Bir garip altın meselesi

pekı sen o bılezıklerın varlıgından haberdarmısın?

CuteMom Yukarıda özetlemiş Cekirgee sağolsun.
Ben bugün cümle kurma özürlüyüm,idare edin

CuteMom Yukarıda özetlemiş Cekirgee sağolsun.
Ben bugün cümle kurma özürlüyüm,idare edin
Belkide 10 altın bıle degıl
hemde 10 tam altın
cok degılmı ya
arabanın yarısına ortak olmus kadın
bılmiyorum valla

pekı sen o bılezıklerın varlıgından haberdarmısın?
Ben şöyle sanıyordum, altınları bozdular bir kısmı eksik kaldı. Eksik kalan kısım az olduğu için bilezik bozmak yerine kayınvalidem kendi altınlarından koydu sanıyordum. Anne-oğul ne yapmışlarsa yapmışlar diye de sorguya çekmedim açıkçası. Bileziklerden haberim vardı yani ama annesinin o kadar altın koyduğundan ve bu şekilde öğreneceğimden haberim yoktu.Ödeme kısmını eşim düşünmeliydi. Ya ben zaten hala anlamıyorum,benim takmayacağım altını niye bozdurmuyorlar zamanında? Şimdikinden daha mı çok üzülecektim sanki...

bılezıkten en basından haberın olması bıaz durumu degıstırıyor
takmayacaksan bılezıklerı ver kaynanana odesmıs olun

nasıl yani.. anlamadım ben şimdi. siz araba alırken bilmiyor muydunuz kvnin altın kattığını.
sizin altınları saklıyor, kendi altınlarını veriyor. ilginç. şimdi de istiyor birde. alsın o sizin adınıza sakladığı altınları madem.
sanki zorla kendine borçlandırmış gibi..

Canım günden gelen altınlarla kv borcunu öde. Bilezikleri de günden gelmiş sayarsın, ya alıp kenara koy ya da bozdur parasını bankaya koy.

Sen önce bilezikleri bozdurup altın hesabı açacağım diye iste. Baktın vermiyor, o zaman eğer arada çok fark olmuyorsa bilezikleri borcumuza say dersin.

Öbür türlü günden gelen altınları verirsin, bilezikleri de bende duruyor diye vermezse Can'ın sıkılır

Siz zaten esinizin sizden bir şeyler saklama huyundan şikayetçi değil miydiniz İşte bu olanlar da onun bir sonucu
Adam yine maddi olarak önemli bir mevzuyu saklamış Söz konusu olan sizin bilezikleriniz
Ayrıca bileziklerin tutarı altınlardan fazlaysa borçlu olmuyorsunuz ki asıl kv sizin paranıza el koymuş oluyor

Kızlar sağolun yorumlarınız için.
Artık bir şekilde bunu da yutmaya çalışacağım yapacak bir şey yok

Eşin annesiyle anlaşmış. Senin de fikrin alınmadan aksiyonu almışlar zaten direk. Olur mu öyle şey ama ya!

Aynen öyle, ben saklıyorum deyip vermeyebilir. Çirkef de değilim,hepsi onda kalır valla. Bilezikleri bir bahaneyle almadan,günden gelen altınları vermeyeceğim

Aynen öyle, ben saklıyorum deyip vermeyebilir. Çirkef de değilim,hepsi onda kalır valla. Bilezikleri bir bahaneyle almadan,günden gelen altınları vermeyeceğim
Bileziklerle 10 tam Altın'ın farkı çok mu?

aynen oyle yapin once bilezikleri alin bileziklerle odiycem deyin yoksa altinlari verirsniz bilezikleri ben sakliyorum der vermez.bileziklerin durduguna eminmisiniz peki sizin adiniza onuda bi yere yatirim yapmis olmasin.malum mali islerinize adamis kendisini

Gramı fazla olan da vardı az olan da.Sakladığı hangisi bilmiyorum ki.
En kalınları sakladığını varsaysak kaç lira farkeder sence? Eğer 200-300 liraysa bence hiç riske girme, bilezikleri onun yerine say de.

Ki kalınları sakladığını da sanmıyorum.

Kv den senin iki bileziği sana versin, sen de ona tam altınlarını.

Kızlar sağolun yorumlarınız için.
Artık bir şekilde bunu da yutmaya çalışacağım yapacak bir şey yok
Yutma eşine kız olay çıkar
Kayınvalideden bilezikleri alın bozdurun, 10 altın eder etmez de verin ağzı kapansın

Yutma eşine kız olay çıkar
Kayınvalideden bilezikleri alın bozdurun, 10 altın eder etmez de verin ağzı kapansın
Canım zaten konuşmuyorum eşimle,çok kavga ettik. Ne yapayım ki ne desem yine böyle, değişen bişey yok.Boşanayım mı napayım,bazen onu bile yapasım geliyor valla o derece zoruma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…