Bir Garip Bebiş Meselesi

Çocuktan önce de eşiniz sizi sevmiyor muydu bu sevgiye neden ihtiyacınız var? Ben de yeğenimin beni sevmesini seviyorum mesela. Sürekli bana bağımlı hale gelse dayanamazdım diye düşünüyorum. Çok yorucu, bunaltıcı geliyor. 2 gündür bebek bakıyorum ve ölmüş durumdayım. Uyumuyor arkadaş yedi bitirdi beni. Bence her şeyi düşünüp, aklında soru işareti kalmadan bebek yapılmalı.

Herkes çocuk konusundan çok evlilik yaşınıza takılmış. Evliliğede, çocuğada kendini hazır hissetme yaşı herkeste farklıdır.. Neden 24 25 yaşında evlenenler 30dan sonra evlenenlere "aaa yuh o yaşta da evlenilir mi?" demiyorda aksi deniliyor anlamış değilim.

Herneyse çocuk konusuna gelirsek konu sahibi bence kimse kendini 4 4lük hazır hissetmez. Kendi adıma konuşacak olursam evliliğimin ilk yılı hiç düşünmedim korunduk ve korunmayı bıraktıktan sonra bile tam anlamıyla istiyormuydum istemiyormuydum belli değildi. Şıp diye tutacak sandım öyle olmadı şuan 1 buçuk senedir korunmuyoruz ve içimde inanılmaz bir bebek sevgisi isteği oluştu bu da belki benim sınavım. Bebek olunca hayatının biteceğini düşünmüyorum, tatile yine çıkılır, gezmeye yine gidilir +1 farkla .

Benim de sağ tüpü alındı ve 3 gündür iç kanamam varmış meğer.
Zaten kasıklarım falan ödemliydi meğer iç kanamaymış.
Gece bayılmışım ameliyata alındım.
Doktor bana da eşime de dedi ölümle sonuçlanabilir ameliyat.
Çok zor bir dönemdi.
Allah yaşatmasın

Ee siz de biliyorsunuz böyle olduğunu. Sizin bebenizi sevmem zaten önce anneyi sevmem gerek bebeği sevmek için.

Hala evlat sevgisiyle eş sevginisi kiyasliyosunuz istemsizce güldüm gerçekten. Sizi anneniz babanız sevmiyormuydu neden eşiniz sevgisine ihtiyaç duyuyorsunuz???

İstersen 50yaşına gel, süper hazırım de, o bebeği kucağına verdiklerinde put gibi kalacaksın Ben 30 yaşında anne oldum. Benim evlilik ve anne olma standartım 27 sonrasıydı. Çok hazır olduğumu düşünüyordum ama değilmişim. Anne olmadan anlaşılacak bir durum değil. Mesela kızım 2 yaşına girecek, artık biliyorum ve aslaaaa 2. çocuğa hazır değilim. Bunu yaşayarak bilirsin ama bence de biraz gezin tozun eğlenin. Hayalin varsa gerçekleştirmeye çalış falan, sonra çok zor oluyor çünkü.

Tabi ki herşeyi düşünmeli, tersini söylemedim zaten.
Ama çocuktan önce eşimin beni sevip sevmemesiyle evladı nasıl bagdastirdiniz, baya kahkaha attım
O zaman eşinden eksik olan her kadın çocuk yapıp bu boşluğu mu dolduruyor..
Tam tersi eşim destek olmasa o da benim kadar oğlumuza bağlı olmasa herşey bu kadar kusursuz olmazdı, eksik kalırdı.
Ben size saygı duyuyorum, umarım hiç bir zaman çocuk sahibi olmazsınız, katil gördüğünüz hiç bir canlıyı içinizde tasimazsiniz.

Ama evladina aşık anneleri de, neden esiniz sizi sevmiyor muydu, ne ihtiyaç vardı bu sevgiye sorgulamanız en kibar haliyle komik

Eş sevgisiyle bebek sevgisini nasıl karşılaştırırsnız zaten
Ay valla yazdım yazdım sildim, tek tek aciklamayacagim, bebek sahibi olmak istemeyebilirsiniz, en en en doğal hakkınız tartışmasız, ama mantığının çok komik ..

Ne biçim bakış açınız var bence psikolojiniz iyi değil sizin. Anne babanızın sevgisi yetmiyor muydu niye evlendiniz? Başkasının bebeğine sabır göstermek zordur ama kendi evladın çok farklı sabır göstermek için çaba bile harcamıyorsun bu öyle birşey değil. Gerçekten durumunuz normal değil

Bu kadar korkunç gördüğünüz bir şeyi hiç yaşamayın inşallah.

Bu ne kadar kötü niyetli bi yorum çok tiksindim.
Yani çocuk istemeyen kadınlara saldırganca yaklaşmanız bana çok patolojik geliyor. İçinizde bi şeyleri çözememissiniz ki size verilmis cevap bile yok, kendi kendine yorum yapmıs bir kadına bu kadar titreyerek cevap verdiniz. Başkası da sizin kendinizi bu kadar çocuğa adamanızı zavallıca bulabilir mesela.

Kimse anne olmak zorunda değil, kürtaj da hakkıdır da.
Anne olanları, anneliği ve evladını sevenleri de bu kadar eleştirmek normal mi..
Hiç değil.

Sevmediğin çocuğa sabretmek zor bence. Yakınım birinin çocuğuna gayet de sabır gösterebilirim. Aile ve eş aynı şey değil ki. Arada aşk, istek, arzu durumu var. Herkes anneliği sevmek, istemek zorunda drğil. Keşke istemeyen olmasa hatta belki terk edilen, şiddet gören, taciz edilen çocuklar da olmazdı. Siz sanıyorsunuz ki dünyaya anne olmaya geldik..

Zaten çocuk istemenin delilik, kendi hayatının katili olmakla bağdaştırmış o kişi ondan bu kadar tepki görmüş

Patolojik olan sizsiniz, kibledim.
Hanımefendi Allah tarafından hiçbir zaman çocuğum olmasın istiyorum demiş, onun duasına amin dedim, sorununuz ne.

Ayrıca gerçekten bu psikoloji de olan biri hiç bir zaman istemeden çocuk sahibi olmasın..
Sanki kürtaja karşı çıkmışım.hakaret etmişim gibi yorum yapıyorsunuz.
Ben hanımefendinin fikrine katılıyorum.
Bebekleri katil gören bu kadar nefret biri anne olmasin zaten.
Olmalı mı diyim, ne diyim.....

bence psikolojiniz kesinlikle normal değil bir uzmandan yardım almanızı öneririm . Bebek aldıracağını böyle güle oynaya anlatan bu kadar istekli bir sizi gördüm !! Madem bu kadar istemiyorsanız korunmayı bileceksiniz !! Banlanmamak için daha fazla yazmayacağım

Zaten çocuk istemenin delilik, kendi hayatının katili olmakla bağdaştırmış o kişi ondan bu kadar tepki görmüş

Tamam size ne bundan? O da öyle düsünüyo de geç. Neden inşallah cocugun olmaz diye beddua ediyor? Cünkü bunu söyleyen hanımefendiye göre bu bir beddua. Allah görüyo herkesin içini niyetini , kendine yakıstırıyosa bunu bir anne olarak ben bi şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…