Bir erkek ne ister bilmiyormusum :(

Diyor demişim benim yorumum değil onun yorumu onu alıntılasaydınız daha doğru olurdu

Psikolog musunuz ?:)

O başlığa giriyorsa kafasında böyle bir düşünce vardır diyor

şimdi anladım evli erkeğin derken karısından başka hayatının kadınını bulması.. tşkler

konu sahibesi sözlüklerdeki okuduğumuz şeylere bakacaksak ohooo.
adamın ne okuyup hangi yorumu beğendiğini takip etmek falan çok aşırı bence.
kusura bakmayın ama haksızsınız.

Ya bence okuduğunuzu anlamada sıkıntınız var eşiniz doğru bir yorumu beğenmiş yani evlendikten sonra hayatının kadınını bulmak konulu entry ye yapılan"hiç bir kadınla bu şekilde anlayabileceğim şekilde diyaloğa girmem" minvalinde yazılı yorumu beğenen eşinizle tartışmanız saçmalık ötesi.Ben olsam içten içe sevinirdim eşim böyle düşünüyo aferin ona diye

Yani eşiniz diyor ki:

Evlendik ama bi esprisi yokmuş bu işin, aradığım bi kadın mı vardı, neyi aradım nedir bu olay bilmiyorum, iki sene geçmiş heyecan bitmiş sıkılmışım, hala için için bir arayıştayım ama kadın mı arıyorum, evlilik mi bana göre değilmiş, eşim mi beni mutlu edemiyor artık bilmiyorum ama evli olduğum için aklımı başka kadınlara kaydırmamaya çaba gösteriyorum, bunun için de etkileneceğim kadar muhabbette bulunmuyorum, neticede evliyim ama işte huzuru da bulmuş sayılmam, sadık kalmaya çalışıyoruz. Kadınım beni hoş tutsun, isteklerimi bilsin yapsın çünkü ben de ne istediğimi tam bilmiyorum, ah evlilik yüzünden mi oluyor ki bunlar olm erkeğin doğasına aykırı bir iş olduğuna inanmaya başladım, bağlandık bir kadına ama içim kıpır kıpır, başka kadınlarla muhabbet ediyorum ama edemiyorum da şrfsz değiliz o kadar, a-aa karım beğendiğim bi entryi okumuş bana hesap soruyor, fırsat bu fırsat biraz höyküneyim varoluş sancılarımı "Kadın kadın, ne istediğimi önemsemiyorsun!!!" oh iyi dedim, ne istiyorum la ben acaba? Bekar hayatımı özledim ühü ühü ne güzel sorumsuz geziyordum başımı bağladım. Alışmalıyım ama herkes evleniyor, "Hanım, beni anlamiyörsün" ... "Anlarsan bana da anlat" üüü... Alışacağım bu rutine, iki sene geçti, 3 seneye kadar daha iyi olacaktır, kesin. Olmadı çocuk yapar severiz.

Bence bu.

Bakın bırda
şimdi burda diyorki
Konu başlığı evlendikten sonra hayatının aşkını bulmakmış ya
Diyorki; evlendikten sonra arayışa devam edersen başkasına da gönlünü kaptırabilirsin o yüzden başkına aşık olacak gönlünü kaptıracak kadar samimi olma fazla diyologa girme. Siz yanlış anlamışsınız yada tam tersini anlamışsınız diyeyim

He bana gelecekseniz böyle mantıklı eleştirilerle heli yok yaşın kaç yok kocan senle niye evlenmiş bilmem ne saçma şeyler sormayın teşekkür ederim yorumunuz için.

Ben teşekkür ederim yorumumu mantıklı bulmuşsunuz ama yaşın kaç ve eşiniz sizinle neden evlenmiş soruları saçma değil. Olayı kafamızda oturtabilmek adına yaşın öğrenmek istemenilmesi çok doğal aynı şekilde eşinizle severek mi evlenip evlenmediğinizin sorulması da. Bazen gelen cevaplar bütün konunun akışını, haliyle yorumu değiştirebiliyor.

O zaman size şöyle cevap vereyim severek evlendik evet, ya da ben sevdim evlendik bilmiyorum, üniversiteden beri tanışıyoruz zaten. 26 yaşındayım

Anlayan anlıyor daha doğrusu başlığı bilen anlıyor diyeyim . Bu benim iletişim eksikligimden değil bence .. ama yine de herkes kendi bilir , sonuçta herkes her şeyin en iyisini bilir.(!) Teşekürler size de bu arada

Ben de böyle anlıyorum her defasında.. derdimi buldunuz dermanimi da söyleyin

Ben de böyle anlıyorum her defasında.. derdimi buldunuz dermanimi da söyleyin

Dermanı bol bol yemek yedirip kocayı şişmanlatmak.
İyice kilolansın koltuğuna otursun evinde, söylendikçe "Tatlı getirdim cınım" diye bi şeyler tıkın ağzına, önce enişte formuna girer, sonra dedeleşir. Tam bir ev erkeği işte.

Evlen milletin kızının başını yak sonrada hayatımın kadını değilsin beni anlamıyorsun ühühüh diye ağla valla Adam olmaz bunlar ya
Gerçekten öyle. Ve bugün şunu anladım ki, kadın iyi oldukça, değer ve emek verdikçe azıyorlar. Şuan o konuda çok dertliyim. Dokunsalar bir ağlarım ki, Türkiye sele gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…