Arkadaşlar direk konuya giricem, objektif yorumlarınızı bekliyorum.
Geçen gün nişanlımın annesi nişanlım ve ben onlarda oturuyorduk. Nişanlım yorgunluktan uzanmış uyukluyordu bende oturduğum yerden fotosunu çektim çaktırmadan, sonra ona gösterirm komik diye :) sonra baktım yan koltukta da annesi oturuyor bende hiç fotosu yoktu,tv izlerken onuda çektim 1tane.Normal oturup tv izleme pozuydu uygunsuz bir şey değildi yani. ve ben fotoğrafları gösteremeden yada bir şey diyemeden hemen kalktık. Sonra nişanlım bu iki fotoyu gördü ve benim yaptığımın normal olmadığını insanların gizli gizli fotoğraflarını çekmekle mi suçlanmadım, hastalıklamı. halbuki benimki normal masum bir fotoydu kötü niyetsiz. Açıklıyorum ama anlamıyor okadar sinirlenmiş ki. Benim bunu normal karşılamam onu çok sinirlendirmiş. Ama ben aileminde öyle otururken çekerim fotolarını yani onun annesinide annem olarak gördüğüm için bana çok normal geldi.
Ben annesi ile görüştüğümüzde fotoyu gösterip eğer yaptığım hata ise özür dileyeceğimi belirttim. Ama adam anlamıyor.
Sizin fikriniz nedir acaba bu konuda. Haksızm mıyım,yaptığım kötü bir şey mi gerçekten?