- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
jinekolojik muayene fobisiyle ne ilgisi var ya
adam reçete yazarken konuşuomuş
kimbilir kaç kere tekrarladı aynı şeyleri
önceden ben de belki hak verirdim ama gözümün önünde acildeki işi başından aşan doktor 5 kere aynı yeri tarif edince karşısındakine artık bilmiyorum.
ayrıca millet ne kadar meraklı şikayet etmeye be
bankada kırk saat beklerler gıkları çıkmaz
devlet dairesinde ordan oraya koştururlar bugün git yarın gel.
hastaneye gidince efelikleri tutuyo bi.
önceden ben de belki hak verirdim ama gözümün önünde acildeki işi başından aşan doktor 5 kere aynı yeri tarif edince karşısındakine artık bilmiyorum.
Bol bol sikayet edin, yarin obur gun hepsini biktirip doktorluktan illallah ettirdiginizde ananizi/babanizi haci-hocaya goturursunuz artik :)
Bol bol sikayet edin, yarin obur gun hepsini biktirip doktorluktan illallah ettirdiginizde ananizi/babanizi haci-hocaya goturursunuz artik :)
jinekologa gidip de hiç tatsızlık yaşamayan yok gibi bir şey sanırım. ben de çok yakın zamanda yaşadım o yüzden görünce dayanamadım yazmaya karar verdim.
önce o meşhur evli misiniz sorusu geldi, yahu kadın bekar ve ilişkisi var olamaz mı, şunu ilişkiniz var mı ya da vajinal muayeneye uygun musunuz diye sormak çok mu zor. üniversite mezunu ama bekarsa=bakire mantalitesini aşamamış insanlara muayene olmaya gidiyoruz.
neyse yaptırdım ultrasonu transvajinal olarak, sonuçlarını o doktor yerinde olmadığı için başkasına gösterdim. ultrasonu incelerken evli misiniz diye bir daha sordu. haydi ilk doktorun o şekilde sorması ağız alışkanlığı, sonuçlara bakarken evli misiniz diye sormasında ben iyi niyet arayamadım.
bir de kan testi yaptırmıştım onun sonuçlarını da başka doktora gösterdim ultrasonla beraber, çocuk istemiyorsanız doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz dedi. bekarım zaten dedim. "hmm nedense aklımda evli diye kaldınız" dedi. gerçi mimik yapmadan ve imasız ses tonuyla söyledi ama yine de sinirlendim. sinirlerim çok yıpranmıştı çok git gel yapmaktan sizin de anlayacağınız üzere, muhatap olmadan çıktım. ki şu yazılanları okuyorum da bana olanlar yine çok aşırı değilmiş, "bekarsınız bu muayeneyi nasıl yaptırdınız ki" vs dese o hareketini oraya gömerdim. 24 yaşında insanım kimseye hesap verecek değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?