- 13 Nisan 2016
- 33
- 1
- 86
- 35
- Konu Sahibi filozoffelsefeci
-
kv habersiz çekmek doğru olmamış
kayınvalidefobik detectedHadi nişanlını anladım da kız napcan kaynananın tv izlerken fotosunu alemsinBen eşimin benim telefondan çektiği fotoları bile siliyorum anası varsa, her açtığımda galeride kaynanamı görmeyi tercih etmiyorum.
nişanlı kalmaya devam edecek misin ?foto çekmesen iyiymişte böyle bir şey için karşılaştığın tepkiye bak.Arkadaşlar direk konuya giricem, objektif yorumlarınızı bekliyorum.
Geçen gün nişanlımın annesi nişanlım ve ben onlarda oturuyorduk. Nişanlım yorgunluktan uzanmış uyukluyordu bende oturduğum yerden fotosunu çektim çaktırmadan, sonra ona gösterirm komik diye :) sonra baktım yan koltukta da annesi oturuyor bende hiç fotosu yoktu,tv izlerken onuda çektim 1tane.Normal oturup tv izleme pozuydu uygunsuz bir şey değildi yani. ve ben fotoğrafları gösteremeden yada bir şey diyemeden hemen kalktık. Sonra nişanlım bu iki fotoyu gördü ve benim yaptığımın normal olmadığını insanların gizli gizli fotoğraflarını çekmekle mi suçlanmadım, hastalıklamı. halbuki benimki normal masum bir fotoydu kötü niyetsiz. Açıklıyorum ama anlamıyor okadar sinirlenmiş ki. Benim bunu normal karşılamam onu çok sinirlendirmiş. Ama ben aileminde öyle otururken çekerim fotolarını yani onun annesinide annem olarak gördüğüm için bana çok normal geldi.
Ben annesi ile görüştüğümüzde fotoyu gösterip eğer yaptığım hata ise özür dileyeceğimi belirttim. Ama adam anlamıyor.
Sizin fikriniz nedir acaba bu konuda. Haksızm mıyım,yaptığım kötü bir şey mi gerçekten?
ben zaten sizin kötü niyetli olmadığınızı düşünüyorum öyle olsanız onlara belli etmeden çekerdiniz kanımca,Dediğim gibi kötü niyetli değildim. Nişanlımı çekmişken o da yandaydı çekeyim nolcak dedim. Ama nişanlım kötü niyetliymiş ki bence onu kötüye kullanacağımı düşündü.
ben zaten sizin kötü niyetli olmadığınızı düşünüyorum öyle olsanız onlara belli etmeden çekerdiniz kanımca,
ancak kv bence rahatsız olduğu için nişanlınıza baskı yapmıştır belki bilemeyiz neden habersiz çekiyor ne amacı var falan diye aklına girmiştir ve bence kv nizin rahatsız olması normal geldi bana. belki sevmiyordur böyle hareketleri size normal gelen ona gelmeyebilir. bende resim çekmeyi çok severim ama kv çekmem mesela, yani hiç aklıma gelmedi çekmek.
birde ilginçtir evli değilsiniz ama nişanlının annesinin evine gidiyorsun nişanlın yatıyor kaynanan tv ye dalıyor sen boş boş oturuyorsun galiba
Işi ayrılığa kadar getirmesi çok düşündürücü.
Bu adam evleneceğiniz kişi mi , doğru adam mi emin misiniz ?
Her hoşlanmadığı bir şey yaptığınızda ayrılmak mi isteyecek ?
Bu fotoğraf konusunun öncesi var mi ?
sevmeyebilir de işi abartıp ayrılık, hastalık vs diye uzatması saçma.Ya ben her gittiğim misafirlikte insanların fotolarını çekmekle itham edildim resmen. ki kendisi telefonuma istediği gibi bakabilir yani,gizli bişi yapsam göze alırmıyım bunu.
o zaman nişanlınız niye bu kadar büyütmüş ki o da ilginçYa kadıncağızın haberi yokki. Nişanlım bu sabah işe geldikten sonra açtı telefon dün nie böyle bir şey yaptın diye hesap sordu ve tartıştık. Evden çıktıktan sonra görmüştü zaten fotoğrafı. Annesinin haberi olmadı yani durumdan.
o zaman nişanlınız niye bu kadar büyütmüş ki o da ilginç
fazla abartmış canım yaaBenim insanların fotolarını izinsiz çekmem normal olmadığımı,problemlerim olduğuna işaretmiş. Kaldı ki sadece ailemin çekerdim, bir kere de maalesef annesini çekmiş bulundum. Ama şüphe duyuyormuş benden her gittiğim yerde çekiyor olabilir mişim onun haberi olmadan.
Valla nerdeyse her tartışmayı ayrılığa getiren sonra da pişman olup özür dileyen bir adam. Fotoğraf konusu ilk defa oldu,öncesinde tartışmışlığımız vardı elbet.
o zaman evlendiğinizde de her tartışmayı boşanmaya getiren hayatı size zehir eden bir adam olacak..Valla nerdeyse her tartışmayı ayrılığa getiren sonra da pişman olup özür dileyen bir adam. Fotoğraf konusu ilk defa oldu,öncesinde tartışmışlığımız vardı elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?