- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Bilezikler kayınvalidem de evet. Altın gününde benim sıram gelince çeyrekleri tam altın yapıp kayınvalideme vermeyi düşünüyorum. Bilezikleri de bir bahaneyle alıp bankaya koyacağım.Ama boğazımda düğüm oldu ya dünden beri etkisindeyim.Ben onun gibi yapamazdım pat diye söyleyemezdim
İyilik yapıyosa bile güm diye söyleyerek batırmış durumuBilezikler kayınvalidem de evet. Altın gününde benim sıram gelince çeyrekleri tam altın yapıp kayınvalideme vermeyi düşünüyorum. Bilezikleri de bir bahaneyle alıp bankaya koyacağım.Ama boğazımda düğüm oldu ya dünden beri etkisindeyim.Ben onun gibi yapamazdım pat diye söyleyemezdim
Ceyz'in 2 bileziğini alıp saklamış, yerine kendi 10 tam altınını vermiş araba alınırken
Bu durumu Ceyz yeni öğrenmiş, gün sıranız gelince altınlarımı verirsiniz artık demiş bir de
Aynen öyle,benim bileziklerimi bozdurmamış,kendi altınlarını koymuş. Şimdi de bizim ona altınlarını geri almamızı istiyor
Bence eşin biliyomuş sen yeni öğrenmişsinKızlar şöyle, biz evlendiğimizde ertesi gün balayına gittik,altınları ne yapacağımızı bilemedik. Ben kendim çıkardım verdim,al anne sen sakla diye. Eltiminki de onda hatta.Biz bozdururuz diye vermek istemedi.Zaten sonra da araba aldık,eşimle gidip bozdurmuşlardı. Bu muhabbet o zaman olmuş.
Eşimin haberi var olmaz mı hatta aramız bozuldu bu yüzden. "Senin haberin vardı" diye üste çıkıyor bir de sonra da "annem şaka yaptı sık boğaz etmiyor ki bizi" dedi. Benim haberim var ama 2-3 tane altın koydu sandım nereden bileyim o kadar olduğunuDeğişik
Sana sormadan bileziğini iyilik olsun diye saklarken sana sormadan zorla borçlu yapıyor kendine resmen
Eşininde mi haberi yokmuş ?
Sağol canım,ne güzel özetlemişsin. Benim moral bozuk, doğru düzgün anlatamamışımCeyz'in 2 bileziğini alıp saklamış, yerine kendi 10 tam altınını vermiş araba alınırken
Bu durumu kayınvalidesi pat diye 'gün sıranız gelince altınlarımı verirsiniz artık' deyince öğrenmiş Ceyz
Kızlar şöyle, biz evlendiğimizde ertesi gün balayına gittik,altınları ne yapacağımızı bilemedik. Ben kendim çıkardım verdim,al anne sen sakla diye. Eltiminki de onda hatta.Biz bozdururuz diye vermek istemedi.Zaten sonra da araba aldık,eşimle gidip bozdurmuşlardı. Bu muhabbet o zaman olmuş.
Senin eşin zaten hesap kitap işlerini pek söylemiyordu değil miEşimin haberi var olmaz mı hatta aramız bozuldu bu yüzden. "Senin haberin vardı" diye üste çıkıyor bir de sonra da "annem şaka yaptı sık boğaz etmiyor ki bizi" dedi. Benim haberim var ama 2-3 tane altın koydu sandım nereden bileyim o kadar olduğunu4 yıldır yavaş yavaş öderdik bilseydim
Rica ederim sinirlenince bana da oluyoSağol canım,ne güzel özetlemişsin. Benim moral bozuk, doğru düzgün anlatamamışım
Kızlar şöyle, biz evlendiğimizde ertesi gün balayına gittik,altınları ne yapacağımızı bilemedik. Ben kendim çıkardım verdim,al anne sen sakla diye. Eltiminki de onda hatta.Biz bozdururuz diye vermek istemedi.Zaten sonra da araba aldık,eşimle gidip bozdurmuşlardı. Bu muhabbet o zaman olmuş.
Kayınvalideye ve eşim de senin gibi düşünüyor ama keşke bu şekilde öğrenmeseydimeski kadın, kenarda 3-5 kuruş kalsın, hepsini sattıklarına pişman olmasınlar diye düşünmüş bence.
yani ben olsam sevinirdim.
Bilezikler daha fazla ediyordur tahminimce.Zaten kayınvalidem hiç bir şey vermezlerse bu altınlar bende diye rahat takılıyor olabilir. altın günündeki çeyrekler gelsin onları kayınvalideye vereceğim,bilezikleri bozmak istemiyorum,onda da kalmasını istemiyorum.2 bilezik 10 tam altın ediyor mu?
Etmiyorsa eğer ve siz bilezikleri bozdurursanız hem bileziklerinizden olursunuz hem borca girersiniz.
Bileziklerinizi alın önce, madem bozdurulmamış sahibinde yani sizde dursun.
Kv nin altınlarını da verin ve kendi bütçenizi, borç planınızı kendinizin yapacağınızı, kv nin karışmamasını uygun bir dille söyleyin bence.
Hem de nasıl yedim, "arabayı satacağız annenin altınlarını vereceğiz" bile dedim o derece kırgınım hiç bir şey gözümde değil. Birisi çıkıp da "ceyzin bana 10 lira borcu var" diyemez çünkü ben gece yatağımda rahat uyuyamam o borç ödenmeden. Ama sağolsun eşim ve borca verdiği önem sayesinde bu günleri gördükBen senin yerine olsam kocamın başının etini yerim ya.Altınlar senin niye kayınvalide bozduruyor eşinle.Sana bir zahmet söylenmiyor, kaç yıl geçmiş aradan.İyi ya da kötü arkandan iş çevirmişler, tam kendinize göre plan yapmışsınız bu durum çıkmış.Bileziği sat, öde kadının borcunu ve bir daha da ailenizin para işlerinde sorumluluk alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?