Hiç sıkboğaz etmedi,düşün ki kaç yıldır benim bile haberim yok bu durumdan ama zoruma giden söyleme şekli,benim hevesle katıldığım günden elime bir şey kalamayacak olması.benim ablam içinde annem yaptı böyle. bence güzel birşey..
bunu düşünüp yapan insan, sıkboğaz edip borcunu öde ödede demez zaten.. birşey değişmedi ki. isterseniz bilezikleri tekrar satar borcu kapatırsınız. yada maddi gücünüz şuan normalse borcu yavaş yavaş ödersiniz. hem bilezikler de bozulmamış olur.
Hiç sıkboğaz etmedi,düşün ki kaç yıldır benim bile haberim yok bu durumdan ama zoruma giden söyleme şekli,benim hevesle katıldığım günden elime bir şey kalamayacak olması.
ben mi anlamadım ?
sizin bilezikleri mi saklıyo ? ne diye saklıyo ?
bozdurup üstüne para koyup yeni bilezik mi yapıyo ?
Sonuçta o iki bileziği gözden çıkarmışsınız. Borcunuzu onunla da ödersiniz. Altınlarınız neden kv deydi ko ? O mu bozdurdu altınları? Anlamadım ki.
Kızlar şöyle, biz evlendiğimizde ertesi gün balayına gittik,altınları ne yapacağımızı bilemedik. Ben kendim çıkardım verdim,al anne sen sakla diye. Eltiminki de onda hatta.Biz bozdururuz diye vermek istemedi.Zaten sonra da araba aldık,eşimle gidip bozdurmuşlardı. Bu muhabbet o zaman olmuş.Bilezikleri satıp kendisi çeyrek mi koyuyor anlamadım ben.
ben mi anlamadım ?
Kızlar şöyle, biz evlendiğimizde ertesi gün balayına gittik,altınları ne yapacağımızı bilemedik. Ben kendim çıkardım verdim,al anne sen sakla diye. Eltiminki de onda hatta.Biz bozdururuz diye vermek istemedi.Zaten sonra da araba aldık,eşimle gidip bozdurmuşlardı. Bu muhabbet o zaman olmuş.
Bilezikler kayınvalidem de evet. Altın gününde benim sıram gelince çeyrekleri tam altın yapıp kayınvalideme vermeyi düşünüyorum. Bilezikleri de bir bahaneyle alıp bankaya koyacağım.Ama boğazımda düğüm oldu ya dünden beri etkisindeyim.Ben onun gibi yapamazdım pat diye söyleyemezdimEline neden bir şey kalmasın? Sen o bilezikleri gözden çıkarmışsın, bilezikler de kayınvalidende değil mi? Onlar onda kalsın, borç falan yok işte.
ben mi anlamadım ?
konuyu anlamadım ben
Ben de anlamadim
Bilezikleri satıp kendisi çeyrek mi koyuyor anlamadım ben.
Aynen öyle,benim bileziklerimi bozdurmamış,kendi altınlarını koymuş. Şimdi de bizim ona altınlarını geri almamızı istiyoryani son 2 bileziğinizi bozdurmamış saklamış öylemi ozaman,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?