçtim ne badireler atlattım bu da ayrı bir imtihan zaman ne gösterecek bakalım belki ayrılırım kendi ayaklarımın üstünde dururum güçlü olurum inşallahÇocuk yaşta evlendiğiniz için çok üzüldüm. Eşinize bu kadar bağımlı olmanızın sebebi de bence bu. Gözünüzü onunla açmışsınız resmen. Şimdi onsuz nabarım diye düşünüyorsunuz ama inanın böyle ömür geçmez. Artık o kız çocuğu değilsiniz, güçlüsünüz. İsteyerek mi evlendiniz bilmiyorum ama o yaşta çocuğun isteğine bakılmaz normalde. Eşiniz zorla mı yaptı bu evliliği öyle değilse maalesef eşiniz iyi bir insan değilBir çocukla evlenmek hangi insana yakışır.
Öyle bile olsa çok kötüsünüz kadın kadının düşmanıdır diye boşuna demiyorlar uslup bu değil bu uslup la sizler seviliyorsunuz ya ne diyeyim insan merhametiyle vicdanıyla konuşur düşünerek konuşur karşımdaki insanı kırarmıyım düşüncesi sizde hiç olmamış belliiki sizin gibi olmak istemezdimE gururundan önemliyse çek o zaman madem ne yapalım? kafaya bak yaa !
kim yerse yesin kendini kurtar da sen onu mu düşünüyorsun?
Adam alışmış affetmişsin sürekli çünkü sevgisi yokmuş zaten saygısı da kalmamış. neden kalsın ki hem ?
özlü bir sözle bitireyim:
Seni mutlu etmiyorsa mutlu ettiği başka biri vardır!
Öyle bile olsa çok kötüsünüz kadın kadının düşmanıdır diye boşuna demiyorlar uslup bu değil bu uslup la sizler seviliyorsunuz ya ne diyeyim insan merhametiyle vicdanıyla konuşur düşünerek konuşur karşımdaki insanı kırarmıyım düşüncesi sizde hiç olmamış belliiki sizin gibi olmak istemezdim
Kocam suçsuz demedim bu birincisi evli olarak evli bir erkeği ayartmaya çalışan kadına bizim burda or... pu derler bi kere asla kendimi o kadınla bir tutamam sen öyle bir kadına acıdıysan beni de helalim den sevgi istiyorum diye hor görüp aşşağıladıysan ne diyelim Allah sana da nasip etsin öyle bir kadında gör nasıl oluyormuş neler söyleniyormuşbirikimimi bir o....ya mı yedireyim diyen birine bence fazla bile vicdanlı yazdım.
kocanız olacak adamın hiç suçu yok sizi aldattığı kadın mı o....u?
haklısın kadın kadının gerçekten düşmanı.
Hangi iş miş o peki, karısını seven arzulayan adam hep sever arzular benceÖyle bir de bir azaltır ki burda isteksiz koca konuları çok açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?