Bence sen hiç bişey söyleme bırak eşin düşünüp karar versin çünkü şöyle bir durumda olabilir eşiniz sizle evlenmeden önce kira istememiş sizle evlendikten sonra istedi diye sizin onu doldurduğunuzu falan söyleyebilirler. Tabiki de mantıklı olan bence kirayı almanız, görümcenizinde bunu kendiliğinden düşünmesi lazım. Ama bu süreç kira istemek falan sizi üzecekse bence değmez.şimdi kızlar :)
Ben evlenelim 4 ay oldu ve 1 tane borcumuz kaldı onu da yavas yavas ödüyoruz. Bir tane buyuk borcumuz görümceme kaldı beyaz eşya ve düğüne yardım kısmı ile istemiyoruz dediler eşi ile ama biz yani ben ödeyelim dedim eşime. 20bin ...
Şimdi söyle kp 2 dairesi var dubleks biri görümcemn biri eşimin . Görümcem oturuyor kendi dairesinde,eşimn dairesinde de anne babası doğal olarak, biz de kiradayız. Tanıdık bir kaç kişi eşimde varken şey dedi normalde görümcem bize aylık bi miktar para vermesi gerekiyormuş çünkü o kendi dairesinde oturdugu için bizim dairede de anne baba oturduğu için kiradayız diye boşuna borç ödemeyin o şekilde dengeleyin dediler .. sizce böyle mi olmalı ? Ben ses etmedim eşim ben bekardım diye istemedim dedi ama sonra tanıdıklar o zaman evet ama şimdi çift düşünmen lazım dediler adaletli kısım budur dediler. ben bir şey demedim .. Siz ne diyorsunuz? Sizce nasıl olmalı ? Çünkü bende ona göre hareket edeceğim ?
Hesaplara girme değil sadece soruyorum. Ben genelde bu durumları anlamam eger gerçekten böyle bir şey war ise ödemem çünkü eşime ödeyelim diyen benim yarın öbür gün laf gelsin istemem ne önüme ne eşimeKadin hem size dügün icin borc vermis (birde geri vermeyin diye), simdi "birileri" onlarin aslinda size para vermelerini mi söyledi? Hani ölmeyenin mirasi da yok, ama. Lütfen bu fikiri sunduktan sonra sonuclari yazin. Millet ne hesaplara giriyor Allahim
Yok ben karışmam zaten söyleyenlerin yanımda bile karışmadım kendi ödeyelim der ise öderiz ya bak doğru söylüyorlar ödemeyelim der ise gene ses etmem durum bana düşmez zaten eşimn bileceği iş ..Bence sen hiç bişey söyleme bırak eşin düşünüp karar versin çünkü şöyle bir durumda olabilir eşiniz sizle evlenmeden önce kira istememiş sizle evlendikten sonra istedi diye sizin onu doldurduğunuzu falan söyleyebilirler. Tabiki de mantıklı olan bence kirayı almanız, görümcenizinde bunu kendiliğinden düşünmesi lazım. Ama bu süreç kira istemek falan sizi üzecekse bence değmez.
Hesaplara girme değil sadece soruyorum. Ben genelde bu durumları anlamam eger gerçekten böyle bir şey war ise ödemem çünkü eşime ödeyelim diyen benim yarın öbür gün laf gelsin istemem ne önüme ne eşime
Eşimn düşündüğü bir şey yok biz en baştan ödeyecektik tanıdıklar söyleyince eşime soramadığıödan buraya sordumGörümceniz BABASINıN evinde otururken neden size para versin. Adam sağ, mal da onun. Size vereceği evde kayınbabanızın oturması görümcenizle alakalı bir durum değil. Bir de verdikleri düğün borcunu ödememeyi düşünmüş eşiniz. Çok ayıp. Akraba diye onlar isteyememiş, kocanızın üzerine yatması mı lazım. Pes yani. Şu tabloda kocanız tam bir yiyici.
Ben olsam asla yorum yapmazdım. Eşim nasıl istiyorsa o şekilde yapsın.şimdi kızlar :)
Ben evlenelim 4 ay oldu ve 1 tane borcumuz kaldı onu da yavas yavas ödüyoruz. Bir tane buyuk borcumuz görümceme kaldı beyaz eşya ve düğüne yardım kısmı ile istemiyoruz dediler eşi ile ama biz yani ben ödeyelim dedim eşime. 20bin ...
Şimdi söyle kp 2 dairesi var dubleks biri görümcemn biri eşimin . Görümcem oturuyor kendi dairesinde,eşimn dairesinde de anne babası doğal olarak, biz de kiradayız. Tanıdık bir kaç kişi eşimde varken şey dedi normalde görümcem bize aylık bi miktar para vermesi gerekiyormuş çünkü o kendi dairesinde oturdugu için bizim dairede de anne baba oturduğu için kiradayız diye boşuna borç ödemeyin o şekilde dengeleyin dediler .. sizce böyle mi olmalı ? Ben ses etmedim eşim ben bekardım diye istemedim dedi ama sonra tanıdıklar o zaman evet ama şimdi çift düşünmen lazım dediler adaletli kısım budur dediler. ben bir şey demedim .. Siz ne diyorsunuz? Sizce nasıl olmalı ? Çünkü bende ona göre hareket edeceğim ?
Hayır bizim görümceye borcumuz war..Çok anlaşılır olmamış.
Görümceniz sizin borcunuzu mu ödüyor?
(Eğer öyle ise bahsi geçen kiranın talebi olmamalı da)
Öte taraftan bir ev mevzusu var ise bırakın eşi halletsin ailesi ile, karışan/talep eden siz olmayın.
Tanıdıklar kim?Eşimn düşündüğü bir şey yok biz en baştan ödeyecektik tanıdıklar söyleyince eşime soramadığıödan buraya sordum
Kimseye anlatmadım bilindik bir şeydi zaten bu durumBen sizi bir abla tavsiyesi vereyim: Kimseye ne maddi imkanlarinizi nede imkansizlilarinizi anlatmayin. Heleki esinizin ailesinin maddiyati da söz konusu ise. Asil o sizin önünüze laf getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?