bir garip günlük meselesi....

hayır fotokopi benim kapıma bırakılıyor , bakıcı eve gelirken kapının önünden alıyor getiriyor kaynanaya veriyor.

hayır fotokopi benim kapıma bırakılıyor , bakıcı eve gelirken kapının önünden alıyor getiriyor kaynanaya veriyor.

Hmm o zaman kaynana kapının önüne bırakıyor sizi korkutmak istiyor, ama bakıcı bulduğundan sizde evde olmadığınız için en yakın onu görüp ona veriyor. Ama ben yine de o günlük alınırken bakıcının evde olması ihtimalini düşünüyorum.

Psikolojisi bozuk insanlarda mantikli davranis aramak yanlis olur. Kayinvaliden tam bir psikopat ondan normal bir davranis bekleme. Ama bu durumda yanlis olan herseyin farkina varacak ve kizinla birlikte sana sahip cikacak olan tek kisi esin. Eger esin de psikopat annesinin davranislarini destekliyorsa o zaman esinden de fayda yok.
Sen ne yapmak istiyorsun asil? O ortamdan daha saglikli bir ortama gecmekmi? Sanki sen de kendini o ortama biraz kaptirmissin gibi geldi bana. Bir cikis yolu mu ariyorsun gercekten? Sana burada herkes net bir sekilde ne yapman gerektigini soyluyor ama sen hala sunu dediler bunu yaptilarla zaman harciyorsun. Once sen ne istedigini bilmelisin. Cocugunla kendini kurtarmak mi, o psikopatlarla ayni hayati paylasmak mi..

Allah korumasin yaa hatta belasini versin tobe tobe boyle kv olurmu onu gectim boyle insanmi olur ? Okudunmu yazdiklarini konu sahibinin, oglumdan cocuk dogurdum ne demekdeli galiba

Dil mi, ürkütücü bir tarafı var :)
Ben tırstım ciddi ciddi
Ne kaynanalar gördük pasaklı, sucukcu, geliniyle şey yarıştıran filan ama böylesi ne duyuldu ne görüldü
Bi de çok normalmiş gibi bakıcıya bekçi dikmişler , gölge etmese daha iyi..

Son düzenleme:
ben eşimi annesi yüzünden boşamak istemiyorum .
ben bugün boşansam bile bir ömür kızımın babası....
ben eşimi bu ortamdan uzaklaştırarak normal düzeyde bi aile olarak hayatıma devam etmek istiyorum.

bir kere özelini gizlice alması yasal bir suç.
ikincisi günlükte neler yazıyor bilmiyorum ama kvalideni sevmemen bir delil olamaz.
üçüncüsü bazı şeyleri yazılı olarak bırakmamak lazım.

ben eşimi annesi yüzünden boşamak istemiyorum .
ben bugün boşansam bile bir ömür kızımın babası....
ben eşimi bu ortamdan uzaklaştırarak normal düzeyde bi aile olarak hayatıma devam etmek istiyorum.
Psikolog ne dedi peki
Böyle bi çözümü var mıymış
Ben uzman değilim varsa o söylesin ama eşin de normal değil ki objektif bakabilsin
Annem ne derse o diyo herşeye

Psikolog ne dedi peki
Böyle bi çözümü var mıymış
Ben uzman değilim varsa o söylesin ama eşin de normal değil ki objektif bakabilsin
Annem ne derse o diyo herşeye
eşine birşeylerin öğretilmesi lazım dedi.
erkekler yaşı 50 de olsa olgun değil erkekler bunu öğrenir dedi.

erkekler idare edilir sen bunu bilir ve ona göre davranırsan öğrenir eşin dedi.

Allah korumasin yaa hatta belasini versin tobe tobe boyle kv olurmu onu gectim boyle insanmi olur ? Okudunmu yazdiklarini konu sahibinin, oglumdan cocuk dogurdum ne demekdeli galiba

hastada olsa dünyanın en kötü insanı olsa annesi sonuçta..psikolojisi bozuk belliki...zor ama annenle fazla görüşme diyemez bu durumda..derse eğer daha çok annesine bağlanabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…