Bir erkek neden 3 yıl sonra?

Hımmm teşekkürler.
Durum buysa bu iş yaş güzelim.
Ben ergenken bir tane dalgam vardı böyle. Leş diyorum başka bir şey demiyorum.
Önüne gelenle yatan ama geri kafalı bir adam ha! Onla bunla ilişkiye girmiş, ama sevgilisini pek kıskanırmış. Oldu canım.
He bir de sevdiğine inanıyorsun he konu sahibi? Aşklar öyle kolay mı canım benim? Gelmedi diye unutulacak, hemen o 3 yıllık partnerine geri dönecek! Hey yavrum hey.
Kesin özünde iyi biridir bak.

Evet asiri geri kafali yani acik giyime falan cok karsi. Ayrica ben kabul etmedim diyr degil zaten olay benden 1 sene sonra oldu. Yani o kizi zaten sevmedigini suan daha iyi gorebiliyorum, neden onunla iliski yaptiginida...

O zaman yeni bi teori ; Ay tövbe tövbe aksam gunah almiyim ama belkide kiz hamile ve evlenecekler?

Tamam ben sonunda anladım.
E pişman olup diğer kızı kıskanacaksan kaptırmasaydın adamı sen de.
Şu an buraya yazan kadınların hiçbiri, kızı gömüp egonu tatmin etmez.

Onun için başkasına bak. -lotus- da yapmaz :))) Onu da deneme.

'' Aaaaa, boşver kız midesiz zaten, sen aynen böyle devam et güzelim. Kaliteli insanlar kaybeder'' mi diyeceğim?

Sen bu adamı boşver, önüne bak konu sahibi. Hayır yok sana bu adamdan. Bırak kızla mutlu olsunlar.

Evet asiri geri kafali yani acik giyime falan cok karsi. Ayrica ben kabul etmedim diyr degil zaten olay benden 1 sene sonra oldu. Yani o kizi zaten sevmedigini suan daha iyi gorebiliyorum, neden onunla iliski yaptiginida...
He diyorsun ki beni seviyor, ben kıymetliyim?
O zaman sorun nedir?

konunun amacı ne. üşenmeden tüm yorumları okudum. herkese 'yok o öyle değil böyle, yok böyle oldu öyle değil' diyosunuz. e madem cevaplar sizde, amaç ne amaç ben cidden anlamadım.

herif şerefsizin teki. kız desen gerizekalı. size de yorum yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…