Ailem destek olur ama bi yere kadar ben merkezdeyim onlar 1,5 saat mesafede boşansam kalacak yerden maddi imkanlara kadar zor.Evin borcunu sen ödediğine göre çalışıyorsun
Ailen peki destek mi olmaz
Boşanma fikrinin lafını bile etmiyorsun da
Merak ettim
boşanma durumum yok...sizin bosanma gibi bi durumunuz mu var ?
durduk yere nasıl bosanırken delıl olarak kullanacak ki ?
hee hayalını mı kuruyor bunlar bırgun bosanırsa cıkarırım fotokopileri diye ?
bu ne şeytanlık böle ya ? ( şimdi kaynana sempatizanları aman da kendınden yaşça büyük zavallı yaşlı ton ton kadıncağıza şeytan dedin diyecek gelde böyle kadına şeytan deme )
kocanız ne dıyor bu duruma ?insan günlük tutar bunalır yazar ne alaka siz bu sekilde anasının fesat düşüncesine kocanızın dikkatını cektınız mı ?
uzak durun bunu yapan insan büyü falan da yapar kesınlıkel anahtarı alın bı kere evınıze falan sızden habersız gırmesın
allah korusun böylelerinden yaptıkları kendı basına dönsün insallah
kocanızın olmadıgı bı yerde kayınvalıdenızın o konusmalarını ses kayıt cıhazıyla kaydedebılırdınız bunca zaman ???Ailem destek olur ama bi yere kadar ben merkezdeyim onlar 1,5 saat mesafede boşansam kalacak yerden maddi imkanlara kadar zor.
çocuğum bakıcısı kira giderler vs .. maddi açıdan yetiremeyeceğim belli .
avukat hatta birkaç avukatla görüştüm süreci anlattılar delil topla diyor avukatım ama ispatlayacak delilim yok.sözler sadece söylenen sözler var o şunu dedi bu bunu dedi elle tutulur delilim yok ...
birde eşimin baba öğretmen anne ev hanımı dışarıdaki komşuya gelip gidilmez pek ev içi bilinmiyor yani ve çok şanslısın çok iyi bir kp ve kv var diyorlar .yani şahidim falan da yok....
Boşanınca baba evine dönsenAilem destek olur ama bi yere kadar ben merkezdeyim onlar 1,5 saat mesafede boşansam kalacak yerden maddi imkanlara kadar zor.
çocuğum bakıcısı kira giderler vs .. maddi açıdan yetiremeyeceğim belli .
avukat hatta birkaç avukatla görüştüm süreci anlattılar delil topla diyor avukatım ama ispatlayacak delilim yok.sözler sadece söylenen sözler var o şunu dedi bu bunu dedi elle tutulur delilim yok ...
birde eşimin baba öğretmen anne ev hanımı dışarıdaki komşuya gelip gidilmez pek ev içi bilinmiyor yani ve çok şanslısın çok iyi bir kp ve kv var diyorlar .yani şahidim falan da yok....
Haberi olmadan ses falan kaydetmek yasal olmuyormus diye biliyorumkocanızın olmadıgı bı yerde kayınvalıdenızın o konusmalarını ses kayıt cıhazıyla kaydedebılırdınız bunca zaman ???
barı bundan sonra yapın sıze delıl
Delil şart bile değil bencekocanızın olmadıgı bı yerde kayınvalıdenızın o konusmalarını ses kayıt cıhazıyla kaydedebılırdınız bunca zaman ???
barı bundan sonra yapın sıze delıl
Amannn igrendim igrenc kadin emzirmemis dimi sakin cocugu ona vermeyinBoşanınca baba evine dönsen
Annen baksa çocuğa
Sen çalışsan mesela
Şimdi çalıştığın kayınvalide adına olan bir evin borcuna ve bakıcıya gidiyor
Diğer konuna da baktım yaşadığın herşey ayrı bir travma konusu olacak cinsten
Senin bebeğini nasıl kayınvalide emzirmeye çalışırve kimse buna birşey demez hayret ötesi..
kayınvalıdesıde yasal olmayan ısler yapmıs :)Haberi olmadan ses falan kaydetmek yasal olmuyormus diye biliyorum
1,5 YAŞINDADelil şart bile değil bence
Boşansın da sağ salim kurtulsun
Yoksa konu sahibine de kafayı üşüttürecekler
Çocuk için de endişeliyim, ne kadarlık oldu 1 yaş filan mı ki
eşime dedim büyük bir tartışma.Boşanınca baba evine dönsen
Annen baksa çocuğa
Sen çalışsan mesela
Şimdi çalıştığın kayınvalide adına olan bir evin borcuna ve bakıcıya gidiyor
Diğer konuna da baktım yaşadığın herşey ayrı bir travma konusu olacak cinsten
Senin bebeğini nasıl kayınvalide emzirmeye çalışırve kimse buna birşey demez hayret ötesi..
eşime dedim büyük bir tartışma.
sen ne kadar anlayışsızsın kadının göğsü alındı belki moral olsun diye emzirdi dedi ..
unutma o kanser hastası diyor başka da bişey demiyor
Çocuk git gide daha da anlayacak herşeyi1,5 YAŞINDA
Anne oğul iğrençlereşime dedim büyük bir tartışma.
sen ne kadar anlayışsızsın kadının göğsü alındı belki moral olsun diye emzirdi dedi ..
unutma o kanser hastası diyor başka da bişey demiyor
Bu kadında ensest dusenceler filan olmasın benim aklıma bin tek o geldi valla. Torunu için kendi oglumdan dogurdum demek, torununu emzirmeye çalışmak, gelininin yatağına yatıp oğlum benim koynumda hiç yatmadi demek... Bunun oğluna çok düşkün olmasıyla ya da gelini kiskanmayla zerre ilgisi yok. Kadında sökün düşünceler var tövbe tövbe... Bence kadın sizin çocuğu almak için boşanmanizi istiyor bosanir mahkeme çocuğu babaya verir ben de üstüme alır bakarım derdinde... İki ucu b.klu değnek... Kocada da hayır yok ki size sahip çıksın... İnşallah tez vakitte hakkın rahmetine kavuşur da ailecek kurtulursunuz... Bence bize sordugunuzu psikolaga sorun eşimi nasıl ikna edebilirim doğru nasıl gösteririm diye, hatta evlilik uzmanına gidin burda kimse bu kadınla baş edecek stratejiyi gelistiremez kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?