Ben de aynen bu cevabı verdim...1 gece görmezse özleminden ölecek değil ya. Haksız değilsiniz bence.
Daha önce nişanlıyken, görevden döndüğü zaman benim ailemin yanında kaldı, 4-5 gün kadar, sonra ailesinin yanına gitti...eşlerin klasik derdi önce kendi annesine gitmek
sizin eş de öyle olabilir
ne olur yani 1 2 gece kalıp geçseniz
Ailesinin olduğu ile tayin almayacağız, Doğunun en berbat iline gelin geldim evlenir evlenmez, tayin isteyeceğimiz yer ne onun ailesinin yanı ne de benim ailemin yanı, bu konuda hemfikiriz.Abartmis,onden kosa kosa gitsin ,sizde kardesinizle takilin alisveris yapin,
Bikac gun sonra gidersiniz ,
Taviz vermeyin cunku gerisi gelir,
Ailesinin oldugu ile tayin bile istemeyin,
Çok teşekkür ederim...Çok haklı geldiniz bana,
Bir gün için çıkışması çirkin.
Senin ihtiyaçlarını da düşünmek gerek, bir yıldır çalışmışsın, lüks bir tatil istemiyorsun sonuçta.Kızlar merhabalar, birkaç kişi bu da dert mi diyebilir, fakat kafama takıldı ve sormak istedim size.
Biz neredeyse 1 senedir tatile çıkamıyoruz, Doğuda görev yapıyoruz. Evleneli de 1 sene olacak nerdeyse, bizim havalimına ineceğimiz yerde annemlerin evi var, annemler şu an memlekette ve evde de kardeşim var. Annemlerin evi merkezi bi yerde ve alışveriş yapma imkanı oldukça bol olan bi yer. Eşimin ailesi ise annemlerin evinden yaklaşık 6-7 saat uzaklıkta ve alışveriş imkanım sıfır.
E malum 1 yıldır burdayım alışveriş yapamıyorum, eşim direkt annesinin evine gitmekten yana. Ben de cevap olarak, en azından 1 gün annemin evinde kalırız alışverişimi güzelce yapar, öyle giderim dedim, laf son olarak benim ona karşı düşünceli olmadığım konusunu geldi tabiiki...
Annesini babasını özlemiş, direkt onları görmek istiyormuş falan...
Ben kabul ediyorum biraz sert çıkıştım, ben de lafı sen beni önemsemiyorsuna getirdim.
İnatlaştık biraz.
Şimdi size sormak istiyorum, ben haksız mıyım? Alışverişi boşverip direkt, evet haklısın gidelim mi demeliydim? Biraz da kırgınım, ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
Okuyan herkese teşekkürler...
1 yıldır Allah'ın dağında yaşıyorum sırf onu sevdiğim için, doğup büyüdüğüm metropolü bırakıp geldim buraya.Haklısınız. Bir güncükte o sizin gönlünüzü yapsa ne olur ki. Bir ay kalalım dememişsiniz altı üstü bir gün.
Mesele alışveriş değil aslında, sanırım düşüncesizlik etti ve kalbim kırıldı.Dönüşte yapsanız alışverişi? İkinizin de gönlü olur
Madem akşama doğru inilecek, haklısınız. Diğer türlü de haklısınız. Sonuçta bir hafta değil bir gün istemişsiniz... İkna yoluna gidin..Çok teşekkür ederim...
Bir gün dahi değil aslında, zaten akşam üstü ineceğiz havalimanına, annemin evine 2 dk uzaklıkta avm, ertesi gün erkenden çıkarız diye bi öneri sundum, yine anlaşamadık.
Ben şu an çalışmıyorum, ama kimsenin eşi için bile gelmediği bi yere evlenir evlenmez geldim, terör bölgesine.Senin ihtiyaçlarını da düşünmek gerek, bir yıldır çalışmışsın, lüks bir tatil istemiyorsun sonuçta.
Senin eşin de mi oğlak burcu idi1 yıldır Allah'ın dağında yaşıyorum sırf onu sevdiğim için, doğup büyüdüğüm metropolü bırakıp geldim buraya.
Ben de şu an sorguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?