ispatlayamıyorum. delil olarak elimde ispatı yok.Şu sorunun cevabini goremedim. Neden ozel hayata müdahale den mahkemeye vermiyorsunuz?
ben eşimi annesi yüzünden boşamak istemiyorum .
ben bugün boşansam bile bir ömür kızımın babası....
ben eşimi bu ortamdan uzaklaştırarak normal düzeyde bi aile olarak hayatıma devam etmek istiyorum.
göğsü alındı onkoloji hastası, ilaç kullanıyor kemoterapi görmüyor düzenli takipteKanser oldugunun yazili belgesi var mi? Bak şimdi bundan bile suphe ettim.
Eşin 50 olunca sen ömrünün baharında olmayacaksın ki ama ömrün geçmiş olacak..eşine birşeylerin öğretilmesi lazım dedi.
erkekler yaşı 50 de olsa olgun değil erkekler bunu öğrenir dedi.
erkekler idare edilir sen bunu bilir ve ona göre davranırsan öğrenir eşin dedi.
Sana mı dedi bunu 'sen' derkenispatlayamıyorum. delil olarak elimde ispatı yok.
ve eşim belki sen bile koymuş olabilirsin o fotokopiyi bile dedi..
Esinle yasamak istiyorsan o halde kayinvalideyle arana buyukce bir mesafe koymalisin. Esinle de bu durumu onun anlayacagi bir sekilde konusmalisin. Esine sevgini cilveni de ihmal etme bu arada altindan ustunden gec falan. Annesiyle anlasamadigini, surekli gorusmek yerine ara sira gorusurseniz her acidan daha iyi olacagini ama boyle devam ederse esine aranizin bozulacacagini ve yuvanizin yikilmasini istemedigini soyle. Esinde seni kaybetmek istemiyorsa ikinizin oturup konusup herkesin mutlu olacagi bir karar alabilirsiniz.ben eşimi annesi yüzünden boşamak istemiyorum .
ben bugün boşansam bile bir ömür kızımın babası....
ben eşimi bu ortamdan uzaklaştırarak normal düzeyde bi aile olarak hayatıma devam etmek istiyorum.
Ayyy kadına kanser teşhiside konulmuş durmuyor öleceğini bilse bile durmuyor bu kaynanalar yaa canım kaynanan çoooooooooooook büyük TERBİYESİZlik yapmış günlüğünü alarak gerçekten sinirlerim çol bozuldu yaa inşallah eşin sana kızmıyordur canım günlüğe yazdın diyekv ile çok fazla problemlerim var.
bir kaç defa eşime anlattığımda hep kavga ettik bana anlatma dedi tamam dedim. arkadaşıma anlatırken duydu başkasına da anlattığım için tartıştık .( içimde tutamıyorum yaptıklarını ve stresini )
bende günlük tutmaya başladım.
Günlüğümde kv, kp, eşimin akrabaları ve eşimle ilgili bir çok şey vardı canımı sıkan üzen haksızlığa uğradığımı düşündüğüm. Tam aile sırları gibi bişey.
benim kv çocuğa bakma bahanesi ile bize gelirken bulmuş eşimle ilgili kısımların fotokopisini çektirmiş, boşanırken delil olacakmış.( günlüğün yatak odasında yüklük kısmında hurçların içinde en dipte ,eşimin bile bulamadığı bişey ne ele geçer ne görünür, kullanmadığım yorganları hurç içine koyup alta koydum yani kullanılıp ele geçecek bir yer değil ve eliyle yoklasa bile bulamaz )
İşin bir garip tarafı kaynananın anlattığına göre biri benim kapıma bırakmış onun adını ve soyadını yazarak (benim komşularım benim soyadımı bilmez ).
VE CAN ALICI KISMI BU GÜNLÜĞÜN FOTOKOPİSİ BOŞANIRKEN DELİL OLARAK MAHKEMEYE SUNULACAKMIŞ !!!!
Eşim bana kızıyor nasıl oldu bu diye. adım gibi biliyorum kaynana yaptı çünkü evimin anahtarı onlarda var, kapıcıdan görüntüleri istedim apartman girişinde kamera var ,bir aylık görüntü varmış gerisi siliniyormuş, bunu biliyor ki kaynana 6-7 ay sonra anlattı...
evlerimiz 5 dk aynı sokaktayız. uzağa taşınamam hem maddi olarak hemde kaynana izin vermiyor. İzin vermiyor derken eşimi yanlızken doldurup durur ve kanser teşhisi kondu bunu çok kullanıyor ,mesela bir gün gitmesek hemen başlıyor ağlama sızlanma ay oğlum çok kötüyüm hastayım uyuyamadım, yemedim içmedim....
eşimde annesine acıyor ve hayır diyemiyor..
BEN BU DURUMU NASIL LEHİME ÇEVİRİP KOCAMA BU ANNESİNE VE BABASINA HAYIR DEMEYİ ÖĞRETEBİLİRİM
Aynen ya benimde anahtarıda değiştirdik çare yokanahtarı bir defa değiştirdik yeni anahtarı eşim vermiş yani değiştirsem de yenisini eşim verir , ona göre annesi bir melek ve toz kondurmuyor,
Aynen yaa gel benimkini döv canım sana zahmet ben dövemiyomEşin bu durumu biliyor mu?
Bilmiyorsa anlat
Anahtarını değiştir hemen
Yerinde olsam o kadını evire çevire döver, kemiklerini eline veririm
Ne demek eşya karıştırmak, günlük fotokopisi çekmek
Sen en iyisi eşini boşa kaynanan ölünce barışırsın yoksa o eşinle de rahat edemezsin.kv ile çok fazla problemlerim var.
bir kaç defa eşime anlattığımda hep kavga ettik bana anlatma dedi tamam dedim. arkadaşıma anlatırken duydu başkasına da anlattığım için tartıştık .( içimde tutamıyorum yaptıklarını ve stresini )
bende günlük tutmaya başladım.
Günlüğümde kv, kp, eşimin akrabaları ve eşimle ilgili bir çok şey vardı canımı sıkan üzen haksızlığa uğradığımı düşündüğüm. Tam aile sırları gibi bişey.
benim kv çocuğa bakma bahanesi ile bize gelirken bulmuş eşimle ilgili kısımların fotokopisini çektirmiş, boşanırken delil olacakmış.( günlüğün yatak odasında yüklük kısmında hurçların içinde en dipte ,eşimin bile bulamadığı bişey ne ele geçer ne görünür, kullanmadığım yorganları hurç içine koyup alta koydum yani kullanılıp ele geçecek bir yer değil ve eliyle yoklasa bile bulamaz )
İşin bir garip tarafı kaynananın anlattığına göre biri benim kapıma bırakmış onun adını ve soyadını yazarak (benim komşularım benim soyadımı bilmez ).
VE CAN ALICI KISMI BU GÜNLÜĞÜN FOTOKOPİSİ BOŞANIRKEN DELİL OLARAK MAHKEMEYE SUNULACAKMIŞ !!!!
Eşim bana kızıyor nasıl oldu bu diye. adım gibi biliyorum kaynana yaptı çünkü evimin anahtarı onlarda var, kapıcıdan görüntüleri istedim apartman girişinde kamera var ,bir aylık görüntü varmış gerisi siliniyormuş, bunu biliyor ki kaynana 6-7 ay sonra anlattı...
evlerimiz 5 dk aynı sokaktayız. uzağa taşınamam hem maddi olarak hemde kaynana izin vermiyor. İzin vermiyor derken eşimi yanlızken doldurup durur ve kanser teşhisi kondu bunu çok kullanıyor ,mesela bir gün gitmesek hemen başlıyor ağlama sızlanma ay oğlum çok kötüyüm hastayım uyuyamadım, yemedim içmedim....
eşimde annesine acıyor ve hayır diyemiyor..
BEN BU DURUMU NASIL LEHİME ÇEVİRİP KOCAMA BU ANNESİNE VE BABASINA HAYIR DEMEYİ ÖĞRETEBİLİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?