- 13 Nisan 2016
- 33
- 1
- 86
- 35
- Konu Sahibi filozoffelsefeci
-
sen gayet masumane çekmiş olabilirsin ama kimi insan resminin kendisinden habersiz çekilmesinden çok rahatsız olur. ben de öyleyim mesela. hiç hoşlanmam. ve bana göre da kişiden habersiz resim çekilmesi dogru değil. ama nişanlın olayı fazla uzatmış.
normal bir poz oldugunu soyleyip de gulecek biseyler varsa normal degil demekki. herkes senin gibi dusunmek zorunda degil. nisanlin da dusunmemis senin gibi zaten.İyi de normal koltukta otururken çekmişim. Uygunsuz yada komik bir vaziyette değil ki. Çekmişim öyle duruyor yani telefonumda ne var bunda. Hem gülerim tabi ne var bunda ailede böyle şeyler normal değilmi.
Ya karşımda ki insan kötü niyetli değilse rahatsız olmam ki. Benim kendi annemin normal bir fotosunu çekmem nasıl normalse nişanlım çekse o da normal gelir. Sonuçta açığını arar gibi foto çekmedim ki. Normal tv izlerken çekmişim.
Beni öyle şeylerle itham etmeye başladı ki, kendimi savunma gereği duydum çünkü. Annesine söylemem de bir sakınca gördüğünü belirtmedi ama.
ya nişanlınızın annesi de olsa yabancı biri. bu rahatlığı ben anlamadım. ne munasebet yani. kötü niyet vs olmasına gerek yok. yaptığınız doğru değil.
Onun böyle bir şeyi büyütüp bende ayrılması doğru mu peki sizce?
Söylemek istememiştir belki .Belkide bu konularda hassastır.
Yani annesi ile aranızın açılmasını istemediği için bunu belirtmemiştir.
Peki şuanki son durumunuz ne ?
Telefon mesaj şu bu yokmu hala diretiyormu size ?
Benim bunu normal görmem benim ruh hastası olduğuma işaretmiş ve bu yüzden ayrılıp engelledi beni. Yani okadar komik geliyor ki gerçekten ne diyeceğimi napcağımı bilemiyorum. Nasıl buakdar büyüyüp buralara gelebiliyor olaylar.
Ayrıldı ve engelledi sırf bu yüzdenpess
Yani o diretmenize sinir olmuştur hani diyorsunuz ya bana göre normal mesela bana görede normal değil.
Ama genede ayrılası varmış bu nişanlının ,sanki bu da tuzu biberi olmuş
AİLESİNDEN biri aramadı mı sormadı mı nebilim şu durumda yüzükler çıkarıldı ozaman
Yani olaylar aileye kadar yansıdı bu kadarı gerçektenn saçma...
Yok canım daha ailenin haberleri yok birşeyden. bu sabah konuştuk ve böyle bir karar aldı. Yani kendi çıkartmış yüzüğü ben bir şey yapmadım.
Bence eğer ilişkinizde ilerisini görüyorsanız evet aslınca kendimce normal birşey yaptığımı sandım ama değilmiş diyip gönül alıN.
Yani onun için ayrılmak bukadar kolay olduğu için ilerisi olabilir mi bilemiyorum. Her kavgada karşımda ayrılığa getiren bir adam var sonuçta. Bilemedim
Arkadaşlar direk konuya giricem, objektif yorumlarınızı bekliyorum.
Geçen gün nişanlımın annesi nişanlım ve ben onlarda oturuyorduk. Nişanlım yorgunluktan uzanmış uyukluyordu bende oturduğum yerden fotosunu çektim çaktırmadan, sonra ona gösterirm komik diye :) sonra baktım yan koltukta da annesi oturuyor bende hiç fotosu yoktu,tv izlerken onuda çektim 1tane.Normal oturup tv izleme pozuydu uygunsuz bir şey değildi yani. ve ben fotoğrafları gösteremeden yada bir şey diyemeden hemen kalktık. Sonra nişanlım bu iki fotoyu gördü ve benim yaptığımın normal olmadığını insanların gizli gizli fotoğraflarını çekmekle mi suçlanmadım, hastalıklamı. halbuki benimki normal masum bir fotoydu kötü niyetsiz. Açıklıyorum ama anlamıyor okadar sinirlenmiş ki. Benim bunu normal karşılamam onu çok sinirlendirmiş. Ama ben aileminde öyle otururken çekerim fotolarını yani onun annesinide annem olarak gördüğüm için bana çok normal geldi.
Ben annesi ile görüştüğümüzde fotoyu gösterip eğer yaptığım hata ise özür dileyeceğimi belirttim. Ama adam anlamıyor.
Sizin fikriniz nedir acaba bu konuda. Haksızm mıyım,yaptığım kötü bir şey mi gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?