bir garip günlük meselesi....

Herkez kaynanaya dava aç demiş ama. Nasıl açsın, Kadının şahidi bile var işte.Kapının önünde bakıcı bulmuş ona vermiş..Yaş tahtaya basarmı kadın..
ah aynen öyle..
ben dile getirince ay kızım ben seni çok severim benim kızım yok seni kızım bildim vs ...
ispatlayamıyorum. eşim varken farklı yokken farklı ..
avukatım delil getir dedi delil..

O da birşey mi sadece sessiz kalsa yine iyi
Sen yaptın diyormuş o fotokopi işini, konu sahibine
Ne alaka kim kendi günlüğünü açık eder
Aynı annesi gibi bence adam da

ah aynen öyle..
ben dile getirince ay kızım ben seni çok severim benim kızım yok seni kızım bildim vs ...
ispatlayamıyorum. eşim varken farklı yokken farklı ..
avukatım delil getir dedi delil..
Eşin yokken görüşme zaten bu tırlakla

tabiki hayır. zaten günlükten ziyade onun bulma yöntemi elde etme yöntemi kavga sebebimiz...

O da birşey mi sadece sessiz kalsa yine iyi
Sen yaptın diyormuş o fotokopi işini, konu sahibine
Ne alaka kim kendi günlüğünü açık eder
Aynı annesi gibi bence adam da

belkıde ana ogul danısıklı dovusuyorlar karsı taraf bırsey ısteyemeden bosanma olsun dıye...
bu adamdan bı cacık olmaz
ne demek ya...
bıde ıftıra atıyorlar
o kagıtları kullanmak ısteyen kayınvalıde
kımın fotokobılere ıhtıyacı olacagı cok bellı adam bunu dusunemeyecek kadar akılsızmıs

Bence adamında annesinin de ruh sağlığı yerinde değil
Annesi ne yapsa adam ne olacak canım diyomuş
Üşenmedim tüm sayfalaır okudum, konuya şaşkınlığım geçti her yorum bir diğerinden daha da dehşete düşürdü
Kayınvalide ben oğlumdan çocuk doğurdum, babaanne değil anneyim, sen cici annesin diyomuş
Oğlu da ne var bunda canım diyomuş
Konu sahibi erken doğum yapmış acildeyken kayınvalide yollara düşmüş çocuğu kendi nüfusuma alacağım siz boşanınca bende kalsın diyomuş
Adam yahu ne boşanması karım ve çocuğum tehlikede dememiş yani hiç..
Kaç kişi bunlara normal diyebilir, bence ailecek anormaller.
Konu sahibi boşanmıyor psikolog yardımı alıyor ama akıl sağlığını koruyabilir umarım, bebeğe de çok üzüldüm

Durumu lehine çevir. .günlüğü tutdum ilerde senin bu tutumundan dolayı mahkemede yaptıklarını ispatlamak için de..ve korkma dik dur ki ezik görüp saldirmasin ayrıca sana özel hayatin ihlali gerekcesiyle dava acicagim de..sonrada elimde belgelerim var bizim ewe gelip günlüğü aldigin görüntüler var..hatta komsum görmüş seni tek başına evime girerken gördüğü icin kameraya cekmis de...

aman yarabbııı
valla benım kayınvalıdem bır melekmış...
ruh hastası kadın ya
adam gercekden cok tuhaf ne bıcım ana ogul ılıskısı bu
allah konu sahıbıne yardım etsın cok cok cok zor
ıste kavun degıl kı koklayıp alasın evlenecegımız kısıyı ve aılesını hııııccc bılmıyoruz....
tobe yarabbım o kayınvalıdeye allah hayırlı bı ölüm verırse kurtulur ancak konu sahıbı
bosanması bıle cozum degıl cunku...

tabiki hayır. zaten günlükten ziyade onun bulma yöntemi elde etme yöntemi kavga sebebimiz...
Günlük ya da bulma yöntemi devede kulak be Zeytin
Cidden yaşadığın hiç bir durum normal değil
Sizin evin anahtarı kayınvalide de
Kayınvalide normal biri bile değil, seri katil gibi planlı bi tip
Sinsi planları var iki de bir siz boşanma kararı almışsınız gibi delil topluyo kendi çapında
Kendi adına ev aldırıp borcunu sana ödetiyo
Eşin zaten pısırık ve annesi kadar tuhaf
Bari sen cırla
Ne demek sen cici annesin, alnını karışlaman lazım senin dışında kim kendini anne ilan edebilir snein çocuğun için
Hep seyirci modundasın kendi hayatının
Ben çok üzüldüm, her konudan etkilenmem ama seni sindirmişler sende kayıtsız kalmışsın artık
Yoksa yok hani sabır taşı olsa çatlardı

Kadın zaten kanser hastasıymış
Ama ölümü düşünmek bir yana dursun
Ne yapsam da şunları boşatsam derdine düşmüş
Aldıkları evi kendi adına istemiş ( eşi de gerekçe olarak annem ölünce zaten bize kalmayacak mı demiş )
Hangisine şaşsak
Bebeğin velayetine bile kaynana karar vermiş şimdiden, kendisinde kalacakmış

kesınlıkle ana ogul danışıklı dövüş yapıyorlar
adamda aynen boyle olmasını ıstıyor kotu olan kaynana olsun dıye soz sahıbı onu yapıyor herseye eyvallah dıyor
konu sahıbının yerınde olsam esımı ve aılesını sıkayet ederdım
ruh saglıgımı dengemı bozmaya calısıyorlar evladımdan benı ayırmak ıcın planlar yapıyorlar dıye
butun bu konusmalarıda ses kaydına alırdım gızlıden elımde kanıt olurdu

BEN BUNU TABİKİDE SİNDİREMİYORUM ,
ben bu güne kadar bağırıp çağırdım tersledim. ama kv hep kendini acındırdı mesela bugün tartıştık akşamına acile gitti ayılıp bayılmalar sonra eşim döndü beni suçladı hasta kadına eziyet ettim diye ama şunu yaptı bunu yaptı diyorum yapsın ne var o hasta onun huyu sen alttan alacaksın suçlusun iki lafından birisi suçlusun diğeri nankörsün....
7 aylık hamileydim bi tartıştık şeker 280 hastaneye gittim zırt pırt hastaneye gidiyorum diye bana çıkıştılar dalga geçti kv hastaneye gitttim diye bile eşimden laf duydum.
lafı öyle bir allayıp pulluyor ki duyduğumda ben bile kendimi suçlu hissediyorum

Bak bu cok iyi fikir elinize sağlık

Psikolog bile dmeiş kayınvalideni bana getirme hastaneye götür diye
O derece yani
Ama konu sahibi sadece eşimi kendime nasıl çekerim de kaynanadan kurtuluruz diyor ama mümkünü yok bence

Son düzenleme:
İşte amaçları bu zaten
Yoksa annesi hastaneye gidince ah vah hasta diyen adam, sen çocuğunu taşırken hastaneye gittin diye niye sana kızsın
Eşin de normal değil, normalleşir diye de boşuna bekliyosun
Üzgünüm ama durum bu

Psikolog bile dmeiş kayınvalideni bana getirme hastaneye götür diye
O derece yani
Ama konu sahibi sadec eşimi kendime nasıl çekerim de kaynanadan kurtuluruz diyor ama mümkünü yok bence
mümkün degıl bu
ancak zaman kaybeder evladını elınden alırlar kocasınıda kaybeder
hepsını kaybettıgıyle kalır...

Evin borcunu sen ödediğine göre çalışıyorsun
Ailen peki destek mi olmaz
Boşanma fikrinin lafını bile etmiyorsun da
Merak ettim

sizin bosanma gibi bi durumunuz mu var ?
durduk yere nasıl bosanırken delıl olarak kullanacak ki ?
hee hayalını mı kuruyor bunlar bırgun bosanırsa cıkarırım fotokopileri diye ?
bu ne şeytanlık böle ya ? ( şimdi kaynana sempatizanları aman da kendınden yaşça büyük zavallı yaşlı ton ton kadıncağıza şeytan dedin diyecek gelde böyle kadına şeytan deme )

kocanız ne dıyor bu duruma ?insan günlük tutar bunalır yazar ne alaka siz bu sekilde anasının fesat düşüncesine kocanızın dikkatını cektınız mı ?
uzak durun bunu yapan insan büyü falan da yapar kesınlıkel anahtarı alın bı kere evınıze falan sızden habersız gırmesın
allah korusun böylelerinden yaptıkları kendı basına dönsün insallah

Ya ahaha kirk yil dusunsem aklima gelmez nerden geliyo bu mevzular basiniza :d lehime nasi cevireyim diye soruyosun da bu mevzuyu nasil avantaja donustureceksin rezil olmussun zaten. Ayrica kocayi bu kadar bunaltirsan yakinda bosanirsiniz adam illallah etmis senin ailesinden sikayetinden. Deliller kanunsuz elde edildigi icin delil olmaz heralde ama gunluk mu kaldi sene 2015 bilgisayarda bi sifreli dosya yapsaydin nerden aklina geldi defter yazmak :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…