jinekologa gidip de hiç tatsızlık yaşamayan yok gibi bir şey sanırım. ben de çok yakın zamanda yaşadım o yüzden görünce dayanamadım yazmaya karar verdim.
önce o meşhur evli misiniz sorusu geldi, yahu kadın bekar ve ilişkisi var olamaz mı, şunu ilişkiniz var mı ya da vajinal muayeneye uygun musunuz diye sormak çok mu zor. üniversite mezunu ama bekarsa=bakire mantalitesini aşamamış insanlara muayene olmaya gidiyoruz.
neyse yaptırdım ultrasonu transvajinal olarak, sonuçlarını o doktor yerinde olmadığı için başkasına gösterdim. ultrasonu incelerken evli misiniz diye bir daha sordu. haydi ilk doktorun o şekilde sorması ağız alışkanlığı, sonuçlara bakarken evli misiniz diye sormasında ben iyi niyet arayamadım.
bir de kan testi yaptırmıştım onun sonuçlarını da başka doktora gösterdim ultrasonla beraber, çocuk istemiyorsanız doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz dedi. bekarım zaten dedim. "hmm nedense aklımda evli diye kaldınız" dedi. gerçi mimik yapmadan ve imasız ses tonuyla söyledi ama yine de sinirlendim. sinirlerim çok yıpranmıştı çok git gel yapmaktan sizin de anlayacağınız üzere, muhatap olmadan çıktım. ki şu yazılanları okuyorum da bana olanlar yine çok aşırı değilmiş, "bekarsınız bu muayeneyi nasıl yaptırdınız ki" vs dese o hareketini oraya gömerdim. 24 yaşında insanım kimseye hesap verecek değilim.
bende bekarım ama ultrason çekiyolar anlamadım galiba en durumu:26:
jinekologa gidip de hiç tatsızlık yaşamayan yok gibi bir şey sanırım. ben de çok yakın zamanda yaşadım o yüzden görünce dayanamadım yazmaya karar verdim.
önce o meşhur evli misiniz sorusu geldi, yahu kadın bekar ve ilişkisi var olamaz mı, şunu ilişkiniz var mı ya da vajinal muayeneye uygun musunuz diye sormak çok mu zor. üniversite mezunu ama bekarsa=bakire mantalitesini aşamamış insanlara muayene olmaya gidiyoruz.
neyse yaptırdım ultrasonu transvajinal olarak, sonuçlarını o doktor yerinde olmadığı için başkasına gösterdim. ultrasonu incelerken evli misiniz diye bir daha sordu. haydi ilk doktorun o şekilde sorması ağız alışkanlığı, sonuçlara bakarken evli misiniz diye sormasında ben iyi niyet arayamadım.
bir de kan testi yaptırmıştım onun sonuçlarını da başka doktora gösterdim ultrasonla beraber, çocuk istemiyorsanız doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz dedi. bekarım zaten dedim. "hmm nedense aklımda evli diye kaldınız" dedi. gerçi mimik yapmadan ve imasız ses tonuyla söyledi ama yine de sinirlendim. sinirlerim çok yıpranmıştı çok git gel yapmaktan sizin de anlayacağınız üzere, muhatap olmadan çıktım. ki şu yazılanları okuyorum da bana olanlar yine çok aşırı değilmiş, "bekarsınız bu muayeneyi nasıl yaptırdınız ki" vs dese o hareketini oraya gömerdim. 24 yaşında insanım kimseye hesap verecek değilim.
nefret ediyorum böylelerinden,
sanki bedavaya çalışıyorlar,
doktorluk bu kadar kutsal bir meslekken ne durumlara geldi...
ya paranı verip paşalar gibi muayene olacaksın, ya da afedersiniz köpek gibi azarlanacaksın...
tabi bazıları da var ki, malesef sayıları çok az ve günden güne azalıyor, mesleğini hakkıyla yapanlar
işte onlar aldıklarını kuruşu kuruşuna hakediyor...
nefret ediyorum böylelerinden,
sanki bedavaya çalışıyorlar,
doktorluk bu kadar kutsal bir meslekken ne durumlara geldi...
ya paranı verip paşalar gibi muayene olacaksın, ya da afedersiniz köpek gibi azarlanacaksın...
tabi bazıları da var ki, malesef sayıları çok az ve günden güne azalıyor, mesleğini hakkıyla yapanlar
işte onlar aldıklarını kuruşu kuruşuna hakediyor...
aynen sana katiliyorum...
yolcu gittigin hastane devlet hastanesidir kesin..
özellikle devlet hastanesinde yapiyorlar böyle...
sonrada haberlerde bol bol dayak haberlerini izliyoruz...
valla bazilari gercekten hakediyor...
birgun bir akrabamla gittik devlet hastanesine
arkadas derdini anlatiyir dr beyimiz git git kan ver bakarim ben dedi..
bende hocam bir dinleyin nedir ne degildir dedim.cunku akrabamin ciddi bir hastaligi var bunu soylemesi lazim
benim boyle boyle bir rahatsizligim var onuda goz onunde bulundurun diyecek..
ama dr habire elinin tersiyle ne konusuyorsun git kan ver dedim diyor
bende bir dinleyin dedim.
bana BURASİ MARKETMİ dedi NE ALAKAYSA
Sana kan ver diyorum diyo habire
yakinimda beni dinlemek zorundasin dedi neyse buz gittik kan vermeye
abowwww aşağidan iptal etmiş
kan falan vermedik (veremedik) çiktik geldik...
o doktor efendi gitti burdan hic kimse memnun degilmis zaten....
al, sen gelde bunu dovme simdi valla erkek olsam dalmistim kafa goz
çunku doktor olmus ama adam olamamiş karşisindaki insani dinlemeyi bile bilmiyor...
ikinci dayaklik doktor ise..
babamin apantisi patlamak üzere haberimiz yok
acilde habire serum takiyorlar
hatta bir ara hemsire baskasina takmasi gereken serumu tam babama takiyorken doktor geldi uyardi
neyse birde film cekecem dedi
babami zorla goturdum film odasinin onune
ayakta dikilemiyor.duvarlari tirmaliyor.
gittim iceri hemsireler üzum ekmek yiyo dedim
babam disarda dikilemiyor bekliyor ....
beklesin geliyorum diyor...
neyse yemin ederim 5 dkk oldu yok 10dkk oldu yok
ben birdaha gittim bunlar muhabbet ediyor üstelik tek bekleyen hasta babammm...
rahmetli babami yarim saat kapida diktiler
iceri girdik babam film cekiliyorken yavas yavas çökmeye basladi
bende saniyorum babam sancidan egiliyor.
meger adamin cani burnuna gelmis
canim babam birden yere yigildi...
kafasi yarildi.
ben o can havliyle bagiriyorum bir saga bir sola kosuyorum
babam öldü sandim...
sizin yüzünuzden sizin yüzünuzden diye bagiriyorumm
neyse ben babamin kafasina dikis atilirken o sapsari yüzünu gorunce
ayni sinir krizlerine girdim...
abimler geldi o ara
abimde durumu ögrenince hemsirelerle konusmak istedi
doktor abimin üstüne yürüdü falan kavga kiyamet o gun berbat bir gundu...
şimdi o lanet olasi doktor ve üzum yiyip kahkaha atan hemşirelere sesleniyorum
dilerim sizde bir gun ANNE YADA BABANİZİ YERDE O VAZİYETTE GORUP BENİM GİBİ KİVRANİRSİNİZ...
sonrada diyor ki DOKTORA UZANAN ELLER KİRİLSİN
asil hastasina adam gibi bakmayan doktor a VURACAN KİRBACİ
o doktor bozuntuları hemşire o...puları dayağın alasını hakediyo ailde hasta kıvarnırken çaylarını bırakıp gelmiyolar allah o zihniyettekilerin belasını versin burda o tarz insanları savunanlarda sağlıkçı farkındayız mal değiliz demekki dokunmuş laflarımız birilerine iyi olmuş. hasta kıvranırken doktor hemşire oynaşmalarını bırakıp gelmiyo herkes herkesle iğrençler ar damarları çatlamış insanlık ne gezer
ne igrenc bir kelime
mune ablaaaaaaa
yetissssss
bu mesaj silinsin lütfen kazen abi mune bir el atsin
ne bicim birsey bu
Turkiyedeki doktorlarin yarisi boyle hatta yaridan cogu geri kalanida para icin suratina gulenlerr o yuzdenn doktor olan varsa aranizda kizmayin tek tuk belki siz ilgilisinizdir..hepsinde bi ukalalik hepsinde bi hic olmutcekmis gibi buyuklenme bole kisik sesle konusanimi ararsin yoksa sana catmak icin bi lafini kirpip carpitanimi ararsinn..oyle doktorlara biz cikinca dua dgl beddua ediyoz..sikayet edin demisinizz kimi kime edecezzzz pardonda bura T.c parasi olmayan yasamasin diyo doktorlarr
Turkiyedeki doktorlarin yarisi boyle hatta yaridan cogu geri kalanida para icin suratina gulenlerr o yuzdenn doktor olan varsa aranizda kizmayin tek tuk belki siz ilgilisinizdir..hepsinde bi ukalalik hepsinde bi hic olmutcekmis gibi buyuklenme bole kisik sesle konusanimi ararsin yoksa sana catmak icin bi lafini kirpip carpitanimi ararsinn..oyle doktorlara biz cikinca dua dgl beddua ediyoz..sikayet edin demisinizz kimi kime edecezzzz pardonda bura T.c parasi olmayan yasamasin diyo doktorlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?