• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden sürekli bakar ama açılmaz?

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki? :63:

bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?:110:

tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum:KK52:

Guzel gormus bakiyordur.
Ama ciddi bir iliski dusunmuyordur bile.
Bir erkek ciddi olmasa bile, istedigi tek gecelik iliski bile olsa gelir acilir ya da tanismanin yolunu bulur.
Oyle yapmiyorsa bu konuda dusunmek bile gereksizdir kanimca.

PS: ben bile guzele bakarim sahsen, hosuma gider guzel seyler.

gelip benimle yüz yüze konuşabileceği ortam olmadı aslında genelde yalnız olmuyor

Peki siz cesaret verici bir sey yapiyor musunuz ? Yani adam eyvallah erkek ama cesaretlendirici bir sey gormeden koru korune adim atmaz ki.

Bu yasima geldim ama su cesaret verme isinden hic anlamam.
Nasil cesaret veriliyor ki erkeklere ?
Gerci su an icin isime yariyacak bir mevzu deyil ama.
Kocam duymasin.:KK49:

Bu yasima geldim ama su cesaret verme isinden hic anlamam.
Nasil cesaret veriliyor ki erkeklere ?
Gerci su an icin isime yariyacak bir mevzu deyil ama.
Kocam duymasin.:KK49:

Mesela bu durumda ben de bakarim, gulumserim vs.

bana da sormayin gerci, kafam yetseydi evde kalmazdim :KK53::KK53:

Bademmm konu açacağına bana mesaj atsaydın...:KK70:Yarama tuz bastın.
Üniversite 2.sınıftayken biri vardı.
4 ay bakıştık,aman Allahım ne bakışmak...Okulun bahçesindeyken pencereden mi bakmazdı,ben karşı sınıftayken kapılardan mı kesmezdi...:KK22:

Sonuç ? Fısss....:KK70:
Bakıştan anlam çıkarmamak lazımmış onu anladım.Açılacak adam beklemiyor zaten.:KK52:

Off sorma anlam verebilmiş değilim. Sınıfta bi çocuk var, iste gecen sene birkaç kez bana baktığını yakaladim. Sonra bende birkaç kez baktım ama gerisi yok ayy. Bir de arkadaş ayağına kızların içine düşüyor sınıfta kaldi benden. Bu sene de gozumun ucuyla bile bakmiyorum çok bekler :KK11:

Bademmm konu açacağına bana mesaj atsaydın...:KK70:Yarama tuz bastın.
Üniversite 2.sınıftayken biri vardı.
4 ay bakıştık,aman Allahım ne bakışmak...Okulun bahçesindeyken pencereden mi bakmazdı,ben karşı sınıftayken kapılardan mı kesmezdi...:KK22:

Sonuç ? Fısss....:KK70:
Bakıştan anlam çıkarmamak lazımmış onu anladım.Açılacak adam beklemiyor zaten.:KK52:
Niye bakıyorlar o zaman bu akillimlar :63:

flört ediyodur, bakışmayı seviyodur siz de ona bakıyorsanız beğenilmek hoşuna gidiyodur. eğlenceli geliyodur vs.

bazen insanlar anlamsız şeyler yaparlar,hatta çoğunlukla yaparlar.anlam yüklemeye, üstünde düşünmeye gerek yok bence. isteyen bi şekilde açılmanın tanışmanın yolunu buluyor.

Back
X