- 21 Mart 2016
- 911
- 978
- 53
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Toplu taşıma da bir rahat ki sormayın.
Babamın çiftliği gibi yayılıp gidiyorum..
İstifleniyoruz resmen..
Ben hamile halimle toplu taşımayla gidip geliyorum. Ben de bilirdim artık yer kalmayan otoparkımıza bir de ben araba sıkıştırmaya çalışayım. Bakayım otoparkta yer yok mu o zaman şu kaldırıma sıralanan arabaların arkasına bir ek de ben yapayım. İnsanların yürüyecek yeri yok ama olsun ben ırrahaat ırrahat gideyim diye mahalle yaşanmaz hale gelsin umrumda olmasın.
Burada millet artık iyice cozuttu, çocuk parkına çekmeye başladılar arabaları. Neyse ki belediye hemen çocuk parkının etrafını çevirdi. Bir orası kaldı insanların yürüyebileceği, çocukların oynama alanı.
Yahu şöyle dışarı bakıyorum araba pazarı gibi. Kutu kutu sıralı. Şu anda bir araba gelse park edecek bir tane yer kalmadı. İnsanlar yoldan tedirgin tedirgin gidiyorlar. Çünkü arabalar da bir mahalle arasından değil de otobandan geçiyor gibi gaza basarak vınlıyor.
Kaldırımlar full dolu. Ama ikişer arabalı dairelerimiz her biri ayrı zamanlarda işten çıktığı için yani yarım saat erken kalkıp önce birini bırakıp öyle işe gitmek zor geldiği için herkesin ayrı arabası var. Bir tane arabaya bile karşıyım. Ne demek iki araba...