- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi eltimlergeldi35
-
Bu kadar korkunç gördüğünüz bir şeyi hiç yaşamayın inşallah.
Ama gerçekte böyle değil evlat denen şey.
Asla bu anlattıklarınız değil.
Zorlukları dünya kadar...
Ama dün gece uykusunda 3,5 yaşındaki oğlum en coşkun sesiyle, annem beni çok seviyor, günümüz çok güzel geçiyooorr diye şarkı söyleyip melekler gibi uykusuna devam etti...
Evlat bu, aşk bu, cennet bu..
Konu sahibi, bebeğe kesinlikle hazır olmak diye bişey olmamakla beraber, siz yine de en hazır olduğunuz zamanda yapın
Benim de sağ tüpü alındı ve 3 gündür iç kanamam varmış meğer.Benim sağ tüpüm alındı.Sonumun ne olacağı belli olmayan bir ameliyata girdim.Hamilelik şansım üçte bire indi.Bu yüzden toparlanamadım pek.Ama bu çocuğu istiyordum.Daha önce yaşadığım düşükte çok etkilenmedim kararsızdım çünkü.
Aynen aynen her bebeği olan kocasıyla birbirinden nefret ediyo. Yaşamı bitiyo çünkü herşey kocadan ibaret ilişkiden film izlemekten gezip sınamaya gitmekten ibaret. Bebekler bu güzel duyguların katili hı hı. İnşallah anne olmazsiniz mümkünse kimsenin bebeğinide sevmeyinzira bebegimi, bebekleri katil olarak gören onu doğuran kişiyi DELİ olarak goren bı insanın sevmesini asla istemem. Siz kocisinizle mutlu mesut gezin tozun rahatça ilişki yaşayın herkes bebek sevmek zorunda degil tabiki bebek düşmanlığınız ve kocisinizle mutluluklar
Çocuktan önce de eşiniz sizi sevmiyor muydu bu sevgiye neden ihtiyacınız var? Ben de yeğenimin beni sevmesini seviyorum mesela. Sürekli bana bağımlı hale gelse dayanamazdım diye düşünüyorum. Çok yorucu, bunaltıcı geliyor. 2 gündür bebek bakıyorum ve ölmüş durumdayım. Uyumuyor arkadaş yedi bitirdi beni. Bence her şeyi düşünüp, aklında soru işareti kalmadan bebek yapılmalı.
Ee siz de biliyorsunuz böyle olduğunu. Sizin bebenizi sevmem zaten önce anneyi sevmem gerek bebeği sevmek için.
Tabi ki herşeyi düşünmeli, tersini söylemedim zaten.Çocuktan önce de eşiniz sizi sevmiyor muydu bu sevgiye neden ihtiyacınız var? Ben de yeğenimin beni sevmesini seviyorum mesela. Sürekli bana bağımlı hale gelse dayanamazdım diye düşünüyorum. Çok yorucu, bunaltıcı geliyor. 2 gündür bebek bakıyorum ve ölmüş durumdayım. Uyumuyor arkadaş yedi bitirdi beni. Bence her şeyi düşünüp, aklında soru işareti kalmadan bebek yapılmalı.
Eş sevgisiyle bebek sevgisini nasıl karşılaştırırsnız zatenÇocuktan önce de eşiniz sizi sevmiyor muydu bu sevgiye neden ihtiyacınız var? Ben de yeğenimin beni sevmesini seviyorum mesela. Sürekli bana bağımlı hale gelse dayanamazdım diye düşünüyorum. Çok yorucu, bunaltıcı geliyor. 2 gündür bebek bakıyorum ve ölmüş durumdayım. Uyumuyor arkadaş yedi bitirdi beni. Bence her şeyi düşünüp, aklında soru işareti kalmadan bebek yapılmalı.
Ne biçim bakış açınız var bence psikolojiniz iyi değil sizin. Anne babanızın sevgisi yetmiyor muydu niye evlendiniz? Başkasının bebeğine sabır göstermek zordur ama kendi evladın çok farklı sabır göstermek için çaba bile harcamıyorsun bu öyle birşey değil. Gerçekten durumunuz normal değilÇocuktan önce de eşiniz sizi sevmiyor muydu bu sevgiye neden ihtiyacınız var? Ben de yeğenimin beni sevmesini seviyorum mesela. Sürekli bana bağımlı hale gelse dayanamazdım diye düşünüyorum. Çok yorucu, bunaltıcı geliyor. 2 gündür bebek bakıyorum ve ölmüş durumdayım. Uyumuyor arkadaş yedi bitirdi beni. Bence her şeyi düşünüp, aklında soru işareti kalmadan bebek yapılmalı.
Bu kadar korkunç gördüğünüz bir şeyi hiç yaşamayın inşallah.
Kimse anne olmak zorunda değil, kürtaj da hakkıdır da.Ne biçim bakış açınız var bence psikolojiniz iyi değil sizin. Anne babanızın sevgisi yetmiyor muydu niye evlendiniz? Başkasının bebeğine sabır göstermek zordur ama kendi evladın çok farklı sabır göstermek için çaba bile harcamıyorsun bu öyle birşey değil. Gerçekten durumunuz normal değil
Ne biçim bakış açınız var bence psikolojiniz iyi değil sizin. Anne babanızın sevgisi yetmiyor muydu niye evlendiniz? Başkasının bebeğine sabır göstermek zordur ama kendi evladın çok farklı sabır göstermek için çaba bile harcamıyorsun bu öyle birşey değil. Gerçekten durumunuz normal değil
Bu ne kadar kötü niyetli bi yorum çok tiksindim.
Yani çocuk istemeyen kadınlara saldırganca yaklaşmanız bana çok patolojik geliyor. İçinizde bi şeyleri çözememissiniz ki size verilmis cevap bile yok, kendi kendine yorum yapmıs bir kadına bu kadar titreyerek cevap verdiniz. Başkası da sizin kendinizi bu kadar çocuğa adamanızı zavallıca bulabilir mesela.
Kimse anne olmak zorunda değil, kürtaj da hakkıdır da.
Anne olanları, anneliği ve evladını sevenleri de bu kadar eleştirmek normal mi..
Hiç değil.
Patolojik olan sizsiniz, kibledim.Bu ne kadar kötü niyetli bi yorum çok tiksindim.
Yani çocuk istemeyen kadınlara saldırganca yaklaşmanız bana çok patolojik geliyor. İçinizde bi şeyleri çözememissiniz ki size verilmis cevap bile yok, kendi kendine yorum yapmıs bir kadına bu kadar titreyerek cevap verdiniz. Başkası da sizin kendinizi bu kadar çocuğa adamanızı zavallıca bulabilir mesela.
bence psikolojiniz kesinlikle normal değil bir uzmandan yardım almanızı öneririm . Bebek aldıracağını böyle güle oynaya anlatan bu kadar istekli bir sizi gördüm !! Madem bu kadar istemiyorsanız korunmayı bileceksiniz !! Banlanmamak için daha fazla yazmayacağım2 gündür evde bebek var asla uyumuyor saatte 1 ağlayarak uyanıyor. Mama veriyorum tekrar uyuyor zorla. Zombi gibi oldum ve evden çıkamadım tüm gün çok sıkıldım. Şu an 4 aylık evliyim, hamileyim ve bu hafta aldıracağım. Bebek = eziyet. 24 yaşında gezip tozmak varken hamile olup halsizleşmek, mide bulantısı, evden çıkamama, doğum, lohusalık, akraba çenesi, bebek emdi mi, aç bu aç tripleri, ağlaması, zırlaması ile uğraşmak niye? Bence tüm anneler DELİ. Bir de kilo alıyorsun yapışıyor o kilo, eşin ana oldu bu deyip soğuyor.. Cidden keşke hiç çocuğum olmasa diyorum Allah tarafından. Nefret ediyorum galiba. Millet doğursun biz sevelim sadece, sevmesi güzel
Bir mesela asla oturup TV izleyemezsin, film izleyemezsin, sinemaya gidemezsin. Romantik bir yemek yiyelim desen kakasını yapar temizlemen gerekir. Neyse daha fazla yazmayacağım. Çocuklu bir ailede romantizm ölür. Her şey bebek bebek bebek olur... Büyür ve yine gerçek değişmez.
Zaten çocuk istemenin delilik, kendi hayatının katili olmakla bağdaştırmış o kişi ondan bu kadar tepki görmüş
Hala evlat sevgisiyle eş sevginisi kiyasliyosunuz istemsizce güldüm gerçekten. Sizi anneniz babanız sevmiyormuydu neden eşiniz sevgisine ihtiyaç duyuyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?