- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Ay nevrim döndü resmen, başka laf çıkmadı beynimden:)hahahahahahahaha, kahkaha atıp çayı püskürttüm ya
Hayir yani o kizdan once benimle olmak istedi ben kabul etmedim.Ve durulmaya onun yanında karar vermiş, senin yanında değil. Bunu aklından çıkartma.
Şimdi kizla olunca senin fikrin degisti, mesaj atıp dondurmek falanmi istiyorsun bacim?Hayir yani o kizdan once benimle olmak istedi ben kabul etmedim.
Bi ara istemiş . Ama hep onun yanındaymış. Seviştiler ama sevgili olmadılar ne ya öyle saçmalık mı olur? Kendinizi kandırmayın bence, erkekleri hiç tanımıyorsunuz galiba ...Hayir yani o kizdan once benimle olmak istedi ben kabul etmedim.
Hayir yani o kizdan once benimle olmak istedi ben kabul etmedim.
Hımmm teşekkürler.ben anlatayım. konu sahibi biriyle konusuyormus. baska sehirde. cocuk onun mini etegine bile karısıyormus. cocuk da önune gelenle yatan bir tip. yattıgı kızlardan biri de senelerdir bu cocuga asıkmıs. velhasıl kelam, konu sahibi bu cocugun oldugu sehre gelmeyince konusmayı kesmisler. sonra cocuk da o yattıgı kızla cıkmaya baslamıs ve kızı hıc kıskanmıyormus.
neden
Evet 3 yil boyunca sevistiler daha yeni sevgili oldularBi ara istemiş . Ama hep onun yanındaymış. Seviştiler ama sevgili olmadılar ne ya öyle saçmalık mı olur? Kendinizi kandırmayın bence, erkekleri hiç tanımıyorsunuz galiba ...
Evet asiri geri kafali yani acik giyime falan cok karsi. Ayrica ben kabul etmedim diyr degil zaten olay benden 1 sene sonra oldu. Yani o kizi zaten sevmedigini suan daha iyi gorebiliyorum, neden onunla iliski yaptiginida...Hımmm teşekkürler.
Durum buysa bu iş yaş güzelim.
Ben ergenken bir tane dalgam vardı böyle. Leş diyorum başka bir şey demiyorum.
Önüne gelenle yatan ama geri kafalı bir adam ha!Onla bunla ilişkiye girmiş, ama sevgilisini pek kıskanırmış. Oldu canım.
He bir de sevdiğine inanıyorsun he konu sahibi? Aşklar öyle kolay mı canım benim? Gelmedi diye unutulacak, hemen o 3 yıllık partnerine geri dönecek! Hey yavrum hey.
Kesin özünde iyi biridir bak.
Evet 3 yil boyunca sevistiler daha yeni sevgili oldular
İcimde hala bir seyler var. Reddettigimde de seviyordum ama olamazdik biz.Tamam kabul etmedin bitti gitti. Sen neyin peşindesin şimdi? Gerçekten anlamıyorum.
Hayir bunlar yasandi. Kizin ruh sagligi bozuldu bi ara adam bana niye yuz vermiyo diye.
Kusura bakmayın ama çok komik..
He diyorsun ki beni seviyor, ben kıymetliyim?Evet asiri geri kafali yani acik giyime falan cok karsi. Ayrica ben kabul etmedim diyr degil zaten olay benden 1 sene sonra oldu. Yani o kizi zaten sevmedigini suan daha iyi gorebiliyorum, neden onunla iliski yaptiginida...
Hic sanmiyorum :)O zaman yeni bi teori ; Ay tövbe tövbe aksam gunah almiyim ama belkide kiz hamile ve evlenecekler?
Beni seviyor demiyorum??He diyorsun ki beni seviyor, ben kıymetliyim?
O zaman sorun nedir?
İcimde hala bir seyler var. Reddettigimde de seviyordum ama olamazdik biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?