bir erkekten intikam almak

onun umursamamasi seni nasil sinirlendiriyorsa sende ayni sekilde onu gercekten umursamayarak intikam alabilirsin..
eger illa intikam alacam diye yanlis islere girersen de kendini kucuk dusurup onu hakli cikarirsin..

Çocukça düşünüyorsunuz.
Aranızda bir ilişki bile başlamamış, demekki adamın hoşuna gitmemişsiniz ve vazgeçmiş, şimdi intikam planlarına ne gerek varki.
Giyinip süslenseniz ne olacak, sizi önemsese zaten uzaklaşmazdı. Ne yaparsanız yapın dikkate alacağını sanmıyorum, kaldı ki intikam alacak bir şeyde yok.
Bırakın, kendi işinize bakın, bir kişiye böyle takılmayın.

Bunları düşünmeniz bile hala ona değer verdiğinizi gösteriyor..
sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.Boşverin gitsin...

Anca bu kadar güzel anlatılabilirdi...Katılıyorum.

Onun en yakin erkek i$arkada$iyla samimi ol, konu$ yerimseniben

samimi: arkada$ça buyrunnnnnnnnn

daha çok özen göster kendine...bakımını ihmal etme..salma kendini yani...ve cidden onla ilgilenme...

yok sayarim
bi insana en cok bu koymaz mi zaten.. unutulmak

yakınlaşmadan kastınız ne? elinizi mi tuttu, öptü mü, beraber mi oldunuz yoksa duygusal beklentileriniz oldu da buna yakınlaşma mı diyorsunuz? bu sorunun cevabı cevapların doğru verilebilmesi ve size faydalı olabilmesi için çok önemli bana kalırsa.

Bu durumda öyle çok büyük kine falan gerek yok. Siz de onu görmezden geleceksiniz o kadar. Biraz da siz kaçın o kovalasın, kovalamıyorsa da yapacak bir şey kalmamış demektir. Böyle bir dengesizden yol yakınken kurtulduğunuz için halinize şükredersiniz.

Bu dediklerin daha gerçekleşmeden adam u dönüşü yapmış, bakışmalar flörtleşmeler ve tam çıkma teklifi kıvamına gelmesini beklerken anında bir u dönüşü... ben böyle anladım...

sen de onu görme ve çok mutlu ol göreceksin o peşinden koşacak.

pardonda siz evli değilmisiniz ? daha önceki konunuzdan hatırlıyorum sizi.
evli olduğunuz için uzaklaşmıştır sizden.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/370786-evliyken-baska-birinden-hoslanilabilinirmi.html

Cidden yaaa, verdiğiniz linkte evli olduğunu söylüyor arkadaş, şimdide kalkmış başka bir erkekten intikam almak için çare arıyor.
Arkadaşım evli barklısın, başkasıyla yakınlaştım o uzaklaştı falan diyorsun. Cidden tam olarak derdin ne senin anlamadım.
Bence ciddi anlamda kekleniyoruz gibime geliyor.

Ben derdini anladım...

Aşk macerası arıyor.

yok artık kocanı aldatmak için taktikmi arıyorsun.sen coşmuşsun hanım hanımmmmmm git çocuğunla ilgilen.:mymeka:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…