bir garip günlük meselesi....

eski konularınıza da göz gezdirdim çok sabırlısınız gerçekten
ama hayatınıza uzaktan bakmayı bir deneyin, kayınvalideniz de eşiniz de kesinlikle hastalıklı düşüncelere sahip insanlar
ikisinin de söyledikleri yaptıkları normal değil, yani kayınvalide yada eş hani haksızlık yapabilir ne bileyim laf vurur falan , yani sizinkiler herkesin etrafında olabilecek kötü kalpli insanlardan değiller, kesinlikle hastalar
çocuğunuz ve kendiniz için lütfen ama lütfen onlardan uzaklaşın

Düşündüm de abartı mı denir diye yazmadım
Psikolog neden dememiş acaba
ensest benim hiç aklıma gelmedi
ben hep beni sinir etmek için bunları söylediğini düşündüm çünkü kavgası olunca ay kızım ben şaka dedim sende hemen parlıyorsun diye kıvırır.
oğluna gelince öyle ailecek otururken falan oğlum sen hiç benim koynumda yatmadın hevesim var falan der hani ensest veya utanacak olsa aile içinde falan demez...
birde annesi için o patavatsızdır ne dediğini bilmez der. Sanırım onu ciddiye almıyor. bunlar bana ağır geliyor çünkü ben böyle bişey görmedim
psikoloğa söylediğimde hastalık belirtisi dedi hani ensest gibi bişey demedi...

Kayınvalideniz bunu boşanma için delil (?) olarak sunduğunda haneye tedavüzden kendisi ceza alacağından haberdar mı acaba?

Ben direk teşhis koyar gibi söylemek istemedim
Bi de psikolog söylerdi o uzman sonuçta diye geçirdim içimden ama her durumda anormaller
Eşin de dahil

Yoksa herkes anne babasını çok sever
Mesela snein baban sizin yatağa serilse kızım benim koynumda yatmıyor dese
Eşine dönüp bu bebeğin babası benim, sen ancak cici babası olursun dese
Sizin evi karıştırsa boşanacaksınız diye A ve B planları kurup dursa
Sen ne var bunlarda canım der misin
Demezsin çüş dersin belki de, babana bi ayar vermeye çalışırsın
Ha sen ne olacak canım desen bile eşin kibar kibar psikologa gitmez babanla kavga eder
Sen fazla uysalsın onlarda ruh hastası

Son düzenleme:
Ben direk teşhis koyar gibi söylemem istemedim
Bi de psikolog söylerdi o uzman sonuçta diye geçirdim içimden ama her durumda anormaller
Eşin de dahil
mesela yanlızken seni çocuğun alacağım sana vermeyeceğim kendi nüfusuma geçireceğim der .ben eşime derim ağlar zırlarım anne ne dedin sen der ay oğlum şaka yaptım o kadar kolaymı nüfusuma geçirmek der sonra eşim döner bana sende şakadan hiç anlamıyorsun diye bana bağırır çağırır....
genelde olaylarda bu şekilde hep suçlanan taraf oldum

hala eşinizi savunduğunuzu gösteren şeyler söylüyorsunuz hayret bir şey yani

"ben kanser hastasıyım hakime yalvarsam çocuğu bana verir hasta kadınım diye " diyen biri.
Onun sahte ağlamalarına ancak oğlu inanır
Onu da kendi gibi yetiştirmiş diye üstelik normal bir birey olsa oğlu bile inanmaz hatta

sinirlari bastan cizmeliydiniz. nasil evinize girip en ozelinizj karistiriyo nasil bi serbestlik bu ?! bosanirken dediginize gore bosanmak uzere misiniz? anlamadim ben
kv izin vermiyo demissiniz 10 yasinda degilsjniz ki nerde oturacaginiza o karar versin
esiniz hatali size nasil oldu bu diyecegine annesine sen napmaya calisiyosun diye sormaliydi

Öncelikle günlük yazmaktan vazgeçin.
Ama illaki yazacam diyosanız cep telefonunuzun not bölümüne her gün yazın.
Ve yazdıktan sonra da silin.silmicekseniz şifre koyun telefonunuza tamamdir.

evime girmesi eve bakıcı geliyordu bakıcı çocuğa kötü davranmasın başında biz duralım diye oda her gün geldi bir kış boyunca...
eşyim izin alır onlardan onay almadan yapmaz ,en basitinden telefon alırken bile annesine sorar ...
ben evlendim kanser teşhisi kondu biopsi, sonra kitle, sonra göğsünün tamamı alındı. öncesinde de rahim ve yumurtalıklar alınmış, ve karaciğerin yarısı birkaç ameliyat daha geçirmiş, üzerine bu ameliyatta olunca herkes acıyor ne yaparsa yapsın idare ediyor, kp nin yüzüne ana avrat sövüyor adam sesini çıkarmıyor zaten ayın 2-3 günü de doktorda ...
kavgalarımızın başlangıcı hem kv eşim ne olursa olsun ne yaparsa yapsın o hasta idare et der . idare edemiyorum artık ve idare etmediğim için bile suçlanıyorum

allah acil sifa versin ama kimseye boyle eziyet etme ben hastayim cekeceksin moduna girmek zorunda degil benim sevmedigim seyler bunlar gerci ben esimjn ailesiyle gorusmuorum artim esim de aramiyo sormuyo bzimkinde de dedikodu yalan ne ararsan var

esinizin artik bi ailesi oldugunu kucuk cocuk olmadigini anlamasi lazim ben katlanamazdim boyle allah yardimciniz olsun

amin.....

oğlu ve eşi ....
Millette ne eşler var bak
Senin ki annesiyle bir olup eziyo seni ve evladınızı
Kayınpeder , annesine küfür eden karısına çıt demiyo
O da arsızlığı ele almış

Ama hakim bunlar gibi aptal değil merak etme
O kadarcık çocuk annesinden başkasına verilmez
Sen yeter ki silkelen, kendine gel

Psikologa gittiğini inşallah o kadın bilmiyordur bi de sana ruh hastası bak psikologlara gidiyor çocuğa bakamaz vs diye hayali boşanma davasında sebep cikarmasin kendine... İyice baskı yapar valla sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…