Bir erkek ne ister bilmiyormusum :(

Evet haklisiniz o anlama gelmiyor ama o düşünceyi savunursa o anlama gelmiş oluyor

Bu tarz erkeklerin huzurdan kastı onların deyimiyle 'dırdır' yapmamanızdır. Hangi başlığı okuyorsun, hangi entryyi favoriye aldın diye kavga çıkarmayacaksınız. Telefonu çalsa arayan kimdi, yolda bir kadınla görseniz o kadın kim diye sormayacaksınız. Böylelerinin huzurdan kast ettiği budur. "Ben bir haltlar yerim ya da yemem, sen bunları sorgulama"dır eşinizin isteği.

Başta o entry bana da masum geldi. Ama kendisi kadınlarla samimi olup böyle bir entryyi favoriye alıyorsa arayıştadır. Evli çiftlerin tek başlarına karşı cins arkadaşları olabileceğini savunurum. Bu yüzden okurken böyle bir entryyi favoriye almam. Eşiniz belli ki kadınlarla normal arkadaş olarak görüşmüyor.

Erkekler bazı şeyleri bu kdr irdelemezler. Bence o cümlenin içerigini anlamamış beyenmiş. Düz mantık kurmuş bence. Takılmayın

nasıl yorumlarsan yorumla etik olarak da duygusal olarak da doğru bir tavsiye.Bu kadınlar icin de geçerli.Niyetini bozmaya niyetin yoksa o ortamı kendi elinle yaratmayacaksın diyor kısaca...ortamı yarattığın an kapılip gitmen an meselesi zaten, insanı hayvandan ayıran iradedir ve gönül işlerinde iradeyi ortam yaratırken kullanabilirsin en fazla, sonra duygular ve biyoloji girer devreye ve orada irademiz işlevsiz hale gelir....Ayrıca konu sahibi sizin yaptığınız ayrıntili analizi yapamadığı hatta komple konuyu yanlış anladığı için sorun çıkmış bence

Bu paragrafı yorumlamak için Türkçe profesörü olmaya gerek yok. Bu şekilde yorumlanabildiği açık zaten. Ancak böyle bir yorum çıkıyor diye eşiniz de illa bu kadar derin düşünüp bunu onaylamış mı demek oluyor? Böyle bir yargıya varabilmek için eşinizin bu tarz beğenilerinin fazla olması gerekiyor. Sonuçta kimse ekşi sözlüğe hayatın anlamını bulmak için girmiyor. Maksat goygoy. E bu durumda da ilk anladığı haliyle beğenip geçmiş olabilir. Halen ortada tartışacak bir durum görmüyorum. Durum sürekli olmadığı sürece abartı bir tepki vermişsiniz. Tabi ki bu benim fikrim. Katılıp katılmamak durumunda değilsiniz ancak siz de size katılmayan insanlara karşı tahammülsüzlük seziyorum.

Evet haklisiniz o anlama gelmiyor ama o düşünceyi savunursa o anlama gelmiş oluyor

Güncellemenizi okudum. Evet detaya girince tanıma çabasına girmeyin yoksa Ne olacağı belli olmaz anlamı çıkabilir haklısınız.

Ama bu hayatımızın her alanı için böyledir. İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Aynı durum sizin içinde pekala mümkün olabilir. Zaten bundan değil midir erkeklerle gereksiz ve uzun muhabbetlerden kaçınmamızın sebebi?
Siz bu kadar temiz ve safça yaklaşıyorsanız erkeklere herkesle çok samimi olun o zaman. Neden olmuyorsunuz?yanlış anlaşılmaktan korkuyorsunuz çünkü.

Ben öss’de tüm sözeli full çekmiştim. O zaman benim fikrim daha değerli

Yazının içeriği gayet normal. Adamın düşüncesi buysa bu da normal. Evliyken başka biriyle aslında daha mutlu olabileceğinizi düşünebilirsiniz. Kadın için de erkek için de geçerli. Evlendiğimiz insanla ömür boyu evli kalma zorunluluğumuz yok. Aradığımızı bulamamış olabiliriz, sevgiyi saygıyı tüketmiş olabiliriz. Her şey mümkün. Ama bunu engellemenin yolu karşı cinsle asla iletişim kurmamak değil. O konuda yazı saçmalık. Ki ekşideki çoğu şey saçmalık bence.

Ancak eşinizin hayatının kadını olmadığını düşündüyseniz ya da bu yazıya bakıp bu anlamı çıkardıysanız bunun yolu da adama bunu nasıl beğenirsin deyip kavga çıkartmak değil. Alır karşına konuşursun “evliliğimizden beklediğini bulamadın mı, bu düşüncelerine sebep olan nedir, benim bu konuda yapabileceğim bir şey var mı ya da ne yapmamı istersin?” diye. Çözülebilecek bir şeyse çözülür, çözülemeyecekse alternatiflere bakılır. O yüzden diyorum konu sahibinin iletişim ve ifade problemi var diye. Adama saldırgan üslupla yaklaşınca aynı saldırgan üslupla karşılık almış.

ayyyyy vallahi zor.
siz bunun için bile adamı didikliyosanız ve adamcağız entryi "sadece" beğenmişse yatın kalkın dua edin derim sadece.
paragrafınız iyiyse ne demek istediğimi anlarsınız.

Son düzenleme:
Konu sahibi eşiyle Aralarında problem olduğu için kocasının kendisiyle evlendiğine pişman olduğunu ve o yazıyı da bu yüzden beğendiğini düşünmüş..Son iki satır olumsuz düşünmesine sebep olmuş yani..
Evli bir erkeğin hayatının kadınını bulması
2 anlam içeriyor

-evlendikten sonra başka bir kadını sevip hayatının kadınının aslında karısı olmadığı
-evlendiği kadının yani karısının hayatının kadını olduğu(konu sahibi eşinin hayatında başka bi kadın olmadığını bildiği için bu maddeyi değerlendirmiş)
Ve kısacası eşinin pişman olduğunu düşünmüş
Konu sahibi eki güncellemiş buradaki başlık tamamen başka Adam çok güzel bi yazıyı beğenmiş Helal :)

Son düzenleme:
Ben bu yazidan farkli anlam cikardim. Sanki evlenmis ama evlendigi kadinda aradigini bulamamis. Cunku begendigi yazida da oyle diyor. Evlendigi kadinda aradigini bulamayanlarin karsilastigi durum diyor. Ve ben devamini da soyle anladim. Baska kadinlarla kinusurken de evlendigi kadinda aradigini bulamayan, arayista oldugunu gosternemek icin uzun diyaloglara girme.
Yani adam sizinle aradigini bulamamis. Baska kadinlarla diyaloglara girecek taaa ki aradigini bulana kadar. Bu yuzden gorustugu kadina da arayista oldugunu ima etmemek icin evliliginde mutsuz olan koca imajı cizmeyecek.

Benim de huzurdan anladığım bu. Halt yeme peşinde miymişim?

Kim dırdır eden, onu niye beğendin, bunu niye takip ettin, o kimdi, kim aradı, neden oraya gittin diye darlayan biriyle mutlu olur ki? Ben olmam.

Benim de huzurdan anladığım bu. Halt yeme peşinde miymişim?

Kim dırdır eden, onu niye beğendin, bunu niye takip ettin, o kimdi, kim aradı, neden oraya gittin diye darlayan biriyle mutlu olur ki? Ben olmam.
Ben de olmam o ayrı. Konu sahibinin bu konuda baya bir kafası karışmış gibi duruyor ondan yazdım. Bu adam halt yeme peşinde gibi duruyor onun özelinde yazdım orayı yazıda "bir erkek başka kadınlarla samimi olursa eşine aşık olmadığını anlar" diyor. Bu düşüncede bir insan karşı cinsi öcü görür kaçar ama konu sahibinin eşi karşı cinsle samimiymiş Normal görüyordur samimi olur hiçbir şey demem. Ama adam normal görmeyip samimi oluyorsa sıkıntı var

erkeklerle veya kadinlarla gereksiz sohbetten kaçınmak derken? insanin niyeti bozuksa 2 kelime etmeden bile girişebilir bu işlere zaten.Bahsedilen ortam kişinin egitimi ve ahlakıyla ilgilidir tamamen. Eve kapatilan eğitimsiz bir kadin sosyal medyadan 2 kelime ettiği adamla iliskiye girebilir mesela, eğitimli ahlaki bozuk olmayan çalışan bir kadın kimle ne kadar konusursa konuşsun girmez o toplara, kendimden biliyorum.
Erkek Meslektaşlarimla iş dışı sohbetlerimiz de oluyor , bi tanesiyle saatlerce ekonomi borsa yatırım konuşabilirim mesela, bi tanesiyle çocuğumuz yakın yaşta her boşluğumuzda onların eğitiminden bahsederiz, yıllardır tanırim ikisini de bir kez bile yanliş bir hareketlerini görmedim duymadım, sınıri geçmek isteyenlerle tek bir bakış veya kelimeden anlar zaten merhabamı bile keserim, kestim de, ama bu tamamen benim kendime duyduğum saygiyla ilgili, eşimi değil kendimi ve çocuğumu düşünürüm önce

Guzum konuşarak olmaz bu işler bak erkekleri evlilik içinde huzurda ve rutinde tutmanın yolu belli:

1)Bol yemek yemelerini sağlamak ki içlerindeki boşluğu doldurmasa da hissetmelerini engeller.

2)Kırmızı gecelik giymek. Yani bir erkek daha ne isteyebilir? Hanımı kırmızı geceliğini giyecek ve bol frikik vererek evin içinde gezecek, böylece sürekli belden aşağı uyarılacak ki düşünmeyecek.

3)Çay... Çay çok önemli, bol bol çayı çekirdeği dayayacaksın. Çekirdek legal bir uyuşturucudur bunu bilmeyen hanım da yani olamaz... Çekirdek paketini dökün eşinizin önüne, sürekli çitlemeye başlayacak kopamayacak, bu süreçte bir de diziye başlatacaksın çaktırmadan; tamamdır koltuğa görünmez zincirlerle bağlarsın adamı biter işi.

4)Biraz risklidir çünkü pubg gibi ortamlardan kadınlarla tanışıp kaçan kocalar filan oluyor ama siz de oyuna dahil olup başını çok boş bırakmazsanız bu da çekirdek etkisi yaratabilen bir şey; online savaş oyunları, gidin arada "Aslan kocam" diye tezahürat edin derken adam oldu mu bağımlı? Hah koltukta oturuyorsa sorun yok. Tabi ara ara kırmızı gecelik operasyonuyla da kontrol altında tutulması gerekiyor, mazallah tam koparsa zebahlara kadar oynar, cinsel hayat biter. Dikkat. Kırmızı gecelikle 30 dkda bir frikik, oyun esnasında.

5)Bu süreçte kilo aldıkça her şeyi de giyemeyecektir, işte tam da bu sırada alış-verişe çıkaracak "Ayy şahaneee ayyy yakışıklımm off" diyerek şu gömleklerden aldıracaksınız:

Bu doğal bir kadınsavardır ve kocanızı korur.

6)Çocuk yapacaksınız, çocuk yoksa bile "Ailemiz büyüyebilir, aile arabası, piknik mangal aile huzur" filan bunları tekrar ede ede arabayı değiştirteceksiniz. Doblo iyidir, arkasına piknik tüp filan da yerleştirdiniz mi erkeğin beynine "Evliyim" sinyali daha yoğun gidecektir.

7)Bunların hiçbiri işe yaramaz koca uyanırsa, işte ondan sonra konuşmaya çalışabilirsiniz ki o sırada da çekirdek açın ortaya. Çekirdek çitlerken dinleme ve kafa sallama moduna almaları daha kolay oluyor.

8)Dinleme moduna geçince yine bir çay demleyin, dizi açın. Tamam, sorun çözülmüştür.

Bu döngü "Altın evlilik döngüsü" olarak bilinir, çay-çekirdek-göbek-kırmızı gecelik bunlar şarttır.

"evliliğimizden beklediğini bulamadın mı, bu düşüncelerine sebep olan nedir, benim bu konuda yapabileceğim bir şey var mı ya da ne yapmamı istersin?"
Bu sorulari yazan arkadaştan alıntı yapamadım çünkü mesajı kaybettim . Bunlar için teşekkürler evliliğimi bu sorularla yönlendireceğim. Ayrıca diğer arkadaşlara da -mantik çerçevesinde benim derdiml ilgilenenlerden bahsediyorum.- düşünceleri saygıları için sonsuz teşekkürler.. tek tek cevap veremiyorum .

Allah da seni güldursün, yarıldım resmen...üşenmemış uzun uzun yazmış bi de, püuuuuh hepsi de dogru iyi mi

Asıl bunları sorarsan kaybedersin...begenmeyen s...n gitsin modu en güzelidir, sorgulamasına izin verirsen hele bir de neyimi düzelteyim filan dersen erkek kafası otomatik olarak olmayan hatayı arar bulur

Hayatının kadını değilsiniz ama size ve evlilik kurumuna saygısından dolayı hata yapmamak için kimseyle samimi olup suyu bulandırmamak gerek demiş. Ben onu anladım bu yazıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…