ah aynen öyle..Herkez kaynanaya dava aç demiş ama. Nasıl açsın, Kadının şahidi bile var işte.Kapının önünde bakıcı bulmuş ona vermiş..Yaş tahtaya basarmı kadın..
O da birşey mi sadece sessiz kalsa yine iyidua edın kaynanan blöf yapıyor olmasın gercekden delıl olarak sunsun bu senın cook ısıne gelır cok ıyı olur soylekı
o anda mahkemeye delıl olarak sundu ya sende ona hırsızlıkla karsı dava acıcaksın
evınden bırseyı senın ıznın olmadan almıs ıznın olmadan dısarı cıkarmıs bınbır plan komplo kurmus bunu mahkemede ıtıraf edebılcek mı :)suc işlemıs
kayınvalıde resmen bosanmanız ıcın kumpas kurmus bunu hakim cok net gorur cunku bosanmaların yuzde 70 ı kaynana yuzunden
sende dersınkı mahkemede kayınvalıdemden hırsızlık yaptıgı ıcın sıkayetcıyım ozel esyalarımı karıstırdıgı ıcın bosanmamız ıcın oyunlar kurdugu ıcın sıkayetcıyım derrsın
ugrasssın dursunlar
kilit de degıstırın lutfen kayınvalıdenız gercekden hırsız
butun bu olanları esınızın bılıpde ses cıkarmıyor olması cıddı anlamda içinin fos oldugunu gosterır
cok gecmıs olsun
Eşin yokken görüşme zaten bu tırlaklaah aynen öyle..
ben dile getirince ay kızım ben seni çok severim benim kızım yok seni kızım bildim vs ...
ispatlayamıyorum. eşim varken farklı yokken farklı ..
avukatım delil getir dedi delil..
tabiki hayır. zaten günlükten ziyade onun bulma yöntemi elde etme yöntemi kavga sebebimiz...Anladığım kadarıyla siz bosanmiyorsunuz su an yani henüz kullanabileceği bir durum yok. Ayrıca gunlukte delil olabilecek ne yazmis olabilirsin ki ancak ona kızdığını sana haksızlık yaptığını falan yazmissindir. Onu öldürmek istediğin, kullandığın, kandırdığın yazmiyordur herhalde
O da birşey mi sadece sessiz kalsa yine iyi
Sen yaptın diyormuş o fotokopi işini, konu sahibine
Ne alaka kim kendi günlüğünü açık eder
Aynı annesi gibi bence adam da
Bence adamında annesinin de ruh sağlığı yerinde değil
belkıde ana ogul danısıklı dovusuyorlar karsı taraf bırsey ısteyemeden bosanma olsun dıye...
bu adamdan bı cacık olmaz
ne demek ya...
bıde ıftıra atıyorlar
o kagıtları kullanmak ısteyen kayınvalıde
kımın fotokobılere ıhtıyacı olacagı cok bellı adam bunu dusunemeyecek kadar akılsızmıs
aman yarabbıııBence adamında annesinin de ruh sağlığı yerinde değil
Annesi ne yapsa adam ne olacak canım diyomuş
Üşenmedim tüm sayfalaır okudum, konuya şaşkınlığım geçti her yorum bir diğerinde daha da dehşete düşürdü
Kayınvalide ben oğlumdan çocuk doğurdum, babaanne değil anneyim, sen cici annesin diyomuş
Oğlu da ne var bunda canım diyomuş
Konu sahibi erken doğum yapmış acildeyken kayınvalide yollara düşmüş çocuğu kendi nüfusuma alacağım siz boşanınca bende kalsın diyomuş
Adam yahu ne boşanması karım ve çocuğum tehlikede dememiş yani hiç..
Kaç kişi bunlara normal diyebilir, bence ailecek anormaller.
Konu sahibi akıl sağlığını koruyabilir umarım, bebeğe de çok üzüldüm
Günlük ya da bulma yöntemi devede kulak be Zeytintabiki hayır. zaten günlükten ziyade onun bulma yöntemi elde etme yöntemi kavga sebebimiz...
Kadın zaten kanser hastasıymışaman yarabbııı
valla benım kayınvalıdem bır melekmış...
ruh hastası kadın ya
adam gercekden cok tuhaf ne bıcım ana ogul ılıskısı bu
allah konu sahıbıne yardım etsın cok cok cok zor
ıste kavun degıl kı koklayıp alasın evlenecegımız kısıyı ve aılesını hııııccc bılmıyoruz....
tobe yarabbımo kayınvalıdeye allah hayırlı bı ölüm verırse kurtulur ancak konu sahıbı
bosanması bıle cozum degıl cunku...
valla benım kayınvalıdem bır melekmış...
Kadın zaten kanser hastasıymış
Ama ölümü düşünmek bir yana dursun
Ne yapsam da şunları boşatsam derdine düşmüş
Aldıkları evi kendi adına istemiş ( eşi de gerekçe olarak annem ölünce zaten bize kalmayacak mı demiş )
Hangisine şaşsak
Bebeğin velayetine bile kaynana karar vermiş şimdiden, kendisinde kalacakmış
BEN BUNU TABİKİDE SİNDİREMİYORUM ,Günlük ya da bulma yöntemi devede kulak be Zeytin
Cidden yaşadığın hiç bir durum normal değil
Sizin evin anahtarı kayınvalide de
Kayınvalide normal biri bile değil, seri katil gibi planlı bi tip
Sinsi planları var iki de bir siz boşanma kararı almışsınız gibi delil topluyo kendi çapında
Kendi adına ev aldırıp borcunu sana ödetiyo
Eşin zaten pısırık ve annesi kadar tuhaf
Bari sen cırla
Ne demek sen cici annesin, alnını karışlaman lazım senin dışında kim kendini anne ilan edebilir snein çocuğun için
Hep seyirci modundasın kendi hayatının
Ben çok üzüldüm, her konudan etkilenmem ama seni sindirmişler sende kayıtsız kalmışsın artık
Yoksa yok hani sabır taşı olsa çatlardı
Bak bu cok iyi fikir elinize sağlıkDurumu lehine çevir. .günlüğü tutdum ilerde senin bu tutumundan dolayı mahkemede yaptıklarını ispatlamak için de..ve korkma dik dur ki ezik görüp saldirmasin ayrıca sana özel hayatin ihlali gerekcesiyle dava acicagim de..sonrada elimde belgelerim var bizim ewe gelip günlüğü aldigin görüntüler var..hatta komsum görmüş seni tek başına evime girerken gördüğü icin kameraya cekmis de...
Psikolog bile dmeiş kayınvalideni bana getirme hastaneye götür diyekesınlıkle ana ogul danışıklı dövüş yapıyorlar
adamda aynen boyle olmasını ıstıyor kotu olan kaynana olsun dıye soz sahıbı onu yapıyor herseye eyvallah dıyor
konu sahıbının yerınde olsam esımı ve aılesını sıkayet ederdım
ruh saglıgımı dengemı bozmaya calısıyorlar evladımdan benı ayırmak ıcın planlar yapıyorlar dıye
butun bu konusmalarıda ses kaydına alırdım gızlıden elımde kanıt olurdu
İşte amaçları bu zatenBEN BUNU TABİKİDE SİNDİREMİYORUM ,
ben bu güne kadar bağırıp çağırdım tersledim. ama kv hep kendini acındırdı mesela bugün tartıştık akşamına acile gitti ayılıp bayılmalar sonra eşim döndü beni suçladı hasta kadına eziyet ettim diye ama şunu yaptı bunu yaptı diyorum yapsın ne var o hasta onun huyu sen alttan alacaksın suçlusun iki lafından birisi suçlusun diğeri nankörsün....
7 aylık hamileydim bi tartıştık şeker 280 hastaneye gittim zırt pırt hastaneye gidiyorum diye bana çıkıştılar dalga geçti kv hastaneye gitttim diye bile eşimden laf duydum.
lafı öyle bir allayıp pulluyor ki duyduğumda ben bile kendimi suçlu hissediyorum
mümkün degıl buPsikolog bile dmeiş kayınvalideni bana getirme hastaneye götür diye
O derece yani
Ama konu sahibi sadec eşimi kendime nasıl çekerim de kaynanadan kurtuluruz diyor ama mümkünü yok bence
sizin bosanma gibi bi durumunuz mu var ?kv ile çok fazla problemlerim var.
bir kaç defa eşime anlattığımda hep kavga ettik bana anlatma dedi tamam dedim. arkadaşıma anlatırken duydu başkasına da anlattığım için tartıştık .( içimde tutamıyorum yaptıklarını ve stresini )
bende günlük tutmaya başladım.
Günlüğümde kv, kp, eşimin akrabaları ve eşimle ilgili bir çok şey vardı canımı sıkan üzen haksızlığa uğradığımı düşündüğüm. Tam aile sırları gibi bişey.
benim kv çocuğa bakma bahanesi ile bize gelirken bulmuş eşimle ilgili kısımların fotokopisini çektirmiş, boşanırken delil olacakmış.( günlüğün yatak odasında yüklük kısmında hurçların içinde en dipte ,eşimin bile bulamadığı bişey ne ele geçer ne görünür, kullanmadığım yorganları hurç içine koyup alta koydum yani kullanılıp ele geçecek bir yer değil ve eliyle yoklasa bile bulamaz )
İşin bir garip tarafı kaynananın anlattığına göre biri benim kapıma bırakmış onun adını ve soyadını yazarak (benim komşularım benim soyadımı bilmez ).
VE CAN ALICI KISMI BU GÜNLÜĞÜN FOTOKOPİSİ BOŞANIRKEN DELİL OLARAK MAHKEMEYE SUNULACAKMIŞ !!!!
Eşim bana kızıyor nasıl oldu bu diye. adım gibi biliyorum kaynana yaptı çünkü evimin anahtarı onlarda var, kapıcıdan görüntüleri istedim apartman girişinde kamera var ,bir aylık görüntü varmış gerisi siliniyormuş, bunu biliyor ki kaynana 6-7 ay sonra anlattı...
evlerimiz 5 dk aynı sokaktayız. uzağa taşınamam hem maddi olarak hemde kaynana izin vermiyor. İzin vermiyor derken eşimi yanlızken doldurup durur ve kanser teşhisi kondu bunu çok kullanıyor ,mesela bir gün gitmesek hemen başlıyor ağlama sızlanma ay oğlum çok kötüyüm hastayım uyuyamadım, yemedim içmedim....
eşimde annesine acıyor ve hayır diyemiyor..
BEN BU DURUMU NASIL LEHİME ÇEVİRİP KOCAMA BU ANNESİNE VE BABASINA HAYIR DEMEYİ ÖĞRETEBİLİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?