Tövbe tövbe o ne biçim yorum ya
merhaba arkadaşlar bugün ilginç bir durum yaşadım. sizlerin görüşlerini almak istiyorum..
sabah bazı jinekolojik şikayetlerim sebebiyle hastaneye gittim. randevusuz olduğum için en az hastası olan bir doktora sıra verdiler. girdim muayenemi oldum. doktor masasına geçip bilgisayardan ilaçlarımı yazdı. o sırada ben de şikayetlerimin sebebi neydi diye sordum. bir şeyler mırıldandı. ama o kadar kısık sesle anlatıyor ki sanki ayıp bir şey söylüyor. tabii ben duyamayınca "dediğinizi duyamadım" dedim. demez olaydım. adam bana önce sert bir bakış attı. sonra da elini sallayıp "illa bağıra bağıra mı söyleyeyim. 10 gün ilişki yasak" dedi. ben şok olmuş bir şekilde reçetemi alıp çıktım. ama o bakışları o söyleyiş tarzını görmeniz lazımdı. kendimi o kadar kötü hissettim ki. sanki doktora değil kasaba gitmişim de beni muayene ediver demişim. böyle birşeyle ilk defa karşılaştım. bundan sonra rastgele bir doktora gidersem iki olsun.
merhaba arkadaşlar bugün ilginç bir durum yaşadım. sizlerin görüşlerini almak istiyorum..
sabah bazı jinekolojik şikayetlerim sebebiyle hastaneye gittim. randevusuz olduğum için en az hastası olan bir doktora sıra verdiler. girdim muayenemi oldum. doktor masasına geçip bilgisayardan ilaçlarımı yazdı. o sırada ben de şikayetlerimin sebebi neydi diye sordum. bir şeyler mırıldandı. ama o kadar kısık sesle anlatıyor ki sanki ayıp bir şey söylüyor. tabii ben duyamayınca "dediğinizi duyamadım" dedim. demez olaydım. adam bana önce sert bir bakış attı. sonra da elini sallayıp "illa bağıra bağıra mı söyleyeyim. 10 gün ilişki yasak" dedi. ben şok olmuş bir şekilde reçetemi alıp çıktım. ama o bakışları o söyleyiş tarzını görmeniz lazımdı. kendimi o kadar kötü hissettim ki. sanki doktora değil kasaba gitmişim de beni muayene ediver demişim. böyle birşeyle ilk defa karşılaştım. bundan sonra rastgele bir doktora gidersem iki olsun.
devlet hastanesi ya da ssk ya gittiysen hala var öyle doktorlar maalesef.. yani sağlık konusunda çok yol almış olsak da hala var hastaya bu tür muamele yapan doktorlar.
benim de bir kere dişçiyle işim oldu..baya bir tavsiye ettiler yeni diş hastanesi çok iyi diye ben de devlete gittim.tabi bir bekleme süreci kesin var. dişçilerin sigara saati geldi. inanır mısın benden önceki kızın ağzını açık bırakıp sigara içmeye gitti. surat zaten bir karış. sanki zoraki yapıyor gibi o işi..
o yüzden mümkün mertebe özele gitmek lazım.
devlet hastanesi ya da ssk ya gittiysen hala var öyle doktorlar maalesef.. yani sağlık konusunda çok yol almış olsak da hala var hastaya bu tür muamele yapan doktorlar.
benim de bir kere dişçiyle işim oldu..baya bir tavsiye ettiler yeni diş hastanesi çok iyi diye ben de devlete gittim.tabi bir bekleme süreci kesin var. dişçilerin sigara saati geldi. inanır mısın benden önceki kızın ağzını açık bırakıp sigara içmeye gitti. surat zaten bir karış. sanki zoraki yapıyor gibi o işi..
o yüzden mümkün mertebe özele gitmek lazım.
dişçiler onu genelde yapıyo sanki
ben de dolgu yaptırırken doktor zaman zaman çıkıp gidiyodu sigara içmeye ben de öyle bekliyodum koltukta
uyuşmasını bekliyo diye düşünmüştüm ben ama bilmiyorum keyfinden gidiyosa da yuh yani
aaa bak o da olabilir. uyuşmasını bekliyorsa:26::26:
hasta aralarında da gidiyodu gerçi adam
sanırım bunalıyo ve hava almak istiyo da olabilir bilemiycem
ama beni koltukta defalarca bırakıp gitti ben baya gittim çünkü 5-6 dişimi dolgu yaptırmıştım
işini yarıda bırakıp keyfi olarak gitmemiştir diye düşünüyorum ama emin olamam tabi
bunalmak da neymiş. sanki bir onlar zor iş yapıyorlar. bu memlekette kim kolay para kazanıyor ki.. insanlar çok cüz-i miktarlar karşılığında hayatlarını tehlikeye atıyorlar. bir bunların nazı cızı da bitmedi gitti
canım bi de dişçi çıkıp gitti odadan yanında çalışan sağlıkçı kaldı
ben koltukta oturuyorum uyuşmuş bi şekilde çocuk ta bana asılıyo numaramı istiyo yok kalbim çarpıyo baksana diyo aşık oldum diyo
o kadar sinir oldum ki onu görücem diye hastaneye bile gitmiyorum
böyle saçmalıklar da olabiliyo yani
çok güldüm yaaa.. delinin zoruna bak
suratının ortasına patlataydın görürdü kalp çarpıntısını
dişçiler onu genelde yapıyo sanki
ben de dolgu yaptırırken doktor zaman zaman çıkıp gidiyodu sigara içmeye ben de öyle bekliyodum koltukta
uyuşmasını bekliyo diye düşünmüştüm ben ama bilmiyorum keyfinden gidiyosa da yuh yani
yolcu var ya ilk başlığı okuduğum zaman tacize uğramış biri var sandım anlatacaklarında.. bu kk bizi iyice paronayak mı yaptı ne
Allah korusun taciz falan yoktu. çok atraksiyonlu bir başlık olmuş dimi.. bir garip kızcağız romanından arakladım
öyle bişey olsa bu kadar sakin olamazdım heralde. en azından sağlık bakanlığına , polise şikayette bulunurdum. onun o koltuktan inmesi için elimden geleni yapardım.
yok yok zaten hani kendi başına gelmesine de gerek yok tanıdık birinin başına gelmiştir diye dedim. yoksa sen orada adamı zaten harakiri yaptırırdın kendi kendine
ayyy yapmasınlar önümde harakiri marakiri:120:. benim favorim bu türlerin hadımlaştırılması..
benim gittiğim hastane özeldi. yani kendi paramla rezil oldum. ama oğlumun astımı için sürekli gittiğimiz devlet hastanesinde bir doktor var. o kadar iyi, o kadar nazik ve ilgili bir adam ki.. bence bunun özelle devletle alakası yok.. egoyla, tahammülsüzlükle, insanlıkla alakası var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?