hayır fotokopi benim kapıma bırakılıyor , bakıcı eve gelirken kapının önünden alıyor getiriyor kaynanaya veriyor.Belli ki iyi tembihlenmiş biraz sıkıştırsanız konuşacaktır, fotokopi olayı bana göre tamamen uydurma kim ne diye fotokopi çekip kayınvalidenin kapısına koysun ki? Diyelim ki koydu o zaman bu kişi de sizin bakıcınız. Açıkçası aynen bu şekilde konuşun koyulduğunu düşünürsekte bunu senin yapmış olman gerekir başkası mümkün değil deyin.
hayır fotokopi benim kapıma bırakılıyor , bakıcı eve gelirken kapının önünden alıyor getiriyor kaynanaya veriyor.
Senin kayınvalide çok planlı, seri katil gibi..hayır fotokopi benim kapıma bırakılıyor , bakıcı eve gelirken kapının önünden alıyor getiriyor kaynanaya veriyor.
Senin kayınvalide çok planlı, seri katil gibi..
ama eşime göre annesi bir melek..
eşim tek çocuk, kv ben oğlumdan çocuk doğurdum der gururlanarak (benim kızım için ben doğurdum diyor ve ben onun babannesi değli annesiyim sen cici annesisin der)
eşime anlatınca ee desin ne olmuş yani diyor.
o öyle deyince öyle mi oluyormuş buna çocuklar bile gülermiş ben çok abartıyormuşum ...
Allah korumasin yaa hatta belasini versin tobe tobe boyle kv olurmu onu gectim boyle insanmi olur ? Okudunmu yazdiklarini konu sahibinin, oglumdan cocuk dogurdum ne demekkarşında kötüde olsa kanser hastası biri var..ve bu biri eşinin annesi...sen eşini kendi tarafına çekip annesiyle görüşmemesini sağlarsan Allah korusun öldüğünde hem sen hemde eşin büyük bir vicdan azabı çekersiniz...
iyisimi bırak eşin gitsin görsün annesini..
Ben tırstım ciddi ciddiDil mi, ürkütücü bir tarafı var :)
Psikolog ne dedi pekiben eşimi annesi yüzünden boşamak istemiyorum .
ben bugün boşansam bile bir ömür kızımın babası....
ben eşimi bu ortamdan uzaklaştırarak normal düzeyde bi aile olarak hayatıma devam etmek istiyorum.
eşine birşeylerin öğretilmesi lazım dedi.Psikolog ne dedi peki
Böyle bi çözümü var mıymış
Ben uzman değilim varsa o söylesin ama eşin de normal değil ki objektif bakabilsin
Annem ne derse o diyo herşeye
Allah korumasin yaa hatta belasini versin tobe tobe boyle kv olurmu onu gectim boyle insanmi olur ? Okudunmu yazdiklarini konu sahibinin, oglumdan cocuk dogurdum ne demekdeli galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?