- 14 Mart 2010
- 7.927
- 6.846
- 723
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Ben seviyorum ama adam o kizi seviyor mu iste onu ogrenmeye calisiyorum
Sac rengi degistirince asik mi olunuyor?
Valla benim dolabımda pantolon yok. hepsi mini etek. Eşim eskiden sevgililerini kıskanırmış, bana bir iki karışmaya kalktı. Kalayı yiyince hadi o zaman kendine göre birini bul dedim.
O gün bu gündür ses yok, evliyiz mutluyuz.
Belki kız dişli çıkmıştır konu sahibi, adamı da aşık etmiştir kendine. Mis gibi hayat sürüyordur.
Dert etme böyle şeyleri, sana geri dönse bu adamı kabul edeceksen, midesiz dediğin kızdan farkın kalacak mı ki??
Boşveeer
veya kızın istikrarli bir sekilde azimle onu sevmesinden etkilenmis de olabilir. bir daha beni kimse bu kadar sevmez diye boyun egmis de olabilir.. hayatta her sey mümkün...3 yil sonra mi fark etmis bunu? Kiz her gun onun askindan aci cekerken?
Tamam demiştr ki, bundan ala kadın mı bulacağım, on parmağında on marifet?Ama o kiz adamin her dedigini istisnasiz yerine getiren biri hatta aralarinda bir sey yokken bile ev islerine kadar yapiyodu. Kiz asla ona ses cikarmaz. Tam tersi biz adamla sevgili degilken adam beni kiskanirdi dinlemezdim cok tartisirdik.
Acı çeken kadın iticidir... Erkeklerin gözüyle ...3 yil sonra mi fark etmis bunu? Kiz her gun onun askindan aci cekerken?
evet cok dogru.Acı çeken kadın iticidir... Erkeklerin gözüyle ...
Kadın kendini toparlayıp güçlenmiş adama rest çekmiş muhtemelen...
3 yil sonra mi fark etmis bunu? Kiz her gun onun askindan aci cekerken?
Yok hayir biz hic sevgili olmadikBaskasiyla iliski yasarken senle de mi yasadi o kismi anlamadim. Hem adamin kimseyi sevdigi yok bildigin daldan dala serefsizlerinden.
Benim için onemli olan ask. Yani eger sirf bu sebepten sevgili oldularsa umursamamveya kızın istikrarli bir sekilde azimle onu sevmesinden etkilenmis de olabilir. bir daha beni kimse bu kadar sevmez diye boyun egmis de olabilir.. hayatta her sey mümkün...
Siz bu kadar ayrıntı bildiginize göre kızın arkadaşı olduğunuzu düşünmeye başladımAma o kiz adamin her dedigini istisnasiz yerine getiren biri hatta aralarinda bir sey yokken bile ev islerine kadar yapiyodu. Kiz asla ona ses cikarmaz. Tam tersi biz adamla sevgili degilken adam beni kiskanirdi dinlemezdim cok tartisirdik.
Hayir o kiz sizin dediginiz turden yani yollu falan degil. Ben oyle gormem zaten ve cidden degil hatta kisilik olarakta baya iyi kalpli bir kiz. Sizde beni yanlis anlamissiniz ben kimsenin iliskisi icin kilimi kipirdatmam sadece zamaninda cok ozel seyler yasadik ve bu zamana kadar o kiza en ufak bir ilgisi yokken bir anda nasil asik oldu? Yani sadece bunu merak ettimBak güzelcim yıllar önce eşimle tanıştığımda sevgilim vardı. Bir gün bile farklı gözle bakmadım ta ki 1.5 yıl sonrasına kadar. Sonra bir şey oldu ben gittim ona, o da zaten hazır bekliyordu. Oluyor bazen böyle şeyler.
Sen şimdi bizim sana o kızı sevmiyor, tabi ki kullanıyor, zaten kız da yolluymuş falan dememizi bekliyorsun ama o iş öyle olmayabilir. Sen zaten reddetmişsin adamı, başka kimse mi yok etrafında bir sene sonra aklına düştü adamın ilişkisini baltalamaya çalışıyorsun?
Hayir arkadas falan degilizSiz bu kadar ayrıntı bildiginize göre kızın arkadaşı olduğunuzu düşünmeye başladım
Kendini bu kadar seveni takmayan adam arkadaşınin eski sevgilisiyle olani hiç takmaz ah aldiginizla kalirsiniz
Haberiniz olsun
Hayir o kiz sizin dediginiz turden yani yollu falan degil. Ben oyle gormem zaten ve cidden degil hatta kisilik olarakta baya iyi kalpli bir kiz. Sizde beni yanlis anlamissiniz ben kimsenin iliskisi icin kilimi kipirdatmam sadece zamaninda cok ozel seyler yasadik ve bu zamana kadar o kiza en ufak bir ilgisi yokken bir anda nasil asik oldu? Yani sadece bunu merak ettim
Yok kizin iyi oldugunu cok iyi biliyordu ama dedigin gibi benimde aklima gelen tek sey o oldu artik durulmaya karar vermis...Olan olmuş artık yapacak bişey yok. Kızın iyi kalbini daha yeni farketmiştir. Biraz olgunlaşmış, durulmaya karar vermiştir.
hahahahahahahaha, kahkaha atıp çayı püskürttüm yaAğzından mı öpmüş :)
Yok kizin iyi oldugunu cok iyi biliyordu ama dedigin gibi benimde aklima gelen tek sey o oldu artik durulmaya karar vermis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?