bir garip günlük meselesi....

Evin borcunu sen ödediğine göre çalışıyorsun
Ailen peki destek mi olmaz
Boşanma fikrinin lafını bile etmiyorsun da
Merak ettim
Ailem destek olur ama bi yere kadar ben merkezdeyim onlar 1,5 saat mesafede boşansam kalacak yerden maddi imkanlara kadar zor.
çocuğum bakıcısı kira giderler vs .. maddi açıdan yetiremeyeceğim belli .
avukat hatta birkaç avukatla görüştüm süreci anlattılar delil topla diyor avukatım ama ispatlayacak delilim yok.sözler sadece söylenen sözler var o şunu dedi bu bunu dedi elle tutulur delilim yok ...
birde eşimin baba öğretmen anne ev hanımı dışarıdaki komşuya gelip gidilmez pek ev içi bilinmiyor yani ve çok şanslısın çok iyi bir kp ve kv var diyorlar .yani şahidim falan da yok....

boşanma durumum yok...

kocanızın olmadıgı bı yerde kayınvalıdenızın o konusmalarını ses kayıt cıhazıyla kaydedebılırdınız bunca zaman ???
barı bundan sonra yapın sıze delıl

Boşanınca baba evine dönsen
Annen baksa çocuğa
Sen çalışsan mesela

Şimdi çalıştığın kayınvalide adına olan bir evin borcuna ve bakıcıya gidiyor

Diğer konuna da baktım yaşadığın herşey ayrı bir travma konusu olacak cinsten
Senin bebeğini nasıl kayınvalide emzirmeye çalışır ve kimse buna birşey demez hayret ötesi..

kocanızın olmadıgı bı yerde kayınvalıdenızın o konusmalarını ses kayıt cıhazıyla kaydedebılırdınız bunca zaman ???
barı bundan sonra yapın sıze delıl
Delil şart bile değil bence
Boşansın da sağ salim kurtulsun
Yoksa konu sahibine de kafayı üşüttürecekler
Çocuk için de endişeliyim, ne kadarlık oldu 1 yaş filan mı ki

Amannn igrendim igrenc kadin emzirmemis dimi sakin cocugu ona vermeyin zeytinse

Haberi olmadan ses falan kaydetmek yasal olmuyormus diye biliyorum
kayınvalıdesıde yasal olmayan ısler yapmıs :)
evınden gunlugunu calıp kumpas kurmak psıkolojık baskı yapmak mahkemeyı yanıltacak ısler yapmak gıbı kı ustelık daha bosanma bıle yokken
aıle komple yasal olmayan adımlarda aıleyı sıkayet edesım geldı
cocugun psıkolojısı acısından o cocuk evden uzaklastırılmalı dusuncesındeyım valla...
kayınvalıdesıne blof yapsın goruntu ses tum kayıtlar var avukata basvurdum desın
eskı konuları acsın butun seslerı tek tek kaydetsın
yapacak baska bısey yok
evımden gunlugun calındı bu ses kaydını yapmak zorundaydım der nolcak kı

eşime dedim büyük bir tartışma.
sen ne kadar anlayışsızsın kadının göğsü alındı belki moral olsun diye emzirdi dedi ..
unutma o kanser hastası diyor başka da bişey demiyor

sen ne kadar anlayışsızsın kadının göğsü alındı belki moral olsun diye emzirdi dedi ..

bu adamla hayat surebılme sabrına şaşırdım kendımı cok sabırlı sanırdım gercekden bukadarına dayanamazdım...
senındemı kanser olman lazım sozunun gecmesı ıcın tobe tobe
anasından daha cok oglu hasta
analı ogullu hastalar
sende pek normal kalmazsın ıclerınde kala kala soylıyımm..
cocugunu bı hayatdan kurtarmak zorundasın anne olarak

Anne oğul iğrençler
Zaten sizin yatağa yatım oğlum hiç benim koynumda yatmadı demesinden belli

Aldatma olaylarinda bile esin telefon konusmalari cogu zaman kullanılmıyor. Gizli cekilmis fotolar vs de. Senin icin arastiracagim günlük fotokopisi kullanilabilir mi diye

Allah size sabır versin, çocuğunuz için üzüldüm henüz minik, ileride iyice kafası karışacak,
kv'niz de o evi özellikle üstüne yaptırmış olabilir, boşatacak ya aklı sıra sizi, oğlunun üzerine olsa boşanmada mal paylaşımı olacak...ödemeseniz evin borcunu diyeceğim ama eşiniz buna musade etmez
Aklım almadı inanın yaptıkları, söyledikleri çok uç şeyler...
Doktor desteği şart, bir şekilde eşinizi ikna edin kv'niz tedavi görsün.

Bu kadında ensest dusenceler filan olmasın benim aklıma bin tek o geldi valla. Torunu için kendi oglumdan dogurdum demek, torununu emzirmeye çalışmak, gelininin yatağına yatıp oğlum benim koynumda hiç yatmadi demek... Bunun oğluna çok düşkün olmasıyla ya da gelini kiskanmayla zerre ilgisi yok. Kadında sökün düşünceler var tövbe tövbe... Bence kadın sizin çocuğu almak için boşanmanizi istiyor bosanir mahkeme çocuğu babaya verir ben de üstüme alır bakarım derdinde... İki ucu b.klu değnek... Kocada da hayır yok ki size sahip çıksın... İnşallah tez vakitte hakkın rahmetine kavuşur da ailecek kurtulursunuz... Bence bize sordugunuzu psikolaga sorun eşimi nasıl ikna edebilirim doğru nasıl gösteririm diye, hatta evlilik uzmanına gidin burda kimse bu kadınla baş edecek stratejiyi gelistiremez kanımca

sevgili konu sahibi,

Sizin basiretiniz baglanmis, saglikli düsünemiyorsunuz.Ben sizin icin cok endiselendim.Yapacaginiz tek sey var cocugunuzu alip ailenizin yanina dönmek.Umarim böyle bir imkaniniz vardir.Böyle devam ederse bu aile sizi delirtecek ve kimse de size hak vermeyecek.Esiniz de hasta.Böyle davranan bir esten coktan umudunuzu kesmeniz gerekirdi.Lütfen gec olmadan kendinizi kurtarin.

Düşündüm de abartı mı denir diye yazmadım
Psikolog neden dememiş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…