Bir erkek neden 3 yıl sonra?

Baskasiyla iliski yasarken senle de mi yasadi o kismi anlamadim. Hem adamin kimseyi sevdigi yok bildigin daldan dala serefsizlerinden.

Reactions: KV_
Size teklif edeli 1 yıl olmuş. Geçmiş'siniz yani... Kıza da aşık olmak zorunda değil ki sevgi, şehvet, güven duygusu bunlardan herhangi biri onu size tercih etmesi için neden yeterli olmasın???

Lisedeyken en yakın arkadaşım beni seviyor diye başka biriyle çıkıp onu kendimden uzaklaştırmıştım. ona aşık değildim ama lise bitip onu tamamen kaybettiğimde ona geri dönen ben olmuştum hem de okadar büyük bi aşkla ki, ayrıldıktan sonra bile unutmam 8 yıl aldı, hala en sevdiğim insan olarak hatırlarım.. Kimse okadar sevildiğimi hissettirmemişti bana... Sorunuzun cevabı bu olabilir mi???

Ama o kiz adamin her dedigini istisnasiz yerine getiren biri hatta aralarinda bir sey yokken bile ev islerine kadar yapiyodu. Kiz asla ona ses cikarmaz. Tam tersi biz adamla sevgili degilken adam beni kiskanirdi dinlemezdim cok tartisirdik.

Ama o kiz adamin her dedigini istisnasiz yerine getiren biri hatta aralarinda bir sey yokken bile ev islerine kadar yapiyodu. Kiz asla ona ses cikarmaz. Tam tersi biz adamla sevgili degilken adam beni kiskanirdi dinlemezdim cok tartisirdik.
Tamam demiştr ki, bundan ala kadın mı bulacağım, on parmağında on marifet?
Hem cinsellik çok önemli.
Belki harika sevişiyordur? Adam bir iki denemiştir. Ulan bundan iyisi yok demiştir?
Evi de temizliyor, kız yemek de yapıyormuş.
Alan razı, satan razı
Sana noluyor?
Geçiniz.

3 yil sonra mi fark etmis bunu? Kiz her gun onun askindan aci cekerken?

Bak güzelcim yıllar önce eşimle tanıştığımda sevgilim vardı. Bir gün bile farklı gözle bakmadım ta ki 1.5 yıl sonrasına kadar. Sonra bir şey oldu ben gittim ona, o da zaten hazır bekliyordu. Oluyor bazen böyle şeyler.

Sen şimdi bizim sana o kızı sevmiyor, tabi ki kullanıyor, zaten kız da yolluymuş falan dememizi bekliyorsun ama o iş öyle olmayabilir. Sen zaten reddetmişsin adamı, başka kimse mi yok etrafında bir sene sonra aklına düştü adamın ilişkisini baltalamaya çalışıyorsun?

Siz bu kadar ayrıntı bildiginize göre kızın arkadaşı olduğunuzu düşünmeye başladım
Kendini bu kadar seveni takmayan adam arkadaşınin eski sevgilisiyle olani hiç takmaz ah aldiginizla kalirsiniz
Haberiniz olsun

Hayir o kiz sizin dediginiz turden yani yollu falan degil. Ben oyle gormem zaten ve cidden degil hatta kisilik olarakta baya iyi kalpli bir kiz. Sizde beni yanlis anlamissiniz ben kimsenin iliskisi icin kilimi kipirdatmam sadece zamaninda cok ozel seyler yasadik ve bu zamana kadar o kiza en ufak bir ilgisi yokken bir anda nasil asik oldu? Yani sadece bunu merak ettim

Hayir arkadas falan degiliz
Hic olmadik.

Olan olmuş artık yapacak bişey yok. Kızın iyi kalbini daha yeni farketmiştir. Biraz olgunlaşmış, durulmaya karar vermiştir.

Olan olmuş artık yapacak bişey yok. Kızın iyi kalbini daha yeni farketmiştir. Biraz olgunlaşmış, durulmaya karar vermiştir.
Yok kizin iyi oldugunu cok iyi biliyordu ama dedigin gibi benimde aklima gelen tek sey o oldu artik durulmaya karar vermis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…