bir garip doktor muayenesi

İşte doktor olup, sağlık sektöründe hizmet verip bu kadar asabi, tahammülsüz ve terbiyesiz olan insanın elinden hooop diplomasını alacaksın.

Bu hafta ben de acıbadem hastanesinde bir jinekoloğa gittim. hatta giderken de kk'da yorum vardır diye bakmak istedim yorumlarına, ama doktor yoruma kapatmış kendisini. yoruma kapalı olmasına rağmen arada güzel yorumlar duruyordu. içimde bir kuşkuyla gittim.

muayene topluca felaketti. hareketvari, alaycı konuşmasını geçiyorum. bana kendi doktorumun önerdiği şeyi söylediğimde "kafan basmıyor mu?" dedi.
ve içeri giren hemşire fenalaşan bir hamile olduğunu söylediğinde "benden çıkarın. acil alsın. kim alırsa alsın. benden çıkarın..." tarzı bağrışmalarla cevap verdi. yani derdi kadına bir şey olursa ihalenin kendisine kalmamamsıydı.

tahlil kağıdımı aldım, azarımı yedim, koşarak uzaklaştım.

kendi doktorum dünya iyisi, muhteşem biri ama düşük yaşadıktan sonra ona gitmek istemediğim için hastanaye güvenerek böyle bi tercih yapmıştım. bana ders oldu:/

devlet hastanesi ya da ssk ya gittiysen hala var öyle doktorlar maalesef.. yani sağlık konusunda çok yol almış olsak da hala var hastaya bu tür muamele yapan doktorlar.
benim de bir kere dişçiyle işim oldu..baya bir tavsiye ettiler yeni diş hastanesi çok iyi diye ben de devlete gittim.tabi bir bekleme süreci kesin var. dişçilerin sigara saati geldi. inanır mısın benden önceki kızın ağzını açık bırakıp sigara içmeye gitti. surat zaten bir karış. sanki zoraki yapıyor gibi o işi..
o yüzden mümkün mertebe özele gitmek lazım.

krizee girdim okurken yaaa
direk şikayete gitseydin bence terbiyesiz herif,bide okumuş görgülü güyaaaaaaaa:26:

terbiyesizin işine bak. kadıncağızı o halde bırakıp gitti ha

dişçiler onu genelde yapıyo sanki
ben de dolgu yaptırırken doktor zaman zaman çıkıp gidiyodu sigara içmeye ben de öyle bekliyodum koltukta
uyuşmasını bekliyo diye düşünmüştüm ben ama bilmiyorum keyfinden gidiyosa da yuh yani

aaa bak o da olabilir. uyuşmasını bekliyorsa:26::26:

aaa bak o da olabilir. uyuşmasını bekliyorsa:26::26:

hasta aralarında da gidiyodu gerçi adam
sanırım bunalıyo ve hava almak istiyo da olabilir bilemiycem
ama beni koltukta defalarca bırakıp gitti ben baya gittim çünkü 5-6 dişimi dolgu yaptırmıştım
işini yarıda bırakıp keyfi olarak gitmemiştir diye düşünüyorum ama emin olamam tabi

bunalmak da neymiş. sanki bir onlar zor iş yapıyorlar. bu memlekette kim kolay para kazanıyor ki.. insanlar çok cüz-i miktarlar karşılığında hayatlarını tehlikeye atıyorlar. bir bunların nazı cızı da bitmedi gitti

Son düzenleme:

canım bi de dişçi çıkıp gitti odadan yanında çalışan sağlıkçı kaldı
ben koltukta oturuyorum uyuşmuş bi şekilde çocuk ta bana asılıyo numaramı istiyo yok kalbim çarpıyo baksana diyo aşık oldum diyo
o kadar sinir oldum ki onu görücem diye hastaneye bile gitmiyorum
böyle saçmalıklar da olabiliyo yani

çok güldüm yaaa.. delinin zoruna bak
suratının ortasına patlataydın görürdü kalp çarpıntısını

çok güldüm yaaa.. delinin zoruna bak
suratının ortasına patlataydın görürdü kalp çarpıntısını

canım ben konuşamıyodum bile doktor üç taraftan iğne yaptı çok uyuşmuştum hiç oralı olmadım ama çok rahatsız oldum
sonra doktor geldi zaten kurtuldum
ne biçim insanlar var ya gittiğin her yerde bi dengesiz çıkabiliyo

operasyon farkı mutlaka vardır da keyfi olan da var kesin. sonuçta adamın sigara saati gelmiş neden geçirsin ki seninle zaman.. nasıl olsa zaman bol akşama kadar.

yolcu var ya ilk başlığı okuduğum zaman tacize uğramış biri var sandım anlatacaklarında.. bu kk bizi iyice paronayak mı yaptı ne

yolcu var ya ilk başlığı okuduğum zaman tacize uğramış biri var sandım anlatacaklarında.. bu kk bizi iyice paronayak mı yaptı ne

Allah korusun taciz falan yoktu. çok atraksiyonlu bir başlık olmuş dimi.. bir garip kızcağız romanından arakladım
öyle bişey olsa bu kadar sakin olamazdım heralde. en azından sağlık bakanlığına , polise şikayette bulunurdum. onun o koltuktan inmesi için elimden geleni yapardım.

yok yok zaten hani kendi başına gelmesine de gerek yok tanıdık birinin başına gelmiştir diye dedim. yoksa sen orada adamı zaten harakiri yaptırırdın kendi kendine

yok yok zaten hani kendi başına gelmesine de gerek yok tanıdık birinin başına gelmiştir diye dedim. yoksa sen orada adamı zaten harakiri yaptırırdın kendi kendine

ayyy yapmasınlar önümde harakiri marakiri:120:. benim favorim bu türlerin hadımlaştırılması..

Son düzenleme:
ayyy yapmasınlar önümde harakiri marakiri:120:. benim favorim bu türlerin hadımlaştırılması..

hadımlaştırmak dedin de... lisedeyken sineklerin bir yerde kısırlaştırıldığını okumuştum. yani bana o zaman çok tuhaf gelmişti. minnacık sinekleri kısırlaştırıyorlar da hani toplu yok etme gibi bir şey uygulamıyorlar. tabi o zaman dünya görüşüm daha kısıtlıydı da hiç bir canlının yaşam hakkı elinden alınamaz yorumunu yapamamış olsam gerek. ama yine de bu tür şeyler yapanları hadımlaştırmak kesmez beni de şöyle halka açık bir yerde taş yağmuru daha bir yakışır.

yavrum benim ya kıyamam ben sana şok oldum. Ne değişik insanlar diyecek birsey bulamıyorum valla

istisnalar kaideyi bozmaz....
ama cogu zaman devlette oluyor bu tip olaylar.

olay doktor olusu degil insan olmayisi..

dun eltimin cocugunu özel bir muayanehaneye goturduk
pedegog.ben ömrümde bu kadar mütevazi bir insan görmedim.

bir insan bu kadar mi egosuz olur...

bir arkadas bankayla hastaneyi kiyaslamis..

Allah askina bankayla hstanenin ne alakasi var...
adi ustunde has ta ne

bu doktorlar hemsireler niye bu kadar egolu anlamiyorum.

tabiki 100 kere degil 1000 kerede sorsan cevap vermek zorunda
hasta ve yakini durumu anlayana kadar tabiki anlatacak

saglik bu baska bir sey degil...

arti insanlara laf anlatmaktan kafasi sisiyorsa istifa etsin bu kadar basit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…