ensest benim hiç aklıma gelmediDüşündüm de abartı mı denir diye yazmadım
Psikolog neden dememiş acaba
Ben direk teşhis koyar gibi söylemek istemedimensest benim hiç aklıma gelmedi
ben hep beni sinir etmek için bunları söylediğini düşündüm çünkü kavgası olunca ay kızım ben şaka dedim sende hemen parlıyorsun diye kıvırır.
oğluna gelince öyle ailecek otururken falan oğlum sen hiç benim koynumda yatmadın hevesim var falan der hani ensest veya utanacak olsa aile içinde falan demez...
birde annesi için o patavatsızdır ne dediğini bilmez der. Sanırım onu ciddiye almıyor. bunlar bana ağır geliyor çünkü ben böyle bişey görmedim
psikoloğa söylediğimde hastalık belirtisi dedi hani ensest gibi bişey demedi...
"ben kanser hastasıyım hakime yalvarsam çocuğu bana verir hasta kadınım diye " diyen biri.Kayınvalideniz bunu boşanma için delil (?) olarak sunduğunda haneye tedavüzden kendisi ceza alacağından haberdar mı acaba?
mesela yanlızken seni çocuğun alacağım sana vermeyeceğim kendi nüfusuma geçireceğim der .ben eşime derim ağlar zırlarım anne ne dedin sen der ay oğlum şaka yaptım o kadar kolaymı nüfusuma geçirmek der sonra eşim döner bana sende şakadan hiç anlamıyorsun diye bana bağırır çağırır....Ben direk teşhis koyar gibi söylemem istemedim
Bi de psikolog söylerdi o uzman sonuçta diye geçirdim içimden ama her durumda anormaller
Eşin de dahil
hala eşinizi savunduğunuzu gösteren şeyler söylüyorsunuz hayret bir şey yaniensest benim hiç aklıma gelmedi
ben hep beni sinir etmek için bunları söylediğini düşündüm çünkü kavgası olunca ay kızım ben şaka dedim sende hemen parlıyorsun diye kıvırır.
oğluna gelince öyle ailecek otururken falan oğlum sen hiç benim koynumda yatmadın hevesim var falan der hani ensest veya utanacak olsa aile içinde falan demez...
birde annesi için o patavatsızdır ne dediğini bilmez der. Sanırım onu ciddiye almıyor. bunlar bana ağır geliyor çünkü ben böyle bişey görmedim
psikoloğa söylediğimde hastalık belirtisi dedi hani ensest gibi bişey demedi...
Onun sahte ağlamalarına ancak oğlu inanır"ben kanser hastasıyım hakime yalvarsam çocuğu bana verir hasta kadınım diye " diyen biri.
eşimi savunmuyorum durumu açıklıyorum sadecehala eşinizi savunduğunuzu gösteren şeyler söylüyorsunuz hayret bir şey yani
"ben kanser hastasıyım hakime yalvarsam çocuğu bana verir hasta kadınım diye " diyen biri.
evime girmesi eve bakıcı geliyordu bakıcı çocuğa kötü davranmasın başında biz duralım diye oda her gün geldi bir kış boyunca...sinirlari bastan cizmeliydiniz. nasil evinize girip en ozelinizj karistiriyo nasil bi serbestlik bu ?! bosanirken dediginize gore bosanmak uzere misiniz? anlamadim ben
kv izin vermiyo demissiniz 10 yasinda degilsjniz ki nerde oturacaginiza o karar versin
esiniz hatali size nasil oldu bu diyecegine annesine sen napmaya calisiyosun diye sormaliydi
Onun bu timsah gözyaşlarına , hastalığı kullanmasına ancak oğlu inanır"ben kanser hastasıyım hakime yalvarsam çocuğu bana verir hasta kadınım diye " diyen biri.
evime girmesi eve bakıcı geliyordu bakıcı çocuğa kötü davranmasın başında biz duralım diye oda her gün geldi bir kış boyunca...
eşyim izin alır onlardan onay almadan yapmaz ,en basitinden telefon alırken bile annesine sorar ...
ben evlendim kanser teşhisi kondu biopsi, sonra kitle, sonra göğsünün tamamı alındı. öncesinde de rahim ve yumurtalıklar alınmış, ve karaciğerin yarısı birkaç ameliyat daha geçirmiş, üzerine bu ameliyatta olunca herkes acıyor ne yaparsa yapsın idare ediyor, kp nin yüzüne ana avrat sövüyor adam sesini çıkarmıyor zaten ayın 2-3 günü de doktorda ...
kavgalarımızın başlangıcı hem kv eşim ne olursa olsun ne yaparsa yapsın o hasta idare et der . idare edemiyorum artık ve idare etmediğim için bile suçlanıyorum
oğlu ve eşi ....Onun bu timsah gözyaşlarına , hastalığı kullanmasına ancak oğlu inanır
amin.....allah acil sifa versin ama kimseye boyle eziyet etme ben hastayim cekeceksin moduna girmek zorunda degil benim sevmedigim seyler bunlar gerci ben esimjn ailesiyle gorusmuorum artim esim de aramiyo sormuyo bzimkinde de dedikodu yalan ne ararsan var
esinizin artik bi ailesi oldugunu kucuk cocuk olmadigini anlamasi lazim ben katlanamazdim boyle allah yardimciniz olsun
Millette ne eşler var bakoğlu ve eşi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?