İyi düşündünüz ödemeniz daha iyi olabilir. İnsanoğlu ileride başa kakabilir.Karışmam beni ilgilendirmiyor sonucta ben sadece merak ettim böyle bir şey var mı diye o yüzden sordum eşime duramam sonucta yanlış anlaşılır yarın öbür gün minnet edebileceğim bir şey olmasın önüme gelen bir şey olmasın diye ben ödeme taraftarıydm böle bir şey duyunca buraya sorayım dedım
Eyvah hemde sizin tarafınızdan, bence oturun oturduğunuz yerdeEş tarafından değil benm tarafımdan bi kaç kişi ben ona rağmen ses etmedim 2 kardes bilirler dedim. Nişanlıyken ev muhabbeti olmuştu yani oğlumuzun evi var mı oradan biliniyor
Nişanlıykrn bn sundum bnu madem kardesin yardım edecek açık açık söylüyorum geri öderizz diye sende söyle dedim yarın öbür gün lafı olmasın sende rahat et bende rahat edeyim demiştimİyi düşündünüz ödemeniz daha iyi olabilir. İnsanoğlu ileride başa kakabilir.
Ne anasi ? Bu yazida hic ana kelimesi gecmiyorAna demişsiniz anamın hakkı ödenmez ama konu ile alakası?
Çünkü bende ona göre hareket edeceğim ?
Ay budaha ayıp, kusura bakmayın ama çiğlik yani.Eş tarafından değil benm tarafımdan bi kaç kişi ben ona rağmen ses etmedim 2 kardes bilirler dedim. Nişanlıyken ev muhabbeti olmuştu yani oğlumuzun evi var mı oradan biliniyor
Kiradayız zaten ev almayı düşünüyoruzEyvah hemde sizin tarafınızdan, bence oturun oturduğunuz yerde
Büyük fitne çıkar, benden söylemesi.
Kirada oturun sizde belli olmaz ne zaman ne olacağı.
Baba kendi söyledi biri oğlumun biri kızımın diye benm yanımda beni ilgilendiren mevzular değil ben eşime soramadığımdan buraya sordum yoksa zaten ödeyeceğiz yani ben kendim için öderim en baştaAnna baba hayatta iken o dubleks ev nasıl iki kardeşin oluyor orayı anlamadım. Baba benim malım zaten sizin birini sen birini sen vs demiş olabilir de. Onlar hayatta iken nasıl siZin oluyor. Bence aileler böyle şeyler yapmamalı. Kendi evinden kovulanlar bile olabilir el oğlu veya el kızı tarafından. Ev kimin üstüne bu arada.
Birde o fikirler sizin yakınlarınızdan çıkıyormuş,ilk işiniz onları bu konuda susturmak olsun bence.
Karışmasinlar kendilerini ilgilendirmeyen mevzulara.
Yani o babanın söylemesi miras gibi bir şey. Yani babanın annenin oturduğu evi onlar hayatta iken kendinin görmek çok saçma. Sanırım görümceniz erken evlendiği için sizden boş eve o geçmiş o da onun şansı olmuş işte. Bizim evimiz veya görümcenin evi olayı yok yani.Baba kendi söyledi biri oğlumun biri kızımın diye benm yanımda beni ilgilendiren mevzular değil ben eşime soramadığımdan buraya sordum yoksa zaten ödeyeceğiz yani ben kendim için öderim en başta
Değil mi, ben eşinin yerinde olsaydım derdim konunun sizi ilgilendiren kısmı nedir diye?İnsan "ben hangi sıfatla neye karışıyorum" der değil mi?
Ben evleneceğim, eşimin tarafından 2 gündür tanıdığım insanlar, daha 2 gündür tanıdıkları anamın babamın malıyla ilgili, kardeşimin ne yapması gerektiğiyle ilgili akıl dağıtacaklar.
Tam cinnetlik gerçekten.
Biz de beyaz esyalar erkek tarafına aittir sadece yatak odasu kızBı dakıka bunu sızın tarafınızdan bırılerı mı dedı ? Onların beynı var mı ? Yok gibide kusura bakmayınSizde karışmayınzira sizin babanızın malı değil dimi. Adamlar ölmüşte pay kira lafları sızde işinize gelmiş ki sorma gereği duymuşsunuz. Görümcenın evı eşinizin bıle haddı değil niye bılıyor musunuz? Mal sahıbı kızının oturmasını uygun görmüş. Kocanız bile gıkını çıkaramaz. Adam ıkı ev var bırı kızımın bırı oğlumun derken ben öldükten sonra sizindir demiş. Kadın kendı evınde oturuyor sıze hangı akla hızmet kıra verecek o kadar saçmalığın daniskası kiherhalde sızın o akrabalar başkalarının malına burnunu sokan bedavacılardan Herkes haddını bilsin mal babanın ki görümce sızın beyaz eşyalarınıza vs 20 bın vermış o fesatlar acaba dedı mı beyaz eşyalar kız tarafına ait onlar nıye aldı ?
Bence görümcenize olan borcunuzu ödeyin, anlattığınızdan yola çıkarak; görümcenizin asla size ev kirası için yardım etmesi gerekmiyor. Sonuçta ikisinede ev verilmiş ve görümceniz hakkı olan evde oturuyor, eşinizin hakkını yemiyor, Bunu k.v yada k.p ile konuşun ve görümcenizi bu konuda huzursuz etmeyin.şimdi kızlar :)
Ben evlenelim 4 ay oldu ve 1 tane borcumuz kaldı onu da yavas yavas ödüyoruz. Bir tane buyuk borcumuz görümceme kaldı beyaz eşya ve düğüne yardım kısmı ile istemiyoruz dediler eşi ile ama biz yani ben ödeyelim dedim eşime. 20bin ...
Şimdi söyle kp 2 dairesi var dubleks biri görümcemn biri eşimin . Görümcem oturuyor kendi dairesinde,eşimn dairesinde de anne babası doğal olarak, biz de kiradayız. Tanıdık bir kaç kişi eşimde varken şey dedi normalde görümcem bize aylık bi miktar para vermesi gerekiyormuş çünkü o kendi dairesinde oturdugu için bizim dairede de anne baba oturduğu için kiradayız diye boşuna borç ödemeyin o şekilde dengeleyin dediler .. sizce böyle mi olmalı ? Ben ses etmedim eşim ben bekardım diye istemedim dedi ama sonra tanıdıklar o zaman evet ama şimdi çift düşünmen lazım dediler adaletli kısım budur dediler. ben bir şey demedim .. Siz ne diyorsunuz? Sizce nasıl olmalı ? Çünkü bende ona göre hareket edeceğim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?