• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip tatil sorunu...

Madem akşama doğru inilecek, haklısınız. Diğer türlü de haklısınız. Sonuçta bir hafta değil bir gün istemişsiniz... İkna yoluna gidin..
Belki de alışverişi yapar gece çıkarız yola, çocuk engelimiz falan yok sonuçta...

Belki de alışverişi yapar gece çıkarız yola, çocuk engelimiz falan yok sonuçta...
Yani, bunu da eşinize söyleyin madem. Sonuçta ihtiyacınız var değil mi? Eh insan tatile giderken temiz yeni kıyafetler giymek ister... En olmadı, dönüşte yaparsnız ama siz yine de ikna edin...

peki senin derdin sırf alışveriş mi? sen özlemedin mi hiç aileni? yani ben de ailemi çok özledim desen belki eşin için daha geçerli bi sebep sayılır.. . onun ailesinin yanına gidipte izin boyunca orda kalmayacaksın herhalde. kalın orda , senin ailenin yanına gittiğinizde de yaparsın alışverişini. ha derse ki hayır benim ailemin yanında kalınacak ve izni 2 ye bölemiyorsa o zaman haksızlık derim bi gaz da ben veririm
Hayır ben ailemi zaten gördüm 4 ay önce, ama onlar evde değiller memleketteler, o göremedi ailesini.
Bu yüzden diyorum zaten acaba bencillik mi yapıyorum diye.

İsteğiniz bana makul geldi,eşiniz huysuz sanırım biraz.
Her işi sıraya koyuyoruz, önce senin ailen, sonra benim ailem, şimdi sıra sende şimdi sıra bende falan gibi huyları var evet.
Huysuz değil de, ikimiz de inatçıyız.

bence haklısınız nolcak ihtiyaçlarınızı görün dolaşın sonra gidersiniz sanki gitmeyelim mi demişsiniz ki 1 2 gün gec görse olmez yani

Yani, bunu da eşinize söyleyin madem. Sonuçta ihtiyacınız var değil mi? Eh insan tatile giderken temiz yeni kıyafetler giymek ister... En olmadı, dönüşte yaparsnız ama siz yine de ikna edin...
Evet tabiiki istiyor insan.
Birkaç günümüz kaldı, o zaman tekrar bu konuyu açacağım bakalım.

bence haklısınız nolcak ihtiyaçlarınızı görün dolaşın sonra gidersiniz sanki gitmeyelim mi demişsiniz ki 1 2 gün gec görse olmez yani
Annesi babası yaşlı insanlar, sanırım bu yüzden diretiyor.

hasretinden yanmış mı :olamaz:
fazlasıyla anlayışlı bir eşi var da kıymet bilmiyor, ben olsam 1 senelik evliyken ilk tatilimi eşimin ailesinin evinde geçirmeyi asla kabul etmezdim mesela...

Benim ki de öyle , bazen çıldırtoyo beni senşde zerre adalet duygusu yok diyorum, yaptığım tüm fedakarlıklar boşa gibi onun için , zor lar vesselam , bağladınız mı bişeye
Biraz yükseldik birbirimize, neticelenmedi henüz.
Adaleti kendi kurmaya çalışır bazen evet, en ufak bi konuda bile zıt düşebiliriz.

hasretinden yanmış mı :olamaz:
fazlasıyla anlayışlı bir eşi var da kıymet bilmiyor, ben olsam 1 senelik evliyken ilk tatilimi eşimin ailesinin evinde geçirmeyi asla kabul etmezdim mesela...
Annesi babası köydeki evlerinde olacak, biz çarşıdaki evlerinde kalacağız.
Köyde bağ bahçe işleri var.
Ev zaten tatil beldesinde, Deniz için falan gidiyoruz askında sırf.

1 gün alışverişten kimse ölmez, amacın annenin evinde kalmak olmadığını, alışveriş yapmak olduğunu, gerek evinizin gerek kendinizin ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini, isterse bir otelde kalabileceğinizi belirtin.

Kızlar merhabalar, birkaç kişi bu da dert mi diyebilir, fakat kafama takıldı ve sormak istedim size.

Biz neredeyse 1 senedir tatile çıkamıyoruz, Doğuda görev yapıyoruz. Evleneli de 1 sene olacak nerdeyse, bizim havalimına ineceğimiz yerde annemlerin evi var, annemler şu an memlekette ve evde de kardeşim var. Annemlerin evi merkezi bi yerde ve alışveriş yapma imkanı oldukça bol olan bi yer. Eşimin ailesi ise annemlerin evinden yaklaşık 6-7 saat uzaklıkta ve alışveriş imkanım sıfır.
E malum 1 yıldır burdayım alışveriş yapamıyorum, eşim direkt annesinin evine gitmekten yana. Ben de cevap olarak, en azından 1 gün annemin evinde kalırız alışverişimi güzelce yapar, öyle giderim dedim, laf son olarak benim ona karşı düşünceli olmadığım konusunu geldi tabiiki...
Annesini babasını özlemiş, direkt onları görmek istiyormuş falan...
Ben kabul ediyorum biraz sert çıkıştım, ben de lafı sen beni önemsemiyorsuna getirdim.
İnatlaştık biraz.

Şimdi size sormak istiyorum, ben haksız mıyım? Alışverişi boşverip direkt, evet haklısın gidelim mi demeliydim? Biraz da kırgınım, ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Okuyan herkese teşekkürler...

Ben olsam kesinlikle kabul etmezdim. Eşiniz çok düşüncesiz yaklaşmış. O ailesini özledi de siz özlemediniz mi? Nasıl bir kafa bu..

Kızlar merhabalar, birkaç kişi bu da dert mi diyebilir, fakat kafama takıldı ve sormak istedim size.

Biz neredeyse 1 senedir tatile çıkamıyoruz, Doğuda görev yapıyoruz. Evleneli de 1 sene olacak nerdeyse, bizim havalimına ineceğimiz yerde annemlerin evi var, annemler şu an memlekette ve evde de kardeşim var. Annemlerin evi merkezi bi yerde ve alışveriş yapma imkanı oldukça bol olan bi yer. Eşimin ailesi ise annemlerin evinden yaklaşık 6-7 saat uzaklıkta ve alışveriş imkanım sıfır.
E malum 1 yıldır burdayım alışveriş yapamıyorum, eşim direkt annesinin evine gitmekten yana. Ben de cevap olarak, en azından 1 gün annemin evinde kalırız alışverişimi güzelce yapar, öyle giderim dedim, laf son olarak benim ona karşı düşünceli olmadığım konusunu geldi tabiiki...
Annesini babasını özlemiş, direkt onları görmek istiyormuş falan...
Ben kabul ediyorum biraz sert çıkıştım, ben de lafı sen beni önemsemiyorsuna getirdim.
İnatlaştık biraz.

Şimdi size sormak istiyorum, ben haksız mıyım? Alışverişi boşverip direkt, evet haklısın gidelim mi demeliydim? Biraz da kırgınım, ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Okuyan herkese teşekkürler...

Ben olsam kesinlikle kabul etmezdim. Eşiniz çok düşüncesiz yaklaşmış. O ailesini özledi de siz özlemediniz mi? Nasıl bir kafa bu..

Annemler memlekette, benim tek derdim aslında alışveriş yapıp ihtiyaçlarımı görmek. Evde kardeşim var yalnızca.

Back
X