Bir garip foto çekme kavgası...

nişanlı kalmaya devam edecek misin ?foto çekmesen iyiymişte böyle bir şey için karşılaştığın tepkiye bak.

Ya bi huy bu aslında,bende elinde böle zırt pırt habersiz foto çekenlere uyuz olurum.kardeşimi baya bi haşlamışlığım var buyüzden.eminim kötü niyetli deilsin ama nişanlında değildir.he de geç.hoşlanmıyosa yapma..

Dediğim gibi kötü niyetli değildim. Nişanlımı çekmişken o da yandaydı çekeyim nolcak dedim. Ama nişanlım kötü niyetliymiş ki bence onu kötüye kullanacağımı düşündü.
ben zaten sizin kötü niyetli olmadığınızı düşünüyorum öyle olsanız onlara belli etmeden çekerdiniz kanımca,
ancak kv bence rahatsız olduğu için nişanlınıza baskı yapmıştır belki bilemeyiz neden habersiz çekiyor ne amacı var falan diye aklına girmiştir ve bence kv nizin rahatsız olması normal geldi bana. belki sevmiyordur böyle hareketleri size normal gelen ona gelmeyebilir. bende resim çekmeyi çok severim ama kv çekmem mesela, yani hiç aklıma gelmedi çekmek.

Işi ayrılığa kadar getirmesi çok düşündürücü.

Bu adam evleneceğiniz kişi mi , doğru adam mi emin misiniz ?

Her hoşlanmadığı bir şey yaptığınızda ayrılmak mi isteyecek ?

Bu fotoğraf konusunun öncesi var mi ?

İzinsiz fotograf çekmek bana pek doğru gelmiyor, ben hoşlanmam. Nişanlızın hoşlanmıyor olması da normal yani.

Ya kadıncağızın haberi yokki. Nişanlım bu sabah işe geldikten sonra açtı telefon dün nie böyle bir şey yaptın diye hesap sordu ve tartıştık. Evden çıktıktan sonra görmüştü zaten fotoğrafı. Annesinin haberi olmadı yani durumdan.

birde ilginçtir evli değilsiniz ama nişanlının annesinin evine gidiyorsun nişanlın yatıyor kaynanan tv ye dalıyor sen boş boş oturuyorsun galiba

ya öyle anormal bir durum yoktu. Akşam ordan biryete gidicektik.saatin gelmesini bekliyorduk. Nişanlım çalıştığı için yorgundu öyle uzanmış koltukta. annesi de karşımda ki koltukta oturmuş tv izlioduk yani. Normal ev hali.

Valla nerdeyse her tartışmayı ayrılığa getiren sonra da pişman olup özür dileyen bir adam. Fotoğraf konusu ilk defa oldu,öncesinde tartışmışlığımız vardı elbet.

Ya ben her gittiğim misafirlikte insanların fotolarını çekmekle itham edildim resmen. ki kendisi telefonuma istediği gibi bakabilir yani,gizli bişi yapsam göze alırmıyım bunu.
sevmeyebilir de işi abartıp ayrılık, hastalık vs diye uzatması saçma.
ben de çekerim gizli fotoğraf ama genelde beğenirler. sil dediklerinde de silerim. ölüm kalım meselesi değil ya.

o zaman nişanlınız niye bu kadar büyütmüş ki o da ilginç

o zaman nişanlınız niye bu kadar büyütmüş ki o da ilginç

Benim insanların fotolarını izinsiz çekmem normal olmadığımı,problemlerim olduğuna işaretmiş. Kaldı ki sadece ailemin çekerdim, bir kere de maalesef annesini çekmiş bulundum. Ama şüphe duyuyormuş benden her gittiğim yerde çekiyor olabilir mişim onun haberi olmadan.

Yani öyle şeyler yakıştırdı ki bana,özür dilemek bile gelmedi içimden,savunmaya geçtim kendimi hep.

fazla abartmış canım yaa

Valla nerdeyse her tartışmayı ayrılığa getiren sonra da pişman olup özür dileyen bir adam. Fotoğraf konusu ilk defa oldu,öncesinde tartışmışlığımız vardı elbet.

Böyle bir adamla asla evlenilmez. Ayrılığı bu kadar kolay dile alan adam mutsuzluk çanıyla dolaşır.

o zaman evlendiğinizde de her tartışmayı boşanmaya getiren hayatı size zehir eden bir adam olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…