- 13 Haziran 2015
- 5.919
- 19.684
- 448
- Konu Sahibi tambileydi34
-
Diyor demişim benim yorumum değil onun yorumu onu alıntılasaydınız daha doğru olurduYahu her okuduğumuz şeyle ilgili kafamızda bir düşünce mi var? Çok saçma... Terör örgütleriyle ilgili bir şey okusa adam terör örgütü üyesi olmak istiyor mu diyecekti?
Konu sahibinin iletişim ve ifade problemleri olduğunu söyleyen arkadaşlara katılıyorum. Ek olarak algılama sorunu da var bence. Bu konularda kendini geliştirmeli.
Psikolog musunuz ?:)Yahu her okuduğumuz şeyle ilgili kafamızda bir düşünce mi var? Çok saçma... Terör örgütleriyle ilgili bir şey okusa adam terör örgütü üyesi olmak istiyor mu diyecekti?
Konu sahibinin iletişim ve ifade problemleri olduğunu söyleyen arkadaşlara katılıyorum. Ek olarak algılama sorunu da var bence. Bu konularda kendini geliştirmeli.
O başlığa giriyorsa kafasında böyle bir düşünce vardır diyor
Ya bence okuduğunuzu anlamada sıkıntınız var eşiniz doğru bir yorumu beğenmiş yani evlendikten sonra hayatının kadınını bulmak konulu entry ye yapılan"hiç bir kadınla bu şekilde anlayabileceğim şekilde diyaloğa girmem" minvalinde yazılı yorumu beğenen eşinizle tartışmanız saçmalık ötesi.Ben olsam içten içe sevinirdim eşim böyle düşünüyo aferin ona diyeBen anlamadım şimdi bu entry iyi biseymi boşuna üzdüm kendimi sabaha kadar ? Bi insan bu yaziyi niye beğenir ki ben anlamadim evli başka arkadaşlarım da var bakıyorum onlar begenmemis.. demekki aklından böyle şeyler geciyor diye düşündüm ben yani
Psikolog musunuz ?:)
Bakın bırdaMerhabalar yaklaşık 2 yıldır evliyim ama eşimle hep sorunlarımız var dün "evli bir erkeğin hayatının kadınını bulması" ile ilgili bi sözlükte geçen biseyi beğenmiş eşim ondan sonra tartışmaya başladık, beğendiği şey ektedir. Daha sonra bana " bi erkek ne istiyor bilmiyorsun, sadece kendi isteklerine göre yasiyorsun" falan gibi şeyler söyledi. Suçunu bastırmaya çalışıyor farkındayım ama bu konuyu konuşalım falan dedi. Konuşayım ama ne ister ne söylemem lazım bilmiyorum..
Bide bu yazılanda bisey yokmuş abartıyor musum, sözlüklerde başlık değil içerik okunurmus doğru mu bu ?
şimdi burda diyorkiBen anlamadım şimdi bu entry iyi biseymi boşuna üzdüm kendimi sabaha kadar ? Bi insan bu yaziyi niye beğenir ki ben anlamadim evli başka arkadaşlarım da var bakıyorum onlar begenmemis.. demekki aklından böyle şeyler geciyor diye düşündüm ben yani
He bana gelecekseniz böyle mantıklı eleştirilerle heli yok yaşın kaç yok kocan senle niye evlenmiş bilmem ne saçma şeyler sormayın teşekkür ederim yorumunuz için.
O zaman size şöyle cevap vereyim severek evlendik evet, ya da ben sevdim evlendik bilmiyorum, üniversiteden beri tanışıyoruz zaten. 26 yaşındayımBen teşekkür ederim yorumumu mantıklı bulmuşsunuz ama yaşın kaç ve eşiniz sizinle neden evlenmiş soruları saçma değil. Olayı kafamızda oturtabilmek adına yaşın öğrenmek istemenilmesi çok doğal aynı şekilde eşinizle severek mi evlenip evlenmediğinizin sorulması da. Bazen gelen cevaplar bütün konunun akışını, haliyle yorumu değiştirebiliyor.
Anlıyorlar ama katılmıyorlar. Değer verip yorum yapıyorlar siz de durup dalga mı geçiyorsunuz?Asla anlamıyorlar boşverhe de gec
Anlayan anlıyor daha doğrusu başlığı bilen anlıyor diyeyim . Bu benim iletişim eksikligimden değil bence .. ama yine de herkes kendi bilir , sonuçta herkes her şeyin en iyisini bilir.(!) Teşekürler size de bu aradaBakın bırda
şimdi burda diyorki
Konu başlığı evlendikten sonra hayatının aşkını bulmakmış ya
Diyorki; evlendikten sonra arayışa devam edersen başkasına da gönlünü kaptırabilirsin o yüzden başkına aşık olacak gönlünü kaptıracak kadar samimi olma fazla diyologa girme. Siz yanlış anlamışsınız yada tam tersini anlamışsınız diyeyim
Yarısı anlamıyormuş geri kalanı da anlamaya calisiyormus öyle dediler :/Anlıyorlar ama katılmıyorlar. Değer verip yorum yapıyorlar siz de durup dalga mı geçiyorsunuz?
Ben de böyle anlıyorum her defasında.. derdimi buldunuz dermanimi da söyleyinYani eşiniz diyor ki:
Evlendik ama bi esprisi yokmuş bu işin, aradığım bi kadın mı vardı, neyi aradım nedir bu olay bilmiyorum, iki sene geçmiş heyecan bitmiş sıkılmışım, hala için için bir arayıştayım ama kadın mı arıyorum, evlilik mi bana göre değilmiş, eşim mi beni mutlu edemiyor artık bilmiyorum ama evli olduğum için aklımı başka kadınlara kaydırmamaya çaba gösteriyorum, bunun için de etkileneceğim kadar muhabbette bulunmuyorum, neticede evliyim ama işte huzuru da bulmuş sayılmam, sadık kalmaya çalışıyoruz. Kadınım beni hoş tutsun, isteklerimi bilsin yapsın çünkü ben de ne istediğimi tam bilmiyorum, ah evlilik yüzünden mi oluyor ki bunlar olm erkeğin doğasına aykırı bir iş olduğuna inanmaya başladım, bağlandık bir kadına ama içim kıpır kıpır, başka kadınlarla muhabbet ediyorum ama edemiyorum da şrfsz değiliz o kadar, a-aa karım beğendiğim bi entryi okumuş bana hesap soruyor, fırsat bu fırsat biraz höyküneyim varoluş sancılarımı "Kadın kadın, ne istediğimi önemsemiyorsun!!!" oh iyi dedim, ne istiyorum la ben acaba? Bekar hayatımı özledim ühü ühü ne güzel sorumsuz geziyordum başımı bağladım. Alışmalıyım ama herkes evleniyor, "Hanım, beni anlamiyörsün" ... "Anlarsan bana da anlat" üüü... Alışacağım bu rutine, iki sene geçti, 3 seneye kadar daha iyi olacaktır, kesin. Olmadı çocuk yapar severiz.
Bence bu.
Evlen milletin kızının başını yak sonrada hayatımın kadını değilsin beni anlamıyorsun ühühüh diye ağla valla Adam olmaz bunlar yaBence Allah'tan belalarını istiyorlar artık eminim.
Deme oyle yersin engeli sonrakpssye hazirlaniyorum paragrafta anlamim kotu ondan mi anlamadim acaba diyor cok da seyapmabu zamana kadar bu iletisim beceriksizligiyle nasil hayat surdurmus anlamak cok guc.
Ben de böyle anlıyorum her defasında.. derdimi buldunuz dermanimi da söyleyin
Gerçekten öyle. Ve bugün şunu anladım ki, kadın iyi oldukça, değer ve emek verdikçe azıyorlar. Şuan o konuda çok dertliyim. Dokunsalar bir ağlarım ki, Türkiye sele gider.Evlen milletin kızının başını yak sonrada hayatımın kadını değilsin beni anlamıyorsun ühühüh diye ağla valla Adam olmaz bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?