onu da yaptım birebir söyledim . eşim de vardı banayerinde olsam büyüüük bi cingar çıkarırım vay sen benim odamı nasıl karıştırırsın anana bak odamıza girmiş en kuytu yerleri karıştırmış ayıp denen bişey var artık asla yüzüne bakmam vs de eşini de sen doldur biraz. hatta abart biraz dayanamıyorum artık boşanmak bile geçiyor içimden de azıcık üste çık arsızlıgı öğrenin artık bayanlaarr.
evet diğer durumlarını da anlattımPsikolog bile şoka girmiş
Biz girmişiz çok mu
onu da yaptım birebir söyledim . eşim de vardı bana
sen çok nankörsün o kadın senin çocuğuna bakıyor ( 3-4 ay kadar sonrası hep bakıcı vardı ) onunverdiği para ile evi aldın onun evinde oturuyorsun ve senden kira istemiyor diyor.bir arada bakıcı parası muhabbeti vardı bakıcıya verdiğimiz paradan fazlasını onun hesabına yatıracaktık yani ben almam hesabıma yatırın dedi...
ne oluyor yapıyor yapacağını acındırıyor ayılıp bayılma sonuç ben hep suçlu çıkıyorum
ne sinir krizleri geçirdim,sağlığım yerindeyken erken doğum yaptım, ama eşim beni hiçbir zaman anlamadı ,
başbaşa değil. kayınpeder de vardı. ve yeğeni geldi yazın.3-4 ay sen bebeğini bu kadınla başbaşa mı bıraktın
Valla bu devirde normal insana güvenilmiyo ama senin kayınvalide baya baya ruh hastası
Sence eşin gerçekleri görebilecek durumda mı ?kızlar bişeyleri düzeltemezmiyim bu durumda
tek kurtuluş boşanmak mı
ne halin varsa gör de o zaman bi daha bu kadın evime girerse benden habersiz ben giderim de. ayrıca ev aldığında maddi yardımda bulunmadınızmıonu da yaptım birebir söyledim . eşim de vardı bana
sen çok nankörsün o kadın senin çocuğuna bakıyor ( 3-4 ay kadar sonrası hep bakıcı vardı ) onunverdiği para ile evi aldın onun evinde oturuyorsun ve senden kira istemiyor diyor.bir arada bakıcı parası muhabbeti vardı bakıcıya verdiğimiz paradan fazlasını onun hesabına yatıracaktık yani ben almam hesabıma yatırın dedi...
ne oluyor yapıyor yapacağını acındırıyor ayılıp bayılma sonuç ben hep suçlu çıkıyorum
Ne esin ne de ailesi normal bir insani anlamazlar anlarlar bi gun diye beklemek sadece zaman kaybi olur yani senden gider.ne sinir krizleri geçirdim,sağlığım yerindeyken erken doğum yaptım, ama eşim beni hiçbir zaman anlamadı ,
aldığım psikolojik destekler sayesinde biraz daha sakinim...Ya siz aşırı sakinsiniz. Ya sürekli melisa çaylarıyla geziyorsunuz ya da yaşadığınız şeylerin farkında değilsiniz. İnanın bu sakinliğiniz hiç normal değil.
Aman diyeyimbaşbaşa değil. kayınpeder de vardı. ve yeğeni geldi yazın.
Sakinleştirici mi verdiler bilmiyorum ama sen sakinleşme bence cinnet geçir, herkes yerini bilsinaldığım psikolojik destekler sayesinde biraz daha sakinim...
yoksa psikolog öncesi abowwwww
aldığım psikolojik destekler sayesinde biraz daha sakinim...
yoksa psikolog öncesi abowwwww
eve sadece 30 bin kadar bi katkı sağladılar. düğünde takılan takılarım, üzerine kredi çektik ve sağdan soldan borç alarak aldık evi.onlarda eve yardım edeceğiz diye düğün yapmadılar eşyalarımızı kendimiz aldık düğünüzü kendimiz yaptık..ne halin varsa gör de o zaman bi daha bu kadın evime girerse benden habersiz ben giderim de. ayrıca ev aldığında maddi yardımda bulunmadınızmı
günlüğü doğum iznindeyken yazdım, izin bitti işe başladım bir ay içnide de imha ettim. arada yazarken hep koyduğum yerde buldum. büyük ihtimal işe gidince yaptı. evde bakıcı vardı ve o da bakıcı çocuğa bişey yapmasın diye akşama kadar bizdeydi.
anlattığına göre kapıya bırakılan fotokopiden haberi var sadece günlükten yok...ya da söylemiyorBakıcı hala sizinle mi ya da ayrıldıysa da bakıcıyla görüşüyor musunuz? Ona sorsanız, kayınvalidenizin bahsettiğiniz yerden günlüğü alabilmesi için hurçları filan indirmesi gerekir bakıcınında gözüne çarpmıştır bu durum.
kızlar bişeyleri düzeltemezmiyim bu durumda
tek kurtuluş boşanmak mı
anlattığına göre kapıya bırakılan fotokopiden haberi var sadece günlükten yok...ya da söylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?