Bir fikir verir misiniz

Buradaki tüm yorumların aksi düşünüyorum.
Teknik olarak eğer evi baba kazanmkşsa (kızının dahili yoksa) birini kızıma verdim birini oğluma vermiyorum demeye hakkı yok. Kızını oturttuysa kız gönüllü olarak kardesimin yarı kirasını vereyim deme inceliğini göstermeli. Görümceniz zaten borc baba kalsın demiş vallahi takdir ettim. Siz düğün borcunuzu kendiniz ödeyin görümceye gebe kalmayın bu aile size haksızlık etmez. Siz sesinizi cıkarmayın. Ama dediğim gibi teknik anlamda baba evlat ayrımı yapamaz yapmamalı.

Bi tanıdığım var. Kız babanın verdiği evde oturuyor. Erkek kardes bekar. Kardes bir yerden ev beğendi evi iki kardes ortaklaşa ödüyor ve bu ev de erkek Çocugun olacak. Hakkı böyledir.

Herşey birbirine karışmış kayınpederin görümcen toplaşıp bi düzeltin kira olayı görümcenlik değil malı veren kayınpeder düzenleyecek ha gerçekten verdiyse... size iyilik etmiş görümceye lüzumsuz kötü olmaya lüzum yok. Borcunuzu ödeyin akabinde eşiniz babasına baba oturduğun ev benim mi diye sorsun öyleyse kayınpeder size kira versin adına kira yardımı da diyebilirsiniz oturup konuşarak anlaşın.

Pratikte evlat ayrımı oluyor hiç de birşey diyemiyorsun. Bu aile dediğiniz gibi haksızlık edecek gibi görünmüyor bizzat ben yaşadım kardeşime verdiler ev. Bana da ev alırken borç verdiler euro ile. Daha ödeyeceğim. Kardeş bedavadan oturup borçlu beni sürekli dalgaya da aldı.

Ahlaken olmaması lazım. Eğer o kazancı tastamam babaya aitse evlat ayrımı yapmamalı. Sagken de.
Zaten ayrım yapıldığı an aralar bozuluyor.

Gorumceniz kendi evinde oturuyo size kira vermesi kadar mantıksız bi durum yok. Almak istiyorsanız kv ve kp den almanız lazım

kırk yıllık matematikçiyim boyle hesap gormedim

"tanıdıklar" kp in 2 evi olduğunu birinde gorümcenin oturduğunü ötekinde anne babnin oturdugunu ,hatta birinin dublekis olduğunu ... kuşlardan mi ögrenmişler??

Belli ki siz bu santim santim evleri barklari miraslari kiralari borclari filanlari hesap edip oturup sunum yapmişsıniz ki toplanti sonunsa öneriler gelmiş

Valla şaşırmamak elde değil.

Yaşınız kaç merak ettim, bu kadar iyi matematikçi olmanizi neye borclusunuz??

Kv ve Kp hayatta olduklarına göre mülk sahibi onlar. Henüz bir miras paylaşımı söz konusu değil.
İster kızlarını oturturlar, ister bir başkasına kiraya verirler.
Şu aşamada sizin bu duruma müdahale hakkınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…