Bir erkek ne ister bilmiyormusum :(

Eşin biraz kaçamak dövüşüyor sorsan bile tam bir cevap alamayacağını düşünüyorum.Hatta senin eşin tarzı erkeklerin evde biri dursun başkalarıylada muhabbettim olsun erkeği olduğunu düşünüyorum bu bir karakter özelliği çözümü yok gibi.Zaten böyle tiplerin hayatının kadını falanda yoktur anın kadını vardır.

O başlıktaki o yorum benim de en beğendiğim yorumdu. Sözlüğü kullansam bende beğenirdim. Bence fazla büyütüyorsunuz başka bir anlam çıkarmaya zorlamışsınız ama erkekler düzdür bu kadar düşünmez siz de düşünmeyin

Beğendiği yazıda sorun yok ama başlığa neden girdi diyorsun değil mi yanlış anlamadım.

Aha şekil A.1 eski kocam olacak sapık

Bence fazla büyütülmüş bi konu.
Ekşideki saçma sapan başlıkları hepimiz okuyoruz ve bence beğendiği entry kötü yorumlanabilecek bi entry değil.
Evliliğinizde başka sorunlar yoksa bu kafaya takılacak bir şey değil bence..

Ahahahahahahha Haykırdımmmmm yaaaa Allah iyiliğinizi Versin
Hele o gömlek

Ama aklıma şey geldi yaprak dökümünde Fikret’le evlenen adam Tahsin.. 3 çocuğu vardı diğeri yoldaydı arabası dobloydu gömleği de bundandı ama karıyı da aldattı

Ama aklıma şey geldi yaprak dökümünde Fikret’le evlenen adam Tahsin.. 3 çocuğu vardı diğeri yoldaydı arabası dobloydu gömleği de bundandı ama karıyı da aldattı

Fikretle Tahsin çekirdek çitleyip dizi izliyor muydu? Hea?
Çekirdeksizlikten aldattı Tahsin.

Haklısın bacım Çekirdek önemli bi ayrıntı bak çekirdek yiyemediği için oluşan boşluğu fıstık yemeyle doldurdu

Mesela dizide Ali Rıza Bey hiç aldattı mı? Hayır.
Sahneyi biraz daha yaklaştırdığınızda ve doğru anda durdurduğunuzda sebebini görürsünüz:

Hayriye Hanım alttan çekirdek uzatıyor, bakın. 2 snde geçiyor sahne, görememişsinizdir.

Üzgünüm... 64.bölümde Ali Rıza Hayriyeden önceki aşkıyla görüşüyor

Üzgünüm... 64.bölümde Ali Rıza Hayriyeden önceki aşkıyla görüşüyor

Cıks aldatmıyor, evli bir erkağm ben diye mesajlar verip kaçıyor. Naifliğinden o kadar yoldan gelmiş aramış taramış uğraşmış kadını kırmayayım diye azcık muhabbet edip evine, çay ve çekirdeğine dönüyor. Ben de izledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…