- Konu Sahibi uzumbugusu
arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum ilave olarakta bak bende bir tartışmamızdan sonra kayınvalideme ve kayınpederime eşimin bana yaptıklarını söylemiştiim çok şaşırdılar biz ona gününü gösteririz nasıl böyle konuşur nasıl böyle yapar falan diye esip gürlediler o akşam bize geldiler eşim işten gelince ve hiç birşey olmamış gibi oğullarıyla gülüp eğlendiler ve ben tabiri caizze g.t gibi kaldım ortada yani yapan oğulları ya biz yapsak düşünemiyorum 7 mahalleye ilan ederlerdi ödleri kpotu anneme anlatacağım diye. sana destek gibi görünürler ama öyle değil güvenme onlara.eşine heke bundan sonra hiiiç güvenme çok kaba ya bu kadar olmaz ağlıyorsun sen oturmuş yaptığına bak aklım almıyor
Ne ona nede ailesine güvenmiorum artık zerre kadar..
Hele annesinin yüzüne hiç bakmıorum bi haftadır..az önce geldi niye böyle yapıomuşum diye soruyo bide ya..yuh artık..Bende ben bişey yapmıorum dedim..
Ben onlara bikere bile saygısızlıkta bulunmadım..Salak gördüler heralde beni ama anlayacaklar bundan sora..
Eşimin bana bi daha o tarz bi davranışta bulunmasına asla izin vermicem we bunuda en fazla kaynanama inat yapıcam..
Her kaynana oğlunu kıskanıyo bunu kesinlikle anlamış oldum