Bir garip foto çekme kavgası...

Ya ben her gittiğim misafirlikte insanların fotolarını çekmekle itham edildim resmen. ki kendisi telefonuma istediği gibi bakabilir yani,gizli bişi yapsam göze alırmıyım bunu.
Bence onun bu kdr abartmasi garip bende cekerim akrabalarim geldiginde size paparizzilik yaptim derim gulusulur gecer ama bunu tanimadigimiz kimseye yapmiyoruz heralde..sanirim yatarkenki fotosundan hoslanmadi bu sekilde yuklendi sana:)

Yok ben sapıkça fotolar çekmekle itham edildim ve ayrılmak isteyen böyle hastalıklı ruh haline sahip biriyle beraber olmamak isteyen bir nişanlım var karşımda.

Şimdi kendi aileniz gibi görebilirsiniz ama gene de bu özele girer
Yani bukadar atrılık derecesine götürecek ne var anlamadım
Konuşulmuş anlaşılmış neticede hayatta kendi hatasız kul heralde
Ayrılası varsa ayrılır bunu bahane etmesin bence oturun konuşun açık konuşsun sizinle

Ya beni hatamı kabul etmemekle suçluyor. Ben yaptığımın bana normal geldiğini söyledim.Ama annesiyle paylaşacağımı habersiz fotosunu çektiğimi özür dileyeceğimi belirttim. Hatalıysam annen karar versin dedim.

AMA sizde uzatmışsınız
Neden ANNESİNİ karıştırıyorsunuz ki
Belki nişanlın annesine duyurmak istemiyor belkide söyleyince hoş bir durum olmayacak annesini tanıyor
Neden tamam haklısın aslında düşünemedim bunu çekerken demediniz ?

hatalisin. kisilik haklarina saygisizlik yapmissin. biri senin haberin olmadan fotografini cekse hahhahah cok komik olmus iyiki cekmissin dersin heralde

bazen eşim bazen de ben eşimin uyurken fotolarımızı çekeriz, sonra birbirimize gösterip eğleniriz, o mu daha dağınık/komik uyuyor ben mi diye şakalaşırız hep aramızda. ama annesinin fotosunu gizli çekmen bir acayip olmuş. hiç fotosu yok illa çekicem diyorsan haber verip çekmeliydin, veya beraber çekilmeliydiniz. bu yakışık alırdı. ama sen gizli gizli çekince nişanlının aklına bir sürü şey gelmiştir, o an annesinin bir açığını mı arıyorsun veya dalga geçmek için mi çektin vs gibi. şahsen ben eşimin telinde annemin veya babamın habersiz çekilen fotosunu görsem dalga geçiyor veya komik bir şey mi buldu diye düşünürüm. bana ne var bunda dese de normal gelmez yani. bozulmakta haklı ama hastalıklı ruh hali vs gibi ağır laflar etmesi hoş olmamış. bence özür dile uzatma annesine söylemeyi vs karıştırma. kvaliden de hastalıklı bulursa iş daha kötü valla =)

sevgilinizin fotoğrafı neyse de annesini çekmeniz hoş olmamış.

sevgilinizin telefonunda kendi annenizin gizliçe/habersiz çekilmiş bi fotoğrafını görseniz ne düşünürdünüz?

Beni öyle şeylerle itham etmeye başladı ki, kendimi savunma gereği duydum çünkü. Annesine söylemem de bir sakınca gördüğünü belirtmedi ama.

sen gayet masumane çekmiş olabilirsin ama kimi insan resminin kendisinden habersiz çekilmesinden çok rahatsız olur. ben de öyleyim mesela. hiç hoşlanmam. ve bana göre da kişiden habersiz resim çekilmesi dogru değil. ama nişanlın olayı fazla uzatmış.

hatalisin. kisilik haklarina saygisizlik yapmissin. biri senin haberin olmadan fotografini cekse hahhahah cok komik olmus iyiki cekmissin dersin heralde

İyi de normal koltukta otururken çekmişim. Uygunsuz yada komik bir vaziyette değil ki. Çekmişim öyle duruyor yani telefonumda ne var bunda. Hem gülerim tabi ne var bunda ailede böyle şeyler normal değilmi.

sevgilinizin fotoğrafı neyse de annesini çekmeniz hoş olmamış.

sevgilinizin telefonunda kendi annenizin gizliçe/habersiz çekilmiş bi fotoğrafını görseniz ne düşünürdünüz?

Ya karşımda ki insan kötü niyetli değilse rahatsız olmam ki. Benim kendi annemin normal bir fotosunu çekmem nasıl normalse nişanlım çekse o da normal gelir. Sonuçta açığını arar gibi foto çekmedim ki. Normal tv izlerken çekmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…