Bir evde iki araba lüks mü?

Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.

Ben olsam apart daire alirim. Universite cevresinden filan kucuk bir ev. Yada temelden bir eve de girebilirsiniz. Arabanin vergisi zarti zurtu bitmez hic ve benzin aldi basini gidiyor. Kardan cok zarar edebikirsiniz nacizane fikrim

Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.

Önce sınava girin. Sonra gerisini planlayın derim. Ha iş güç olmadan da evlenirim diyorsanız, evlilik eş çocuk kısmı kolay. Dediğim gibi önce sınava girin.

Kpss ile işe girmek o kadar da kolay değil ne yazık ki.

Bunlar ne uzun vadeli planlar yarabbim. KPSS’de bi başarılı ol arabayı al ondan sonrasına bak belki adam yanında olmayacak nereden böyle eminsin acaba ? Soruna gelecek olursam eğer normalde lüks değil ama bu iş gelir seviyene bakıyor açıkcası . Bende evlenmeden eşimle 2 arabamız olur canım ne olacak derdim . Ama öyle değilmiş yakıtı geç hadi arabamın 600 tl mtv vergisi 1000 tl trafik sigortası 2000 tl kaskosu çıktı bu sene . Ki 2010 model aslında mesela birkaç ay sonra 2017 model filan almak için bunu satacağız. O zaman model yükselecek bu dediklerim de yükselecek gibi gibi

İmkanınız varsa neden lüks olsun ki? Bireysel bir ihtiyaç baktığınız zaman. Alırsanız güle güle kullanın :)

Back
X