bir garip günlük meselesi....

ben eşimi annesi yüzünden boşamak istemiyorum .
ben bugün boşansam bile bir ömür kızımın babası....
ben eşimi bu ortamdan uzaklaştırarak normal düzeyde bi aile olarak hayatıma devam etmek istiyorum.

tamam zeytin, çok haklısın
kimse yuvası dagılsın istemez. seni anlamaya çalışıyorum.
peki eşin de bunu istiyor mu sence. konusuyorum işe yaramıyor diyorsun. ne olacak böyle, nasıl yapacaksın bunu :/

eşine birşeylerin öğretilmesi lazım dedi.
erkekler yaşı 50 de olsa olgun değil erkekler bunu öğrenir dedi.

erkekler idare edilir sen bunu bilir ve ona göre davranırsan öğrenir eşin dedi.
Eşin 50 olunca sen ömrünün baharında olmayacaksın ki ama ömrün geçmiş olacak..

ben eşimi annesi yüzünden boşamak istemiyorum .
ben bugün boşansam bile bir ömür kızımın babası....
ben eşimi bu ortamdan uzaklaştırarak normal düzeyde bi aile olarak hayatıma devam etmek istiyorum.
Esinle yasamak istiyorsan o halde kayinvalideyle arana buyukce bir mesafe koymalisin. Esinle de bu durumu onun anlayacagi bir sekilde konusmalisin. Esine sevgini cilveni de ihmal etme bu arada altindan ustunden gec falan. Annesiyle anlasamadigini, surekli gorusmek yerine ara sira gorusurseniz her acidan daha iyi olacagini ama boyle devam ederse esine aranizin bozulacacagini ve yuvanizin yikilmasini istemedigini soyle. Esinde seni kaybetmek istemiyorsa ikinizin oturup konusup herkesin mutlu olacagi bir karar alabilirsiniz.

eğer ki eşiniz annesinin yaptıklarının anormal olduğunu farkediyor ve size hak veriyor olsaydı ; eşinizin ailesinden uzaklaşın hayatınıza devam edin derdik ama eşiniz de normal değil hiç hemde hala sizi suçluyormuş baksanıza sen koymuşsundur fotokopileri diyor

böyle bir adam için çabalamak niye ki sizin hayatınızı mahveden eşiniz bence ailesi yüzünden eşimle boşanmak istemiyorum demeniz saçma yani adam da iş yok çünkü

Sen önce davran ve onu bastır. Böyle bir durumda özel hayatın gizliliğini ihlalden Hakkında şikayetçi olacağını söyle.

Herkez kaynanaya dava aç demiş ama. Nasıl açsın, Kadının şahidi bile var işte.Kapının önünde bakıcı bulmuş ona vermiş..Yaş tahtaya basarmı kadın..

Ayyy kadına kanser teşhiside konulmuş durmuyor öleceğini bilse bile durmuyor bu kaynanalar yaa canım kaynanan çoooooooooooook büyük TERBİYESİZlik yapmış günlüğünü alarak gerçekten sinirlerim çol bozuldu yaa inşallah eşin sana kızmıyordur canım günlüğe yazdın diye

Eşin bu durumu biliyor mu?
Bilmiyorsa anlat
Anahtarını değiştir hemen
Yerinde olsam o kadını evire çevire döver, kemiklerini eline veririm
Ne demek eşya karıştırmak, günlük fotokopisi çekmek
Aynen yaa gel benimkini döv canım sana zahmet ben dövemiyom

Anladığım kadarıyla siz bosanmiyorsunuz su an yani henüz kullanabileceği bir durum yok. Ayrıca gunlukte delil olabilecek ne yazmis olabilirsin ki ancak ona kızdığını sana haksızlık yaptığını falan yazmissindir. Onu öldürmek istediğin, kullandığın, kandırdığın yazmiyordur herhalde

dua edın kaynanan blöf yapıyor olmasın gercekden delıl olarak sunsun bu senın cook ısıne gelır cok ıyı olur soylekı
o anda mahkemeye delıl olarak sundu ya sende ona hırsızlıkla karsı dava acıcaksın
evınden bırseyı senın ıznın olmadan almıs ıznın olmadan dısarı cıkarmıs bınbır plan komplo kurmus bunu mahkemede ıtıraf edebılcek mı :)suc işlemıs
kayınvalıde resmen bosanmanız ıcın kumpas kurmus bunu hakim cok net gorur cunku bosanmaların yuzde 70 ı kaynana yuzunden
sende dersınkı mahkemede kayınvalıdemden hırsızlık yaptıgı ıcın sıkayetcıyım ozel esyalarımı karıstırdıgı ıcın bosanmamız ıcın oyunlar kurdugu ıcın sıkayetcıyım derrsın
ugrasssın dursunlar
kilit de degıstırın lutfen kayınvalıdenız gercekden hırsız
butun bu olanları esınızın bılıpde ses cıkarmıyor olması cıddı anlamda içinin fos oldugunu gosterır
cok gecmıs olsun

Sen en iyisi eşini boşa kaynanan ölünce barışırsın yoksa o eşinle de rahat edemezsin.

Haksı z yoldan bulunmuş delil delil sayılmış evime girilmış die polise bildirseydinz keske. Kocanda saçmalamış anahtar vermek ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…