pekı sen o bılezıklerın varlıgından haberdarmısın?Bilezikler kayınvalidem de evet. Altın gününde benim sıram gelince çeyrekleri tam altın yapıp kayınvalideme vermeyi düşünüyorum. Bilezikleri de bir bahaneyle alıp bankaya koyacağım.Ama boğazımda düğüm oldu ya dünden beri etkisindeyim.Ben onun gibi yapamazdım pat diye söyleyemezdim
Ceyz'in 2 bileziğini alıp saklamış, yerine kendi 10 tam altınını vermiş araba alınırken
Bu durumu kayınvalidesi pat diye 'gün sıranız gelince altınlarımı verirsiniz artık' deyince öğrenmiş Ceyz
Belkide 10 altın bıle degıl
Ben şöyle sanıyordum, altınları bozdular bir kısmı eksik kaldı. Eksik kalan kısım az olduğu için bilezik bozmak yerine kayınvalidem kendi altınlarından koydu sanıyordum. Anne-oğul ne yapmışlarsa yapmışlar diye de sorguya çekmedim açıkçası. Bileziklerden haberim vardı yani ama annesinin o kadar altın koyduğundan ve bu şekilde öğreneceğimden haberim yoktu.Ödeme kısmını eşim düşünmeliydi. Ya ben zaten hala anlamıyorum,benim takmayacağım altını niye bozdurmuyorlar zamanında? Şimdikinden daha mı çok üzülecektim sanki...pekı sen o bılezıklerın varlıgından haberdarmısın?
bılezıkten en basından haberın olması bıaz durumu degıstırıyorBen şöyle sanıyordum, altınları bozdular bir kısmı eksik kaldı. Eksik kalan kısım az olduğu için bilezik bozmak yerine kayınvalidem kendi altınlarından koydu sanıyordum. Anne-oğul ne yapmışlarsa yapmışlar diye de sorguya çekmedim açıkçası. Bileziklerden haberim vardı yani ama annesinin o kadar altın koyduğundan ve bu şekilde öğreneceğimden haberim yoktu.Ödeme kısmını eşim düşünmeliydi. Ya ben zaten hala anlamıyorum,benim takmayacağım altını niye bozdurmuyorlar zamanında? Şimdikinden daha mı çok üzülecektim sanki...
Aynen öyle, ben saklıyorum deyip vermeyebilir. Çirkef de değilim,hepsi onda kalır valla. Bilezikleri bir bahaneyle almadan,günden gelen altınları vermeyeceğimCanım günden gelen altınlarla kv borcunu öde. Bilezikleri de günden gelmiş sayarsın, ya alıp kenara koy ya da bozdur parasını bankaya koy.
Sen önce bilezikleri bozdurup altın hesabı açacağım diye iste. Baktın vermiyor, o zaman eğer arada çok fark olmuyorsa bilezikleri borcumuza say dersin.
Öbür türlü günden gelen altınları verirsin, bilezikleri de bende duruyor diye vermezse Can'ın sıkılır
Bileziklerle 10 tam Altın'ın farkı çok mu?Aynen öyle, ben saklıyorum deyip vermeyebilir. Çirkef de değilim,hepsi onda kalır valla. Bilezikleri bir bahaneyle almadan,günden gelen altınları vermeyeceğim
aynen oyle yapin once bilezikleri alin bileziklerle odiycem deyin yoksa altinlari verirsniz bilezikleri ben sakliyorum der vermez.bileziklerin durduguna eminmisiniz peki sizin adiniza onuda bi yere yatirim yapmis olmasin.malum mali islerinize adamis kendisiniAynen öyle, ben saklıyorum deyip vermeyebilir. Çirkef de değilim,hepsi onda kalır valla. Bilezikleri bir bahaneyle almadan,günden gelen altınları vermeyeceğim
Gramı fazla olan da vardı az olan da.Sakladığı hangisi bilmiyorum ki.Bileziklerle 10 tam Altın'ın farkı çok mu?
En kalınları sakladığını varsaysak kaç lira farkeder sence? Eğer 200-300 liraysa bence hiç riske girme, bilezikleri onun yerine say de.Gramı fazla olan da vardı az olan da.Sakladığı hangisi bilmiyorum ki.
Bunu bilmeden borcunuzu da bilemezsiniz kiGramı fazla olan da vardı az olan da.Sakladığı hangisi bilmiyorum ki.
Yok borcu biliyorum,10 tam altın. Bileziklerin tutarını bilmiyorum artık o kısmı sürprizBunu bilmeden borcunuzu da bilemezsiniz ki
Yutma eşine kız olay çıkarKızlar sağolun yorumlarınız için.
Artık bir şekilde bunu da yutmaya çalışacağım yapacak bir şey yok
Canım zaten konuşmuyorum eşimle,çok kavga ettik. Ne yapayım ki ne desem yine böyle, değişen bişey yok.Boşanayım mı napayım,bazen onu bile yapasım geliyor valla o derece zoruma gidiyor.Yutma eşine kız olay çıkar
Kayınvalideden bilezikleri alın bozdurun, 10 altın eder etmez de verin ağzı kapansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?