- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi tambileydi34
-
Kısacası kocası ergenSeninki inan bana dayak istiyor, sorun kocan da varsa aranizda yanlis.anlamalar o senin kafani karistiriyor bence var boyle insanlar derin dusunceler felsefik cevaplar bir anlasilmama derdi havalarinda ne istedigi belli olmayan derdini de anlatmayan bir tip gibi geldi bana ...duygusal mi diye sordum ama bu duygusallik falan degil
Evli bir erkeğin hayatının kadınını bulmasıAklımdaki tek soru Başlık neydi ?
Soruyorum sen ne istiyosun onu söyle mesela diye huzur diyo huzur ne açıkla maddeler halinde.. para mi , guleryuz mu , yemek mi temizlik mi ne yani derdin ne.. bi linç daha yemek istemiyorum, ben kaçıyorum burdan aldım ben alacağımi hepinize teşekkürler hanımlar.Seninki inan bana dayak istiyor, sorun kocan da varsa aranizda yanlis.anlamalar o senin kafani karistiriyor bence var boyle insanlar derin dusunceler felsefik cevaplar bir anlasilmama derdi havalarinda ne istedigi belli olmayan derdini de anlatmayan bir tip gibi geldi bana ...duygusal mi diye sordum ama bu duygusallik falan degil
Bak ben sana açık açık söyliyim onun huzurdan kastı senin onun başka kadınlarla görüşmesine,muhabbet etmesine ses çıkarmaman ama bunu söylemeye totosu yemiyor kıvırıyorSoruyorum sen ne istiyosun onu söyle mesela diye huzur diyo huzur ne açıkla maddeler halinde.. para mi , guleryuz mu , yemek mi temizlik mi ne yani derdin ne.. bi linç daha yemek istemiyorum, ben kaçıyorum burdan aldım ben alacağımi hepinize teşekkürler hanımlar.
Mesela eşimle biz genelde hep onun ailesi yüznden tartisiriz, ailesiyle pek sicaklik kuramadım bu durum onu üzüyor biraz ... daha doğrusu abisini paylaşamayan görümce sorunsalı var.. Aslında herşeyin sebebi bu..Siz biraz kendi eşinizle aranızdaki ilişkiden bahsedin biz ona göre yorum yapalım. Erkek ne ister konusu çok geniş çünkü. Bir de o sizin isteklerinizi umursuyor mu?
Yani o an gereksiz bir tartışma çıktığı için bunu demiş. En azından boş yere tartışma çıksın istemiyordur. Birbirinizi darlamayın. Rahat bırakın. Sosyal medyasını, beğenilerini, aramalarını takip etmeyin. Ediyorsanız da hesap sormayın çok çok ciddi bir şey olmadığı sürece. O da sizi darlamasın. Nasıl da huzur geliyor. Eşimde araba kullanırken ona karışmamdan çok rahatsız olurdu. Artık yanlış yola girdiğini görsem bile karışmıyorum. Kendi paşa paşa geri dönüyor. Oh kafa rahatSoruyorum sen ne istiyosun onu söyle mesela diye huzur diyo huzur ne açıkla maddeler halinde.. para mi , guleryuz mu , yemek mi temizlik mi ne yani derdin ne.. bi linç daha yemek istemiyorum, ben kaçıyorum burdan aldım ben alacağımi hepinize teşekkürler hanımlar.
AynenKısacası kocası ergen
O zaman işini görümceyle hallet canım. Sen kadınsın aklını kullan. Eşinle aranı bozmadan görümcene her kesin yerinin farklı olduğunu, herkesin haddini bilmesi gerektiğini anlatabilirsin.Mesela eşimle biz genelde hep onun ailesi yüznden tartisiriz, ailesiyle pek sicaklik kuramadım bu durum onu üzüyor biraz ... daha doğrusu abisini paylaşamayan görümce sorunsalı var.. Aslında herşeyin sebebi bu..
Anladım.. Aslında gerçekten karışmıyorum pek fazla zaten. Nisanliyken daha çok karışıyordum. Ama şu an kendi halinde . Ama ne bileyim yine de o yaziyo görünce üzüldümYani o an gereksiz bir tartışma çıktığı için bunu demiş. En azından boş yere tartışma çıksın istemiyordur. Birbirinizi darlamayın. Rahat bırakın. Sosyal medyasını, beğenilerini, aramalarını takip etmeyin. Ediyorsanız da hesap sormayın çok çok ciddi bir şey olmadığı sürece. O da sizi darlamasın. Nasıl da huzur geliyor. Eşimde araba kullanırken ona karışmamdan çok rahatsız olurdu. Artık yanlış yola girdiğini görsem bile karışmıyorum. Kendi paşa paşa geri dönüyor. Oh kafa rahat
Olur öyle şeyler arada. Hassas bir anınıza gelmiş olabilir. Naz yapmak istemiz hatta tartışmak istemiş bile olabilirsiniz. Eğer sürekli olmuyorsa problem yok.Anladım.. Aslında gerçekten karışmıyorum pek fazla zaten. Nisanliyken daha çok karışıyordum. Ama şu an kendi halinde . Ama ne bileyim yine de o yaziyo görünce üzüldüm
Asla görümcem uzlaşılacak bi insan değil bi kaç kere konuşmaya çalıştım olmadi yani asla anlamıyor değişik birisi.. uzak duruyorum şu an kendisinden zaten olabildiğince ama yine de beni huzursuz edecek biseyler buluyor .O zaman işini görümceyle hallet canım. Sen kadınsın aklını kullan. Eşinle aranı bozmadan görümcene her kesin yerinin farklı olduğunu, herkesin haddini bilmesi gerektiğini anlatabilirsin.
Bunun dengesini eşiniz kurmalıydı kardeşini alıp sana saygılı olmasını seni sevdiğini ,senin ve onun yerinin farklı olduğunu falan anlatmalıydı senin yapacağın bir şey yok bu konudaAsla görümcem uzlaşılacak bi insan değil bi kaç kere konuşmaya çalıştım olmadi yani asla anlamıyor değişik birisi.. uzak duruyorum şu an kendisinden zaten olabildiğince ama yine de beni huzursuz edecek biseyler buluyor .
Işte benim eşimden tek istediğim bu gerçekten. Başka da bisey istemiyorum ne para ne pul ne de başka bisey benim bu desteğe ihtiyacım var sadece ama eşim sürekli ailesi bir numaraymış gibi davranıyor..Bunun dengesini eşiniz kurmalıydı kardeşini alıp sana saygılı olmasını seni sevdiğini ,senin ve onun yerinin farklı olduğunu falan anlatmalıydı senin yapacağın bir şey yok bu konuda
Aslına bakarsanız konu başlığını başkası yazmış onu okuyunca tam olarak anlayabildimAnlayan anlıyor daha doğrusu başlığı bilen anlıyor diyeyim . Bu benim iletişim eksikligimden değil bence .. ama yine de herkes kendi bilir , sonuçta herkes her şeyin en iyisini bilir.(!) Teşekürler size de bu arada
Çözüm belli ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.Işte benim eşimden tek istediğim bu gerçekten. Başka da bisey istemiyorum ne para ne pul ne de başka bisey benim bu desteğe ihtiyacım var sadece ama eşim sürekli ailesi bir numaraymış gibi davranıyor..
Yanı benim anlama ve anlatmada sorunum olmadığını vurguladiginiz için mala anlatır gibi anlatmışsınız sanırım benim de böyle yapmam gerekiyordu :) teşekkür ederim gerçekten. Bir an şüphe ettim kendimden acaba okuduğumu anlayamıyor muyum diye .. bunu eklemek istiyorum yazının başına.konu sahibi çokta haksız değil arkadaşlar. ben iyi paragraf yorumlarım üniversite sınavında türkçe bölümünden full çekmiştim.
başlarda rahatsız edici bi yazı değil gibi görünüyor ama yorumlayınca öyle değil. yani kısmen masum kısmen değil.
başlığı geçiyorum adam başlığı beğenmemiş.
beğendiği içeriğe bakın
"evlendikten sonra da arayış içerisinde olanların karşılaşacağı bir durumdur sadece.
o yüzden hiç bir kadınla o anlamı çıkartacak kadar uzun bir diyaloğa girmemek en doğru iştir."
tamam şu noktada güzel bişey, evlendikten sonra arayışa girmeyin diyor, kadınlarla uzun diyaloglara girmeyin, evlendikten sonra başka kadınlarla uzun muhabbetler etmeyin, başka kadınları iyi tanıyacak seviyeye gelmeyin diyor. tamam burası çok güzel.
ama şurda rahatsız edici bi kısım var, bi yandan da diyor ki eğer ki evlendikten sonra başka bi kadınla uzun muhabbetler ederseniz onu tanıdıkça sevebilirsiniz ve aslında hayatınızın kadınının ruh eşinizin o olduğunu anlarsınız, ama evli olduğunuz için bu durum sıkıntı olur diyor. ve adam da bunu beğenmiş, yani başka bi kadınla muhabbet ederse onu tanırsa belki o kişi hayatının kadını ruh eşi çıkacak? bu demek oluyor ki eşini hayatının kadını olarak görmüyor.
yani öyle bi içerik ki, masumluğu çok tartışmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?