Bir garip foto çekme kavgası...

Ya zaten annesi rahatsız olursa özür dileyeceğimi belirttim annesinden. hata yaptıysam kabul edeerim yani.

İyi de normal koltukta otururken çekmişim. Uygunsuz yada komik bir vaziyette değil ki. Çekmişim öyle duruyor yani telefonumda ne var bunda. Hem gülerim tabi ne var bunda ailede böyle şeyler normal değilmi.
normal bir poz oldugunu soyleyip de gulecek biseyler varsa normal degil demekki. herkes senin gibi dusunmek zorunda degil. nisanlin da dusunmemis senin gibi zaten.

Son düzenleme:

ya nişanlınızın annesi de olsa yabancı biri. bu rahatlığı ben anlamadım. ne munasebet yani. kötü niyet vs olmasına gerek yok. yaptığınız doğru değil.

Beni öyle şeylerle itham etmeye başladı ki, kendimi savunma gereği duydum çünkü. Annesine söylemem de bir sakınca gördüğünü belirtmedi ama.

Söylemek istememiştir belki .Belkide bu konularda hassastır.
Yani annesi ile aranızın açılmasını istemediği için bunu belirtmemiştir.

Peki şuanki son durumunuz ne ?
Telefon mesaj şu bu yokmu hala diretiyormu size ?

Benim bunu normal görmem benim ruh hastası olduğuma işaretmiş ve bu yüzden ayrılıp engelledi beni. Yani okadar komik geliyor ki gerçekten ne diyeceğimi napcağımı bilemiyorum. Nasıl buakdar büyüyüp buralara gelebiliyor olaylar.

hıc hoslanmam bende bırı benım oturdugum yerde fotografımı cekse
ne o oyle ılk kez gorur gıbı

ılla resım ıstıyorsanız hep bırlıkte guzel gulumseyerek bı resım cekılır anı olsun dıye onuda fotografcıdan cıktısını alır kendısınede 1 tane verırsın
elınde tel cırt pırt herseyın herkesın resmını olur olmaz cekenı bende normal bulmuyorum acıkcası
yaptıgın cok usturupsuz olmus

Ayrıldı ve engelledi sırf bu yüzden pess
Yani o diretmenize sinir olmuştur hani diyorsunuz ya bana göre normal mesela bana görede normal değil.
Ama genede ayrılası varmış bu nişanlının ,sanki bu da tuzu biberi olmuş
AİLESİNDEN biri aramadı mı sormadı mı nebilim şu durumda yüzükler çıkarıldı ozaman
Yani olaylar aileye kadar yansıdı bu kadarı gerçektenn saçma...

Yok canım daha ailenin haberleri yok birşeyden. bu sabah konuştuk ve böyle bir karar aldı. Yani kendi çıkartmış yüzüğü ben bir şey yapmadım.

Yok canım daha ailenin haberleri yok birşeyden. bu sabah konuştuk ve böyle bir karar aldı. Yani kendi çıkartmış yüzüğü ben bir şey yapmadım.

Bence eğer ilişkinizde ilerisini görüyorsanız evet aslınca kendimce normal birşey yaptığımı sandım ama değilmiş diyip gönül alıN.

Bence eğer ilişkinizde ilerisini görüyorsanız evet aslınca kendimce normal birşey yaptığımı sandım ama değilmiş diyip gönül alıN.

Yani onun için ayrılmak bukadar kolay olduğu için ilerisi olabilir mi bilemiyorum. Her kavgada karşımda ayrılığa getiren bir adam var sonuçta. Bilemedim

Yani onun için ayrılmak bukadar kolay olduğu için ilerisi olabilir mi bilemiyorum. Her kavgada karşımda ayrılığa getiren bir adam var sonuçta. Bilemedim

İşte sorun burda .Konunun başında yazmıştım.İnadım inat diyor işte bu riskli
Eğer genel anlamdada böyle ise işiniz zor.
En ufak birşeyde yüzük çıkacaksa o parmaktan hiç evlenmesin ozaman
Yarın evlenirsin sakız gibi çiğner ağzında boşanalım diye ....

Bence de tuhaf
Hadi o senin nişanlın, komik yatıyomuş çekmişsin
Annesi uyanık, niye habersiz çekiyosun
Kayınvalidenin veya başka birinin habersiz pozu neden çekilir ben anlamadım

Tamam uyurken habersiz çekersin nişanlını sonra gösterirsin gülersiniz falan ama annesine deseydin ya bende hiç fotonuz yok bi poz alayım sizden falan diye. Habersiz çekmek yersiz olmuş.
Ama bunu ayrılığa getirmekte çook tuhaf, sanki bahane olmuş gibi.
Annesini habersiz çektin de gazetelere mi dağıttın yüzüğü çıkarmak nedir dengesizlik dizboyu.

Nişanlın haklı bencede yaptığın uygunsuz ve yakışıksız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…