Bir Garip Eş meselesi

Ona ondan vazgeçebileceğini boşanmanın senin için ondan kurtuluş olacağını hissettir. Bak nasıl değişiyo tavırları. Senin boşanamayacağını biliyo o yüzden böyle oluyo. Gelmişsin aile apartmanına hiçmi uyaran olmadı seni olmaz diye. Adam bide annesinin evinde uyumuş allahım çok komik ya. Aşağı inmiyo tribini yesinler sanırsın 18 yaşında liseli. Kayınvalidende az değil oğlum karının yanına in diceği yerde. Bide bayram eş ailesinde geçirilir demiş ya o kıçından element uydurması. Dinimizde asla öyle bişey yok. Diyanete sorup cevapları eş aşlesine okutabilirsin. Aferin ama bunca psikolojik şiddete rağmen kaynanana cevap verebilmişsin. Kıyafetine falan karıştırma sakın. Sen aileni bunlara kendini ezdirmek için mi bıraktın ? Sonuna kadar gitmezsen kosa sürede aynı şeyleri yaşarsın bacım. Babana söyle kaynananı veya kayınpederini arasın konuşsun ben kızımı en diye göndermedim desin. Gerekirse yollamam desin sonra bak bakalım tavırlarına. Seni sahipsiz görüp ezmeye çalışıyolar

Bu bana daha sen eğer tek basına ailenin yanına gidersen bir daha bu eve dönme diye tehditler savuruyodu.Abisine mesaj attım amcam çağırdı gelmezse kendi ayıbı diye cevap yazmadı!!!Ailecek bir garipler
Bekle gelırse ona gore davranırsın ama gelmezse sen ayagına gıtme

Şahsen böylelerini ömür boyu çekmem. Hayatıma yazık. Evlenmek nasıl hak ise bosanmak da hak. Şiddet de varmış zaten

Erkek doğurdular diye kendilerini kraliyet ailesi sanıyorlar bazıları, bu aile de onlardan.
Sürekli olarak sana, evdeki eşyaya zarar veren adamla evli kalmak da ne kadar mantıklı. Bu adamı hala seviyorsan bilemem. Ama dediklerini yapmayıp da cevap vermen güzel, kendilerini kral sanmasınlar!

Ya Allah aşkına bu kadar korkmayın çevrenizden o ne der bu ne der diye!
Daha 6 ayda olanlara bakınız, ben eşinizden ve eş ailesinden çok size takıldım..neden mi?
Bu kadar eziyet yapılmasına izin verdiğiniz için..
Hazır çocuk da yok nedir yani bu çektiğiniz?
Bu tür eş kişileri ve aileleri var bunu biliyoruz da, boşanmayıp bu eziyeti çekip birde o tip insanlara erkenden kalkıp hizmet etmeye gidenleri anlamıyorum, ve anlamakta istemiyorum.
Bu kadar cahil olmayınız lütfen, gidin korkmadan açın davanızı ve kimseyi de konuşturtmayınız.

Diyodu ki bayramnın ikinci günü belki öğleden sonra senin ailenin yanına gideriz !Bunun bu yaptığı ilk değil daha önceki tartışmamızda da ben ailemin yanındaydım kasa”da düğünde takılan Altınlar vardı.Gidip Altınları kasadan çıkarmış annesinin yanına götürmüş .Daha sonra annemin taktığı altınları zar zor aldım diğerlerinide vermediled
Madem çok seviyorsunuz ana oğul birbirinizi ömür boyu mutlu mesut yaşayın işte. Elalemin kızının neden günahına giriyorsunuz?

Yaaa aslında daha yeni evlisin ve bazı şeyleri bilmiyorsun. Mesela anneme gideceğiz cümlesini kayınvalidenin yanında söylememeliydin. Hazırlanıp çıkmalıydınız ve hoşçakalın demeliydin sadece.
Bir de karşında şeytana 5 tekme atmış bir kadın var galiba. O yüzden onunla hiç muhatap olmayıp alttan alttan eşini etkilemelisin. Her istediğini eşinle yaptırmaya çalış. Eşine de annesini acayip sevdiğini falan söylemem lazım ki eşin annesinin dolduruşuna gelemesin.

Ama şu an çok geç ve bir müddet sakın dönme.

Ona ondan vazgeçebileceğini boşanmanın senin için ondan kurtuluş olacağını hissettir. Bak nasıl değişiyo tavırları. Senin boşanamayacağını biliyo o yüzden böyle oluyo. Gelmişsin aile apartmanına hiçmi uyaran olmadı seni olmaz diye. Adam bide annesinin evinde uyumuş allahım çok komik ya. Aşağı inmiyo tribini yesinler sanırsın 18 yaşında liseli. Kayınvalidende az değil oğlum karının yanına in diceği yerde. Bide bayram eş ailesinde geçirilir demiş ya o kıçından element uydurması. Dinimizde asla öyle bişey yok. Diyanete sorup cevapları eş aşlesine okutabilirsin. Aferin ama bunca psikolojik şiddete rağmen kaynanana cevap verebilmişsin. Kıyafetine falan karıştırma sakın. Sen aileni bunlara kendini ezdirmek için mi bıraktın ? Sonuna kadar gitmezsen kosa sürede aynı şeyleri yaşarsın bacım. Babana söyle kaynananı veya kayınpederini arasın konuşsun ben kızımı en diye göndermedim desin. Gerekirse yollamam desin sonra bak bakalım tavırlarına. Seni sahipsiz görüp ezmeye çalışıyolar
BAbam daha önceki tartışmamızda birer bir konuştu.Evlenmek sünnetse Boşanmakta farzıdr diye ama beyin yok gibi anlamak iatemiyor.Babası ,babamı aramıştı,babam ben kızımı şiddet görsün diye mi evlendirdim .Babası yok öyle birşey diye yalan söylemiş “yani babam konuştu ama babam konuştukca bunlr sapıttı iyice

Senin Ailen nasıl boşanmayı normal görüyor diye saçma sapan kelimeler kullanıyor.Ben acaba acele mi ediyorum fevri mi davranıyprum diye beklemek yoluna gittim.Ama daha önceki olayları hırs yapıyor söylediğim ufak bir kelimeyi bile kin tutuyor ve saygısızlığı gittikçe artıyor

Madem çok seviyorsunuz ana oğul birbirinizi ömür boyu mutlu mesut yaşayın işte. Elalemin kızının neden günahına giriyorsunuz?

Yaaa aslında daha yeni evlisin ve bazı şeyleri bilmiyorsun. Mesela anneme gideceğiz cümlesini kayınvalidenin yanında söylememeliydin. Hazırlanıp çıkmalıydınız ve hoşçakalın demeliydin sadece.
Bir de karşında şeytana 5 tekme atmış bir kadın var galiba. O yüzden onunla hiç muhatap olmayıp alttan alttan eşini etkilemelisin. Her istediğini eşinle yaptırmaya çalış. Eşine de annesini acayip sevdiğini falan söylemem lazım ki eşin annesinin dolduruşuna gelemesin.

Ama şu an çok geç ve bir müddet sakın dönme.
Adam gitmeyeceğiz gitmeyeceğiz diye diretiyor.Eve iniyoruz bağırıp çağırıyor ablaları eve iniyor dedim kardeşinize söyleyin bağırmakla susturabileceğini zannediyor dedim

Senin Ailen nasıl boşanmayı normal görüyor diye saçma sapan kelimeler kullanıyor.Ben acaba acele mi ediyorum fevri mi davranıyprum diye beklemek yoluna gittim.Ama daha önceki olayları hırs yapıyor söylediğim ufak bir kelimeyi bile kin tutuyor ve saygısızlığı gittikçe artıyor

Hazır çocukta yokken kestirip at
Kimseye kolayına boşan demem ama kocan büyüyecek gibi durmuyor
Ana oğul koyun koyuna yaşasınlar

Cocukta yok neyi bekliyorsunuz?
Boş şeyler yuzunden tartisma cikarmaktan ne anliyorlar anlamiyorum.
Erkek ailesi aile de, kadinin ailesi patlican filan mi?
Senin ailene gidiyoruz da benimkine niye gitmiyoruz.
Kusura bakmayin ama eşiniz ruh hastasi ...

Adam gitmeyeceğiz gitmeyeceğiz diye diretiyor.Eve iniyoruz bağırıp çağırıyor ablaları eve iniyor dedim kardeşinize söyleyin bağırmakla susturabileceğini zannediyor dedim
Bağırınca susturacagini zannetmiyor. Annesine ve ablalarına şov yapıyor. "Bakin ben nasıl erkeğim ki karıma nasıl bağırıyorum." 😳😳😳
Şimdi annesi de " bir karıya söz geçiremedin" diye asagiliyordur.

Altı ay mı çok yeni daha dayak da başlamış çocuk yokken iyice düşün kararını ver Canım Rabbim yardımcın olsun

Bidahaki sinir krizinde evin durumunun fotoğrafını çek delil olabilir. Eşyaları kırıyorsa onların da fotoğrafını çek. Sana şiddet uygularsa hemen hastaneye gidip darp raporunu al. Bunları yap ki ilerde elinde mafaka için veya altınların için delil olsun inkar edemesin. Üzerinde altınlarının olduğu bir düğün fotoğrafı vardır sanırım baba evinde. Orda sana takılan miktar bellidir zaten. Boşanma davalarında bunlar senin 2 3 yıl önce bu adamdan kurtulmanı sağlayabilir. Çünkü anlaşmalı boşanacak karakterde biri değil ve sana hakkını verebilecek insanlıkta değil. Senin sonunu çekişmeli boşanacaksın gibi gördüm yazdıklarından. Güçlü duruyosun ezdirme hiç kendini. İnceldiği yerden kopsun.

Bidahaki sinir krizinde evin durumunun fotoğrafını çek delil olabilir. Eşyaları kırıyorsa onların da fotoğrafını çek. Sana şiddet uygularsa hemen hastaneye gidip darp raporunu al. Bunları yap ki ilerde elinde mafaka için veya altınların için delil olsun inkar edemesin. Üzerinde altınlarının olduğu bir düğün fotoğrafı vardır sanırım baba evinde. Orda sana takılan miktar bellidir zaten. Boşanma davalarında bunlar senin 2 3 yıl önce bu adamdan kurtulmanı sağlayabilir. Çünkü anlaşmalı boşanacak karakterde biri değil ve sana hakkını verebilecek insanlıkta değil. Senin sonunu çekişmeli boşanacaksın gibi gördüm yazdıklarından. Güçlü duruyosun ezdirme hiç kendini. İnceldiği yerden kopsun.
Altınları ailesi benim gül yüüzüm için almamış.Ailesinin Alın teriymiş,kimsenin kişisel esyası değilmiş vss ergence ve cahilce hareketler zaten bütün akrabalarıyla küsülüler kimseyle konuştukları yok

Cok fazla boşan diyen birisi degilimdir ama gercekten cekilecek dert degil eşiniz
Düzelir diye beklemeyin düzelmez
Yanlış okumadıysam evleneli altı ay olmuş
Cicim aylarında bu adam böyleyse size ne sevgisi ne saygısı var

Back
X