bir garip günlük meselesi....

onu da yaptım birebir söyledim . eşim de vardı bana
sen çok nankörsün o kadın senin çocuğuna bakıyor ( 3-4 ay kadar sonrası hep bakıcı vardı ) onunverdiği para ile evi aldın onun evinde oturuyorsun ve senden kira istemiyor diyor.bir arada bakıcı parası muhabbeti vardı bakıcıya verdiğimiz paradan fazlasını onun hesabına yatıracaktık yani ben almam hesabıma yatırın dedi...
ne oluyor yapıyor yapacağını acındırıyor ayılıp bayılma sonuç ben hep suçlu çıkıyorum

3-4 ay sen bebeğini bu kadınla başbaşa mı bıraktın
Valla bu devirde normal insana güvenilmiyo ama senin kayınvalide baya baya ruh hastası

ne sinir krizleri geçirdim,sağlığım yerindeyken erken doğum yaptım, ama eşim beni hiçbir zaman anlamadı ,

Sende seni bu durumlara maruz bırakan adama acıyosun, çocugumun babası diye kıyamıyorsun.
Ama o gayette cocugunun annesinin saglıgını kaybetmesine, annesinin boşamasına, sizin çocugunuzun velayet tasasına düşmesine, evinizi didiklemesine izin veriyor, izliyor, anneyi normalleştiriyor.
Uff biz kadınlar mı acaba dogru çizginin yanlış tarafında kalanlarız anlamıyorum ki.

Ya siz aşırı sakinsiniz. Ya sürekli melisa çaylarıyla geziyorsunuz ya da yaşadığınız şeylerin farkında değilsiniz. İnanın bu sakinliğiniz hiç normal değil.

kızlar bişeyleri düzeltemezmiyim bu durumda
tek kurtuluş boşanmak mı
Sence eşin gerçekleri görebilecek durumda mı ?
Herşeye ne olacak canım annemi bilmiyo musun deyip geçmiş
Sizin boşanmanıza annesi karar verirken bile ses etmiyor
Çocuğunuzun nüfusunu almaya bile cüret etmişler
Eşin baya geniş ve annesi ne yapsa doğru odur gibi bakıyor olaya
Sen erken doğum yaparken, boşanın da çocuğu üsteme alayım diyen annesine daha dur bebek te eşimde tehlike de sen ne biçim konuşuyosun diyemiyosa insanlık bekleme artık..

ne halin varsa gör de o zaman bi daha bu kadın evime girerse benden habersiz ben giderim de. ayrıca ev aldığında maddi yardımda bulunmadınızmı

ne sinir krizleri geçirdim,sağlığım yerindeyken erken doğum yaptım, ama eşim beni hiçbir zaman anlamadı ,
Ne esin ne de ailesi normal bir insani anlamazlar anlarlar bi gun diye beklemek sadece zaman kaybi olur yani senden gider.
Sen de aklini kaybetme yazik sana yazik kizina. Ya disini gosterip tum gucunle her konuda sesini sonuna kadar cikaracaksin, ya da cocugunu alip arkana bakmadan onlardan uzaklasacaksin. Sineye cektikce zamanla psikolojin bozulur. Birikim yapma degmez.
Oyle bir ailede yetisen ogullarindan da seni anlamasini beklemen biraz mantiksiz olur bunu da eklemek isterim.

Ya siz aşırı sakinsiniz. Ya sürekli melisa çaylarıyla geziyorsunuz ya da yaşadığınız şeylerin farkında değilsiniz. İnanın bu sakinliğiniz hiç normal değil.
aldığım psikolojik destekler sayesinde biraz daha sakinim...
yoksa psikolog öncesi abowwwww

başbaşa değil. kayınpeder de vardı. ve yeğeni geldi yazın.
Aman diyeyim
Ne eşine ne kayınvalidene bakma sen
Normale indirgedikleri hiç bişey normal değil, biz ağzımız açık okuyoruz
Sen yaşaya yaşaya eğriyi doğruyu şaşırmışsın ama bebeğini bari o kadınla tek bırakma
Sabah sabah işi gücü bıraktım tek tek okuyorum her yorumunda daha bi şaşıyorum
Sende akıl sağlığını kaybetmeden kurtulursun umarım

aldığım psikolojik destekler sayesinde biraz daha sakinim...
yoksa psikolog öncesi abowwwww

Ama sakin olmanız iyi birşey değil ki. Yaşadıklarınız çok uç noktada şeyler. Normal değil yani.

ne halin varsa gör de o zaman bi daha bu kadın evime girerse benden habersiz ben giderim de. ayrıca ev aldığında maddi yardımda bulunmadınızmı
eve sadece 30 bin kadar bi katkı sağladılar. düğünde takılan takılarım, üzerine kredi çektik ve sağdan soldan borç alarak aldık evi.onlarda eve yardım edeceğiz diye düğün yapmadılar eşyalarımızı kendimiz aldık düğünüzü kendimiz yaptık..
ama tapusu annesinin olduğu için e onun oluyor..

Bakıcı hala sizinle mi ya da ayrıldıysa da bakıcıyla görüşüyor musunuz? Ona sorsanız, kayınvalidenizin bahsettiğiniz yerden günlüğü alabilmesi için hurçları filan indirmesi gerekir bakıcınında gözüne çarpmıştır bu durum.

Konuyu okuyunca özelinizi nasıl karıştırır vs diye şok olurken
Yorumlardan sonra günlük işi devede kulak dedim
Kayınvalidenin adına olan evin taksitini ödeyen sen, çocuğun için bişeyler yap lütfen
Çatlamak üzereyim

anlattığına göre kapıya bırakılan fotokopiden haberi var sadece günlükten yok...ya da söylemiyor

kızlar bişeyleri düzeltemezmiyim bu durumda
tek kurtuluş boşanmak mı

Çok samimi söylüyorum eger sürekli boşanma lafı agzında dolanan bir kv dem olsaydı, benim çocugumu nüfusuna alıp velayet hesapları yapsaydıı, oğlumdan çocuk sahibi oldum diyecek kadar igrenç laflara maruz kalsaydım,
Oğluda sorun annemde degil sende deseydi.
pılımı pırtımı toplar ailemin yanına dönerdim. tabi ki çocugumu da alarak.
önüne en az 10 maddelik barışma şartları sunardım, kabul ederse devam etmezse bay bay.

anlattığına göre kapıya bırakılan fotokopiden haberi var sadece günlükten yok...ya da söylemiyor

Belli ki iyi tembihlenmiş biraz sıkıştırsanız konuşacaktır, fotokopi olayı bana göre tamamen uydurma kim ne diye fotokopi çekip kayınvalidenin kapısına koysun ki? Diyelim ki koydu o zaman bu kişi de sizin bakıcınız. Açıkçası aynen bu şekilde konuşun koyulduğunu düşünürsekte bunu senin yapmış olman gerekir başkası mümkün değil deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…